نوشته اصلی توسط OmizbanCo سلام و درود از کدوم نسخه استفاده میکنید ؟ در ارتباط باشید موفق باشید whmcs v6.3.1 - - - Updated - - - نوشته اصلی توسط samihost این 8443 چیه که در قسمت access hash وارد کردی ؟ قسمت access hash را خالی کن و سپس تست و نتیجه را اعلام کنید. اون رو یکی از بچهای همین انجمن گفت ولی باز نتیجه ای نداد هم بدون اون هم با اون عدد هیچ تاثیری نداره در هر صورت اروری که داخل تصویر میده .
نوشته اصلی توسط varka whmcs v6.3.1 - - - Updated - - - اون رو یکی از بچهای همین انجمن گفت ولی باز نتیجه ای نداد هم بدون اون هم با اون عدد هیچ تاثیری نداره در هر صورت اروری که داخل تصویر میده . access hash فقط برای سرور های سی پنل هست
شرکت میزبان داده اطلس خلیج فارس Telegram ID : arminghazanfarpour - website : https://onlinemizban.net کانال رسمی whmcs فارسی در تلگرام whmcsiran@
alborzdata
نوشته اصلی توسط OmizbanCo access hash فقط برای سرور های سی پنل هست خب الان اینو چیکارش کنم چطور ارورش رو رفع کنم وصل شه
نوشته اصلی توسط varka اون رو یکی از بچهای همین انجمن گفت ولی باز نتیجه ای نداد هم بدون اون هم با اون عدد هیچ تاثیری نداره در هر صورت اروری که داخل تصویر میده . در صورت تمایل دسترسی ارسال نمایید تا بررسی کنم. با همین نسخه ی whmcs هفت عدد سرور Plesk متصل کرده ایم و هیچ مشکلی ندارد. ID TG : @samihost
میزبانی وب مطمئن را با سامی هاست تجربه کنید. Info [at] samihost [ dot ] com - TG : @samihost - Skype : samihost - 044-35676715
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن