طبق قوانین اینماد گذاشتن حتی عکس نماد اعتماد هم جرم محسوب می شود و جعل اسناد دولتی است.من گزارش وب سایت شما را به اینماد ارسال کردم. صرفاً به خاطر اینکه حرف زدن بلد نیستید.
این مورد هم که من پرداخت هایم به چه نحوی است به حضرتعالی هیچ ارتباطی ندارد.تمام خدمات دهندگان معتبر همانطور که در همین تاپیک هم می بینید با این شرایط خدمات می دهند.
به نظرم دوستان هم باید شما را گزارش کنند تا با یک دامنه 2000 تومانی و چند تا آرم قلابی روی سایتتون سر مردم کلاه نگذارید.
- - - Updated - - -
هنوز سرور تهیه نشده است.
غیر از میزبان اول و ارتباط 7 هم با شرکت دیگری مذاکره نکرده ام.
توجه فرمایید دوستان بنده هزینه ستاپ نمی دهم. پس سرور ستاپ دار پیشنهاد ندهید مثل دوستمون میزبان اول
و اینکه تمامی پرداخت های من در تمام مدت زمان همکاری با شما عزیزان به صورت نصف اول سرور و نصف 15 روز بعد است. در صورتی که این شرایط را ندارید لطفاً جواب ندهید.
تاپیک مشخص موضوع مشخص نحوه خرید هم مشخص
پس اینکه آقای سکویا سرور نوشته نقد میتواند بدهد ، چنین جواب هایی نفرستید که معیار اسپم است.
داداش من سکویا نمی توانی خدمات اونجوری که من میخوام بدی ، پس جواب نده عزیزم
تمام والسلام
راستی اینم بگم بنده با هر شرکتی کار نمی کنم ، دیتای من مهم است نمیخوام با دست بدم و با پا بیفتم دنبال شما
نماد اعتماد ، آدرس مکان مشخص و قابل استعلام ، سابقه فعالیت خوب و مشتری مداری اصل من برای خرید است.
موفق باشید.