حاجی لند دیگه شورشو در اورده بود مطمین باش میگیرن چوب تو استینش میکنن خخخ چون اون ویس های که اون میزاشت همش توهین به اشخاص خاص و عموم بود یه جورایی سیاسی شده بود خودشونم یه مشت بچه بیش نیستن میدونم همی ویس های که میدادن همشون از روی مسخره بازی و بچه بازی بود ولی اینو نمیدونستن که ایا من این ویس ها رو تو کانال چند هزار نفری پخش میکنم شاید با اعتقادات یا اخلاقیات یکی جور در نیاد یا زنگ میزد یکی رو مسخره میکرد فکر نمیکرد اون شخص بره شکایت کنه در کل خیلی از خطش خارج شده بود توهین به کسی رو شوخی کنی و تو کانال چند هزار نفری پخش کنی یا از اون حرفای ناجور بزنی یقیقنا بچه های بالا دخالت میکنن چون اینجور کانال ها افکار عمومی رو به سمت و سوق دیگه میکشونن بنده طرف کسی رو نمیگیرما فقط چون این کانال رو میشناختم گفتم اظهار نظر کنم کسی که کانال چند هزار نفری داره باید مراقب گفتار رفتار و کاراش باشه چون توی اون کانال از پیر و جون گرفته از بچه 10 ساله گرفته تا جوون 19 بیست ساله یا هر سنی که بگید توی کانال چند هزار نفری هست از مامورین اگاهی گرفته تا بچه های اطلاعاتی از افراد بلند مرتبه تا پایین مرتبه از اشخاص دولتی گرفته تا اشخاص عادی همه جور همه رقم ادم توی کانال هستن با اعتقادات و طرز فکر های مختلف پس باید حرکت و رفتار درست و منتطقی باشه بحث ازاد یه کانال مفید هست من تا حالا توی کانال بحث ازاد توهینی ندیدم هر کیلیپی هم که میزاره از منبع موثق میزاره یا حقیقت رو داره نشون میده حقیقتی که تو گذشته مونده چون هر کسی بخاد حقایق حال رو منتشر کنه توی جامعه ما جهت سیاسی به خودش میگیره و در نهایت با اون شخص برخورد میشه