-
October 4th, 2016, 15:20
خطای پر شدن بیش از 50 هزار لینک در سایت مپ
سلام
امروز به گوگل وب مستر سر زدم و دیدم در قسمت سایت مپ خطای (
Your Sitemap contains too many URLs. Please create multiple Sitemaps with up to 50000 URLs each and submit all Sitemaps.
)
اومده و دقیقا این خطا مربوط به قسمت تگ سایت هست www.site.com/sitemap-tax-post_tag.xml و از افزونه Google XML Sitemaps هم استفاده میکنم که خیلی از دوستان هم از این سایت مپ استفاده میکنند تمام سایت ها رو زیر رو رو کردم ولی تمامی کسانی که مشکل داشتند هیچوقت مشکلشون حل نشد سایت مپ yoast میشه تقسیم کرد هر قسمت رو که گنجایش چقدر لینک رو داره ولی این افزونه که 80 درصد وب مستران دارن ازش استفاده میکنند آیا راه حلی براش پیدا کردند؟
با این وضعیت آیا باید سایت مپ رو به yoast تغییر بدیم مشکلی پیش نمیاد؟اگر هردوش ثبت باشه چی؟!!!
دوستانی که این مشکل رو بهش برخورد کردند نظر خودشون رو بگن
-
-
October 4th, 2016 15:20
# ADS
-
October 5th, 2016, 16:48
عضو جدید
پاسخ : خطای پر شدن بیش از 50 هزار لینک در سایت مپ
درود
هر دو را همزمان نباید فعال کنید دچار مشکل میشید یا yoast seo و یا گوگل اکس ام ال سایت مپ
من از Yoast Seo استفاده میکنم و تا حالا هیچگونه مشکلی برام پیش نیومده خیلی بهتره قبلا که سایتو ساختم هر دورو امتحان کردم اما برای گوگل یکم پیچیده بود + افزونه yoast seo در حال فارسی سازی هست و خیلی از قسمت هاش به زبان شیرین فارسی ترجمه شده!
در مورد اینکه اکنون تغییر بدید افزونه رو اطلاع ندارم و نمیخوام شمارو گمراه کنم میسپارم به بقیه دوستان در این باره رهنماییتون کنند
پاینده باشید
بدرود
گلدن دانلود | Telegram: @GLDownload
گلدن دانلود | دانلود نرم افزار ، بازی ، مستند ، فیلم ، آهنگ و کارتون
www.GLDownload.iR
-
تعداد تشکر ها از jsoltani به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2016, 17:07
Yoast نصب کنید راحت می تونید به هر تعدادی که نیاز دارید تقسیم کنید
نیازی به استفاده از سایر سایت مپ ها هم نیست
-
تعداد تشکر ها از navid2zp به دلیل پست مفید
-
October 6th, 2016, 11:05

نوشته اصلی توسط
navid2zp
Yoast نصب کنید راحت می تونید به هر تعدادی که نیاز دارید تقسیم کنید
نیازی به استفاده از سایر سایت مپ ها هم نیست
بله Yoast میشه تقسیم کرد ولی الان دوسالی میشه که که سایت مپ Google XML Sitemaps استفاده میکنم فک کنم تعویض الان سایت مپ خوب نباشه
-