داخل سایتتون کپی چیزی میکنید؟ و اینکه سایتتون باید بستگی به میزان مدتی که کاربر در سایتتون میمونه و اصلا سایتتون بهینه کدی هست یا خیر به این موارد فعلا بستگی داره باید برسی بشه
داخل سایتتون کپی چیزی میکنید؟ و اینکه سایتتون باید بستگی به میزان مدتی که کاربر در سایتتون میمونه و اصلا سایتتون بهینه کدی هست یا خیر به این موارد فعلا بستگی داره باید برسی بشه
مطمئن هستید خرید بک لینک ضرر داره ؟
الان تمام سایت هایی که اومدن بالا بک لینک کیلویی خریدن !!!!
- - - Updated - - -
بیشتر 20 تا سایت رو بررسی کردم همه بک لینک خریدن !
قضیه چیه ؟ :|
ویرایش توسط saeid1346 : October 2nd, 2016 در ساعت 21:56
دلیلش آخرین آپدیت الگوریتم پنگون هست
محمد یاسین ویسی مدیر وب سایت تیپ تاپ وب متخصص خدمات سئو سایت
برای بالا اومده مجبورید لینک بخرید یا این که لینک سازی حرفه ای انجام بدید و لی در نهایت باید لینک بخرید
البته باید ببینید رقابت کلمات شما به چه شکل هست و نسبت به اونها بید لینک بخرید یا ایجاد کنید
- - - Updated - - -
در کل هیچ چیزی در سئو سایت کلی نیست و شرایط هر وب سایت در کلمات مخطلف با شرایط هر کدام از رقبا در همان کلمات متفاوت هست و با کپی بهینه سازی و تکرار لینک به نتیجه نمیرسید
محمد یاسین ویسی مدیر وب سایت تیپ تاپ وب متخصص خدمات سئو سایت
باز شما میگی تازه اینطور شده من از همون روز اول آپدت پنگوئن که وسط های شهریور بود این بلا سرم اومد هنوز گوگل اعلام نکرده بود که آپدیت کرده ولی توی وب مستر زده بود آپدیت شده برخی چیزاش... که بعدش در سپتامبر اعلام کرد که الگوریتم پنگوئن 4 اومده!
منم سایتم 3 سال صفحه اول و گاها نتیجه اول بود!
اما حالا بین صفحه 9 تا 11 هست من بک لینک نخریدم ولی لینک مصنوعی شاید... چون یه سری وبلاگ با موضوع سایت خودم داشتم که 2 سالی بود اون لینک وجود داشت....
باز اگه کسی منو راهنمایی کنه که چه کنم چه بک لینکی بخرم آیا اصن تاثیری داره بک لینک با آپدیت جدید گوگل تاثیر داره یا خیر ممنون میشم
نود پارس |ارئه خدمات خرید لایسنس نود 32 | nodpars.com
تلفن تماس: 01334557471- ایمیل پشتیبانی: parsnod@gmail.com - دارای نماد اعتماد
استارتر عزیز ادرس سایتتون را نگفتید
سرور مجازی فرانسه | تلفن: 02126294412
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)