-
October 1st, 2016, 17:21
هاست اشتراکی چگونه ایجاد میشود؟
سلام دوستان.
من با سیستم عامل لینوکس و ویندوز سرور و وب سرورهای IIS و Apache کار کرده ام.
همچنین با نرم افزارهای مجازی سازی مثل VM Ware هم آشنایی دارم.
همچنین بر روی ویندوز سرور سرویس DNS Server نصب و کانقیگ کرده ام.
میدانم که میتوان با استفاده از ٰمجازی ساز چندین سرور مجازی ایجاد کرد.
همچنین میدانم که میتوان چندین پوشه در wwwroot ساخت و هرکدام را به یک سایت اختصاص داد.
امّا سوال من اینجا است که هاست اشتراکی چگونه ایجاد میشود؟ چگونه مثلا دقیقا فضایی معادل 2 گیگابایت و پهنای باند ... و رم فلان در اختیار یک سایت و فضایی معادل 10 گیگابایت و رم x و... در اختیار سایت همسایه اش بر روی یک سرور قرار داده میشود.
به عبارت دیگر چگونه کنترل میشود که هر هاست اشتراکی بر روی یک سرور دقیقا به حد تعیین شده از منابع سرور استفاده کند و یا حداکثر 2 دیتابیس بسازد. آیا مثلا میتوان حداکثر فضای قابل اشغال توسط پوشه آن سایت را در wwwroot محدود کرد؟
چگونه به سایتها امکان ایجاد sub domain داده میشود؟
ضمنا چگونه سایتهای مختلف موجود در یک سرور به دامینهایشان متصل میشوند؟ آیا باید روی DNS Server اینکار را انجام داد؟
با تشکر.
-
-
October 1st, 2016 17:21
# ADS
-
October 1st, 2016, 18:13
پاسخ : هاست اشتراکی چگونه ایجاد میشود؟
سلام.
بدون نصب کنترل پنل منظورتون است؟
اگر سی پنل یا دایرکت ادمین نصب کنید کار راحت میشه. پکیج میسازید و هر سایت را به پکیج مورد نظر اختصاص می دهید. همچنین اگر سیستم عامل cloudlinux باشد میزان استفاده از Ram و CPU را می توانید برای هر کاربر محدود و اختصاص دهید.
-
-
October 1st, 2016, 22:16
سلام
در پاسخ به "چگونه مثلا دقیقا فضایی معادل 2 گیگابایت و پهنای باند ... و رم فلان در اختیار یک سایت و فضایی معادل 10 گیگابایت و رم x و... در اختیار سایت همسایه اش بر روی یک سرور قرار داده میشود."
با استفاده از سیستم عامل cloudlinux که بر روی سرور نصب می کنید این عمل انجام می شود و منابع قابل استفاده توسط هر کاربر بر روی سرور محدود می شود و قابل تنطیم به میزان دلخواه برای هر کاربر است و اگر میزان استفاده کاربر از عدد تعیین شده بالاتر رود سایت توسط این سیستم عامل مسدود می شود.
در پاسخ به"ضمنا چگونه سایتهای مختلف موجود در یک سرور به دامینهایشان متصل میشوند؟ آیا باید روی DNS Server اینکار را انجام داد؟"
از کنترل پنل هاست از قست dns management دی ان اس های هاست خود را مشخص می کنید و هر کاربر باید این دی ان اس ها را در تنطیمات دامنه خود وارد کند.
-
-
October 2nd, 2016, 14:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mri_6889
سلام دوستان.
من با سیستم عامل لینوکس و ویندوز سرور و وب سرورهای IIS و Apache کار کرده ام.
همچنین با نرم افزارهای مجازی سازی مثل VM Ware هم آشنایی دارم.
همچنین بر روی ویندوز سرور سرویس DNS Server نصب و کانقیگ کرده ام.
میدانم که میتوان با استفاده از ٰمجازی ساز چندین سرور مجازی ایجاد کرد.
همچنین میدانم که میتوان چندین پوشه در wwwroot ساخت و هرکدام را به یک سایت اختصاص داد.
امّا سوال من اینجا است که هاست اشتراکی چگونه ایجاد میشود؟ چگونه مثلا دقیقا فضایی معادل 2 گیگابایت و پهنای باند ... و رم فلان در اختیار یک سایت و فضایی معادل 10 گیگابایت و رم x و... در اختیار سایت همسایه اش بر روی یک سرور قرار داده میشود.
به عبارت دیگر چگونه کنترل میشود که هر هاست اشتراکی بر روی یک سرور دقیقا به حد تعیین شده از منابع سرور استفاده کند و یا حداکثر 2 دیتابیس بسازد. آیا مثلا میتوان حداکثر فضای قابل اشغال توسط پوشه آن سایت را در wwwroot محدود کرد؟
ضمنا چگونه سایتهای مختلف موجود در یک سرور به دامینهایشان متصل میشوند؟ آیا باید روی DNS Server اینکار را انجام داد؟
با تشکر.
سلام
تمام مواردی که عرض کردید جزو امکانات کنترل پنل ها می باشند و شما بدون کنترل پنل نمی توانید چک کنید
-
-
October 2nd, 2016, 15:29
عضو انجمن
دوستان بنظرم سوال استارتر اینه که
یه کنترل پنل چطوری این امکانات رو ایجاد میکنه ؟
---
البته سوال هاتون زیاد و گسترده هست
کنترل پنل ها سیستمی هستد که میتونن با ساتفاده از دستورات داخلیشون این مشخصات را کنترل کنند
میزنان فضا ، رم و سی پیو هرکدوم مشخص هست . میزان استفاده هم مشخص هست !
(مثلا) یه دستور ساده if میزان که نمیزاره بیش از 2 گیگ فضا استفاده کنن
دقیقش رو بخوای همونجوری که دامین تعریف مکنن ساب دامین هم تعریف میکنن!
با استفاده از named میتونن دامنه و ثاب دامنه تعریف کنن
این کار DNS Server ]ا انجام میدن .
تمامی DNS Server های جهان بصورت خوشه ای عمل میکنن
شما نیازی به انجام این کار ندارید . وقتی ns دامینتون را ثبت یا تغییر میدید توی کش همه DNS سرورها تغیر میکنه و اینجوری دامین شما به سرور وصل میشه
-