-
September 30th, 2016, 17:12
راهنمایی برای خرید vps فوری
سلام
سایتی فعال با حدود 60 گیگ دیتا و بازدید روزانه 1000-2000 نفر ( بلاگ فروم ) دارم راهنمایی کنید برای خرید VPS با پینگ خوب و قیمت مناسب
در حال حاضر OVH استفاده میکنم و قبل هتزنر بودم
VPS هتزنر چطورن ؟
کلا 3-4 تا گزینه به بنده بدید ممنون میشوم
نظرتون در مورد Online.net چی هست چون بنظر وی پی اس های خوب یا قیمت بسیار مناسب دارد.
با توجه به اینکه ایران نیستم مشکل و محدودیتی برای خرید از هیچ دیتا سنتری ندارم.
-
-
September 30th, 2016 17:12
# ADS
-
September 30th, 2016, 17:18
عضو دائم
پاسخ : راهنمایی برای خرید vps فوری
سرورهای هتزنر به دلیل پینگ تایم پایین گزینه خوبی هستند به شرط اینکه سرورهای خوب این دیتاسنتر رو تهیه کنید تا مشکلات سخت افزاری نداشته باشید!
سرورهای ovh نیز خوب هستند ولی کمی روی ابیوز و سایر موارد حساس هستند که باید مراقب باشید تا سر این مورد به مشکل بر نخورید.
در کل سعی کنید از جای معتبر خرید کنید و این نکته را هم در نظر بگیرید که هیچ ارزانی بی دلیل نیست، اگر هزینه بالاتری پرداخت کنید صد در صد کیفیت بالاتری دریافت خواهید کرد.
-
-
September 30th, 2016, 17:21

نوشته اصلی توسط
tukanet
سرورهای هتزنر به دلیل پینگ تایم پایین گزینه خوبی هستند به شرط اینکه سرورهای خوب این دیتاسنتر رو تهیه کنید تا مشکلات سخت افزاری نداشته باشید!
سرورهای ovh نیز خوب هستند ولی کمی روی ابیوز و سایر موارد حساس هستند که باید مراقب باشید تا سر این مورد به مشکل بر نخورید.
در کل سعی کنید از جای معتبر خرید کنید و این نکته را هم در نظر بگیرید که هیچ ارزانی بی دلیل نیست، اگر هزینه بالاتری پرداخت کنید صد در صد کیفیت بالاتری دریافت خواهید کرد.
ovh دارم ولی خیلی از یوزرها که از اسیاتک و.. هستند نمیتونن سایت رو باز کنن البته روی دیتاسنتر کانادا هستیم نه فرانسه
کدوم سرور هتزنر رو پیشنهاد میدید ؟ اسم یا لینک میدید ( با توجه به نیاز ما ) نمیخواهم هزینه ای بکنم که مصرفی برای آن نیست
وی پی اس های هترنر هم پیشنهاد میکنید ؟ مثلا https://www.hetzner.de/hosting/produkte_vserver/cx30
ویرایش توسط shoala : September 30th, 2016 در ساعت 17:23
-
-
September 30th, 2016, 17:57
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
shoala
سلام
سایتی فعال با حدود 60 گیگ دیتا و بازدید روزانه 1000-2000 نفر ( بلاگ فروم ) دارم راهنمایی کنید برای خرید VPS با پینگ خوب و قیمت مناسب
در حال حاضر OVH استفاده میکنم و قبل هتزنر بودم
VPS هتزنر چطورن ؟
کلا 3-4 تا گزینه به بنده بدید ممنون میشوم
نظرتون در مورد Online.net چی هست چون بنظر وی پی اس های خوب یا قیمت بسیار مناسب دارد.
با توجه به اینکه ایران نیستم مشکل و محدودیتی برای خرید از هیچ دیتا سنتری ندارم.
درود
به نظر من ovh از هتزنر بهتره
اما در کل دیتاسنتر های انگلستان بهتر از بقیه هستند بعدش فرانسه و بعد آلمان
پاینده باشید
بدرود
گلدن دانلود | Telegram: @GLDownload
گلدن دانلود | دانلود نرم افزار ، بازی ، مستند ، فیلم ، آهنگ و کارتون
www.GLDownload.iR
-
-
September 30th, 2016, 18:21
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
shoala
ovh دارم ولی خیلی از یوزرها که از اسیاتک و.. هستند نمیتونن سایت رو باز کنن البته روی دیتاسنتر کانادا هستیم نه فرانسه
کدوم سرور هتزنر رو پیشنهاد میدید ؟ اسم یا لینک میدید ( با توجه به نیاز ما ) نمیخواهم هزینه ای بکنم که مصرفی برای آن نیست
وی پی اس های هترنر هم پیشنهاد میکنید ؟ مثلا
https://www.hetzner.de/hosting/produkte_vserver/cx30
هتزنر سرورهای خیلی زیادی ارائه میکند ولی نکته که باید دقت کنید این هست که از سخت افزار سرور گرید یا همان اینترپرایس استفاده شده باشد
خیلی از سرورهای هتزنر دارای پردازنده و هاردهایی هستند که برای سیستم های خانگی (دسکتاپ) تهیه شده اند و جوابگوی کار شما نخواهند بود.
در مورد سرورهای مجازی خود هتزنر نمی تونم اظهار نظر کنم چون از این سرورها تا به حال استفاده نکرده ام.
-
-
September 30th, 2016, 19:47
تصمیم گرفته شد از وی پی اس leaseweb استفاده کنم از دیتا سنتر هلندش
دوستان نظری دارند ؟
-
-
September 30th, 2016, 20:12
عضو انجمن
دیتاسنتر هتزنر بیشتر رو ابیوز گیر میده تا ovh
-
-
September 30th, 2016, 21:16
عضو انجمن
درود خسته نباشید
جهت گفتگو و مشاوره در تلگرام با بنده در ارتباط باشید
09037289910
-
-
October 1st, 2016, 02:41
عضو انجمن
با سلام
شک نکنید بهترین گزینه اگر بین هتزنر و OVH و Online.net تصمیم می خواهید بگیرید OVH هست.
دلیل.
1- هتزنر آنتی دیداس عملا ندارد! با اینکه به تازگی گفته اضافه کردن ولی هیچ کاری عملا نمیکنه ما 2 روز کامل درگیر یک حمله بات بت بودیم به سختی تونستیم از طریق روتر میکروتیک تا حدود زیادی از دان شدن سایت جلوگیری کنیم حداقل ! این وسط آنتی دیداس هتزنر اصلا متوجه حمله با با تعداد کانکش هر ای پی بات نت 50 کانکشن و ... نشد که هیچ اخطار داد که سرورتون حجم زیادی از نتورک روتر های ما رو اشغال کرده! که بعد به سختی تونستم اتک ببندیم.
2-آنلاین دات نت ساپورتش 2 سال پیش تقریبا مثل OVH بسیار ضعیف بود هر 7-8 ساعت جواب میدادن و اتوماسیون مدیریت سرور واقعا به پای OVH نمیرسید. اگر دیداس بخورید دارد این دیتاسنتر دسترسی به ای پی به فقط فرانسه محدود می شود بار اول تا زمان رفع دیداس / مرتبه دوم 6 ساعت / مرتبه 3 وم حدود 12 ساعت سرور اکسس فرانسه میشه. درسته انتی دیداس داره ولی این رفتار داشتن دیداس بیاد حجیم اینطوره ولی ولی عجب شبکه ای داره عالی عالی کیفیت و دسترسی به ایران فوق العاده.
3- OVH که تکلیفش معلوم هست انتی دیداس قوی داره و عمل میکنه در اکثر مواقع / فایروال داره برای ای پی ها در موارد حساس روی فایروال ای پی ها می توانید حساب کنید. / یک پنل کامل کامل دارید که عملا نیازی به ساپورت ندارید واقعا کاری نیست که نیاز به ساپورت باشه.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
-
-
October 1st, 2016, 04:05

نوشته اصلی توسط
shoala
تصمیم گرفته شد از وی پی اس leaseweb استفاده کنم از دیتا سنتر هلندش
دوستان نظری دارند ؟
نظری نداشتند دوستان ؟
-