نوشته اصلی توسط
hossein1210
از همه دوستان ممنونم که شرکت کردند.
راستش یکی گفت که مالیات شهرداری مثل پسماند و یکی دیگه اسمش یادم نیست باید توسط مستاجر پرداخت بشه و هم اینکه بعد از اینکه اجاره تموم شده برای دریافت ودیعه باید اظهارنامه و تمام مالیات ها پرداخت بشه و به صاحب ملک نشون داده بشه.
موقع نوشتن اجاره نامه اون طرف که هم صاحب ملکه و هم صاحب بنگاه گفته که سالی 50 تومن باید هزینه پسماند بدین و بستگی به شما داره و برای هر کی متفاوته .حتی موقع امضا کردن هم که دوباره خونده تسویه گاز و برق و آب و تلفن و شهرداری انجام شده و بعد از تخلیه باید مجدد اینها انجام بشه.(برای شهرداری فقط گفت قبض پسماند باید پرداخت بشه)
خودشم گفت که برای مغازه دار سه تا مالیات میاد یکی ارزش افزدوه یکی هم درآمد و یکی هم همین شهرداری.
ولی بعضی دوستام میگفتن که دوتا دیگه هم باید موقع تسویه بدین برای همین گفتم ممکنه کارم نگیره تا یکسال اول و مجبور بشم جمع کنم و دیگه دردسر ثبت شرکت و مالیات رو نکشم و بیخیال بشم.
سوال اصلی من فقط این بود که موقع تمام شدن اجاره نامه بعد از یکسال برای دادن ودیعه که گذاشتیم به صاحب ملک برای پس دادن به ما ازمون درخواست میکنه که مالیات بر درآمد و ارزش افزوده رو دادید یا نه؟