ببخشید دخالت میکنم اما این حرفها که برای اضهارنامه مالیاتی حتما باید مجوز یا پروانه داشته باشید رو کی گفته؟ مالیات شما برای مشاغل هست و نه ربطی به مجوز شما داره نه پروانه نه ثبت شرکت..شما اگر یک مغازه اجاره کنید یا دفتر تجاری برای قراردادی که میبندید هر سال باید اضهارنامه بدید..انها مامور مالیاتی دارند و هر بار به مکان های مورد نظرشون سرک میکشند.ببینن مغازه ای بازه گزارش میدند.شما موضفید در پایان مهلت قرارداد اجار مغازه یا دفتر نامه تصویه حساب مالیاتییتون رو به صاحب ملک یا اجاره دهنده اراعه بدید.
من 3 سال جایی مغازه داشتم..تا 2 سال اول نه مجوز گرفتم نه دنبال اضهارنامه مالیاتی رفتم..سال سوم امدم جواز بگیرم.در مرحله اخر صدور جواز شما باید برید اداره مالیات تصویه مالیاتی رو برای اصناف ببرید تا براتون مجوز صادر بشه...وقتی رفتم بهم گیر دادند که طبق اجاره نامه باید اضهارنامه های مالیاتی هر سه سالو تحویل میدادم وگرنه جریمه میبرند برام..بهشون گفتم مغازه اصلا نیمه تعطیل بود و کاری نبود توش و هزار تا حرف اما گوش نمیدند.باید نرم افزار صندوق یا حسابداری داشته باشید و گذارش فروشتون رو بهشون بدید.
در کل شما از وقتی جایی رو اجاره میکنید یا میخرید یا دفتر میزنید مالیات براتون شروع میشه و باید هر سال اضهارنامه رو پر کنید و تحویل بدید..نه به مجوزتون کار دارند نه پروانه نه شرکت...انها مالیاتشون رو میگیرند...یرای مجوز اداره اماکن و بازرسهای اصناف گیر میدند اگر نداشته باشید نه اداره مالیات!!
الان بعد 3 هفته دوندگی دیروز تازه تونستم سابقه سال 91 و 92 و 93 رو تصویه حساب کنم و با ثبت اضهارنامه جدید بتونم برم مجوز بگیرم!!!