سلام
میتونم بپرسم برای چه کاری نیاز به ثبت شرکت دارید؟
سلام
میتونم بپرسم برای چه کاری نیاز به ثبت شرکت دارید؟
ضمن تشکر از شما بابت شرکت در تاپیک ...
برای چند مورد که در ادامه عرض میکنم نیاز داریم :
1 ) چندین سرویس داریم که بزودی راه اندازی میشن و قرار هست که به صورت بین امللی فعالیت کنن .
2 ) برای اخذ درگاه پرداخت های بین المللی برای بیزینش و خدمات مد نظر خودمون .
3 ) اخذ گواهی امن ssl از نوع ev ( با نوار سبز رنگ تایید ) که نهایت امنیت خاطر رو به مشتریامون ارائه بدیم .
پس با این تفاسر ما به کمک دوستانی که در زمینه مبادلات ارزی هم فعالیت میکنن هم نیاز داریم .
کار های اولیه ثبت شرکت رو براتون میتونیم انجام بدم، یکی دو روز هم ماکزیمم لازم میشه که اونجا حضور داشته باشید تا مدارک شرکت و حساب بانکی رو به اسم خودتون تحویل بگیرید.
منتها با توجه به خیلی از موارد مثل اینکه کارت اعتباری هم میخواید یا نه و ... ، باید موضوع شرکت و اهدافش رو به من بگید تا بتونم زمان و هزینه رو اعلام کنم.
در صورت تمایل میتونید پیام شخصی بدید در خدمت هستم.
- - - Updated - - -
خواهش می کنم ... من شرکتی با لایسنس جنرال تریدینگ توی اینگلیس دارم که جدای فعالیت مدیریت سرور هست و کارای بازرگانی رو به واسطه اونجا انحام میدم .. در کنار فرمایشات شما باید عرض کنم که طبق تجربه بنده هزینه و شرایط ثبت شرکت در موقیعت هایی که فرمودید مقرون به صرفه نیست.
ساده ترین مورد رو عرض می کنم ... شما فکر کنید برای یه کار و مشکل ناچیز اگر فقط هزینه سفر به انگلیس رو بخواید در نظر بگیرید غیر قابل مقایسه با سفر به ارمنستان هست ... مگر اینکه شخصی رو که امین تون هست رو داشته باشید که به نمایندگی شما کارهای لازم رو انجام بده، که این مورد هم داستان خودش رو داره.
ارمنستان مورد خوبیه !
█ بهترین نیستیم ، ولی بهترین ها ویرا هاست را انتخاب می کنند
█ https://virahost.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)