-
September 28th, 2016, 21:03
بسته شدن خدمات ارائه SSL رایگان برند WoSign
به نام خداوند بخشنده مهربان
در حال گشت زنی توی وب بودم که به طور اتفاقی سایت WoSign رو باز کردم و در کمال تعجب با پیغام زیر رو به رو شدم :
Sorry, due to some security consideration,
WoSign decide to close the free SSL certificate application temporarily. Sept. 29th 2016.
همونطور که میدونید سرویس مذکور به ارائه گواهی SSL رایگان به مدت سه سال مشهور بود که ظاهرا از امروز به طور کلی خدمات خودشون رو منحل کردن . البته طبق گفته بیانیه این شرکت ، این اقدام به صورت موقت انجام شده اما در هر حال کاریه که شده !!
از دوستان عزیز اگر کسی چیزی در این مورد میدونه ممنون میشم با من و بقیه عزیزان هم در میون بزاره ...
-
تعداد تشکر ها از ldda company به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2016 21:03
# ADS
-
September 28th, 2016, 21:20
عضو انجمن
پاسخ : بسته شدن خدمات ارائه SSL رایگان برند WoSign

نوشته اصلی توسط
ldda company
به نام خداوند بخشنده مهربان
در حال گشت زنی توی وب بودم که به طور اتفاقی سایت WoSign رو باز کردم و در کمال تعجب با پیغام زیر رو به رو شدم :
Sorry, due to some security consideration,
WoSign decide to close the free SSL certificate application temporarily. Sept. 29th 2016.
همونطور که میدونید سرویس مذکور به ارائه گواهی SSL رایگان به مدت سه سال مشهور بود که ظاهرا از امروز به طور کلی خدمات خودشون رو منحل کردن . البته طبق گفته بیانیه این شرکت ، این اقدام به صورت موقت انجام شده اما در هر حال کاریه که شده !!
از دوستان عزیز اگر کسی چیزی در این مورد میدونه ممنون میشم با من و بقیه عزیزان هم در میون بزاره ...
جهت بروز رسانی چند روز صدور cert رو متوقف کردن.
صرفا قرار نیست که به طور کلی متوقف شه.
ویرایش توسط salar123-user8 : September 28th, 2016 در ساعت 21:24
-
تعداد تشکر ها از salar123-user8 به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2016, 22:40
عضو انجمن
پاسخ : بسته شدن خدمات ارائه SSL رایگان برند WoSign
سلام
به خاطر بروز رسانی این کار را انجام دادهاند
-