با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
در حال حاضر کدوم درگاه پرداخت بهتر از بقیه است ؟![]()
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
در حال حاضر کدوم درگاه پرداخت بهتر از بقیه است ؟![]()
به نظر من هیچ کدوم ! همشون یه ایرادی دارن یکی پشتیبانی خوبی نداره دیگری آپتایم بقیه ....
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
درگاه مستقیم از بانک بگیرید
زرینپال
آرین اپال (پارس پال سابق)
گلدن دانلود | Telegram: @GLDownload
گلدن دانلود | دانلود نرم افزار ، بازی ، مستند ، فیلم ، آهنگ و کارتون
www.GLDownload.iR
با اوضاعی که پیش اومد...
زرین پال
دربندِ کسی باش که دربندِ حسین است..
اگر بتونید درگاه مستقیم بگیرید خیلی بهتره
در حال حاضر از زرین پال استفاده میکنیم راضی هستیم
تلگرام : @licenseha_ir
درگاه مستقیم!
درگاه واسط هیچکدام!
به نظر من این تعلیق بسیاری از درگاه های پرداخت واسطه موقعیت سایر درگاه های واسطه مثل زرین پال رو بهتر نکرد که هیچ بدترم کرد.
درسته اولش که همه شون فــیلتر شدن و فقط زرین پال و یکی دو تا دیگه بودن به نظر برای این چند تا خوب میامد و احتمالاً به درجات موفقیت خیلی بیشتری می رسیدن اما وقتی با این حرکت غیر حرفه ای باعث شدن که پای بازار کلاه برداری های کلان به حیطه درگاه های واسطه اینترنتی هم باز بشه طوری شده که الان من خودم به شخصه حتی به زرین پال هم دیگه اعتماد ندارم چه برسه به بقیه.یعنی حاضرم 2 هزار تومانه تو حسابم هم سریع درخواست واریز بدم چه برسه به مبالغ بالا که البته این بی اعتمادی مردم هم همش به لطف برنامه ریزی های دقیق یه عده بوده که ظاهراً خودشون هم به هدف خودشون نرسیدن.
چیزی که زیاده درگاه واسط با فروش اسکریپت درگاه واست . و این امر که برای سایت هایی که ازدوره خارج شدن باعث شده که خیلی درگاه واسط بشه به هر سایتی اطمینان نکنید درحال حاظر به نظر بنده مستفیم بگیرید بهتره یه نماد اعتماد بگیرید و بعدش مستفیم با بانک بگیرید هم امن تره هم خیالتون راخته تصویه میشه
زرین پال عالی هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)