نظر همکاران درباره سرویس های این دو دیتاسنتر چیه ؟ کدومش کیفیت بهتری دارند ؟ و دیگر مسائل
hetzner , netdirect
با تشکر
نظر همکاران درباره سرویس های این دو دیتاسنتر چیه ؟ کدومش کیفیت بهتری دارند ؟ و دیگر مسائل
hetzner , netdirect
با تشکر
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
hetzner ,
سلام
hetzner
آپتایم هتزنر از نت دایرکت بیشتره و تنها مشکلی که داره اینه که دسکتاپ میده و سرور نمیده
من با نت دایرکت کار کردم
واقعا نه کیفیت خوبی دارن , نه پشتیبانی آنچنانی (گاهی خوب بودن - گاهی بعد از 7~8 ساعت جواب میدادن)
مشکلات مالی زیادی هم دارن
من توصیه میکنم اصلا از نت دایرکت نگیرین
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
ما یه ماهه که دو سرور از hetzner برای هاستینگ اشتراکی گرفتیم و تا بحال مشکلی از هیچ لحاظ نداشتیم ولی برای تایید باید بیشتر تست کرد.
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
شاید بالغ بر 10 تا تاپیک در این مورد باشه !
فکر کنم با یه جستجو ساده به نتیجه برسید .
فکر کنم تا به الان چندین تاپیک با ابن نام تو انجمن هستش.
غیر ممکن هستش که به کسی سرور از هتزنر بدم و ناراضی باشه.سرور IP رو با کنفیگ دادم نه پشتیبانی میخوان نه چیزی
همه تو WHT میدونن که از 3 دیتا سنتری که تو امضا دارم سرور دارم و سرور هم ارائه میدم.به ترتیب کیفیت میگم:
1 - OVH با Hetzner
2- نتدایرکت
===========
اینم بگم از هر دیتاسنتری که تو دنیا باشه به راحتی میتونم سریع سروسی بگیرم ولی تا زمانی که خودم یکی نگیرم و تست نکنم ، نه به کسی میدم و نه پیشنهاد میکنم.![]()
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
hetzner
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)