نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: 90 درصد تخفیف | فروش ریسلر ، مستر ریسلر و آلفا مستر ریسلر |

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    322
    تشکر تشکر شده 
    1,221
    تشکر شده در
    903 پست

پیش فرض پاسخ : 90 درصد تخفیف | فروش ریسلر ، مستر ریسلر و آلفا مستر ریسلر |

نقل قول نوشته اصلی توسط miladsafa نمایش پست ها
    من در مورد شما حرف میزنم ولی شما گرفتید یه کانال دیگه رو. من نمیدونم چه ارتباطی داره ساسبند شدن هاست من با ساسبند شدن دامنه ی شما؟ من در موئرد یه چیز دیگه دارم حرف میزنم ولی شما مغلطه میکنید و میگید سایت شما ساسبند شده بود! در عجبم این استدلال رو چطوری شما میارید؟

هیچ تغییری حتی توی تیکت من هم اتفاق نیفتاد. حتی تبدیل تیکت به در حال رسیدگی. از طرفی توی تلگرام من درخواست داده بودم که قرار بود پرداخت بشه که نشد! شما یه چیزی رو بگید که بشه باور کرد!

یه دروغ دیگه. من اصن آی پی سرور شما رو روی دامنه ی خودم وارد نکردم! اثبات کنید که من آی پیم روی سرور شما بوده. چرا دروغ میگید برادر من. تا کجا میخوایید پیش برید؟

مطمئنم که بیشتر از این زمان بوده. با خودتون صادق باشید حداقل. کاری هم به زمانش ندارم ولی ارزش قائل نیستید برای خودتون. همین کافیه برای من که سرویس نگیرم ازتون

بله. کسی که حق مردم رو میخوره ( چه یک ریال چه هزار میلیارد) بهش میگن ***. این کار شما هم ***ی به حساب میاد.

امیدوارم کمی به جا تبلیغات روی کارتون تمرکز کنید و کیفیت رو بالا ببرید. مردم علاف شما نیستن سرویس بگیرن و معطل بمونن دو روز بعدشم مجبور شن با هزینه انتقال وجه پولشون رو به خاطر بی کفایتی شما بگیرن. وقت مردم ارزش داره عزیز
    جناب وقتی ساسپند بودید اومدین تغییر ای پی دادین
    سایت از ساسپند در اومد و whmcs باالا اومد این دلیل گیر دادن به ساسپند
    من بیام هر ریسلری سفارش میده هرروز چک کنم از همه چیزش عکس بگیریم که خواست تو تاپیک خراب کاری کنه بگم این مدرک؟اینقدر بیکارم؟
    بعدش جناب اقای محترم شما گفتید اصلا سی پنل بالا نیومده تو تلگرام نگفتید سرعت پایینه؟ارور میده؟(این یک دروغ)
    گفتید اصلا سایت شما اصلا ساسپند نبوده خواستم ثابت کنم گفتید ساسپندی ما به شما ربطی نداره(اینم دروغ دیگر)
    فک کنم دروغگویی ما معلوم شد مال شما هم معلوم شد
    به کدوم حرفتون باور کنم اصلا بالا نیومد یا ضعیف بود حرفاتون از دو جا میاد
    هنوز دو ساعت از سرویستون نگذشته همه مشکلات سرور رو شما فهمیدین؟
    وقتی من تیکت رو بزنم رو حالت بررسی دیگه تو لیست بررسی نمیادش که من یادم بمونه اما بدون پاسخ باشه تو لیست تیکت ها میمونه و یاد آور میشه(هرچند زمان برگشت کمتر از بیست و چهار ساعت بوده کمتر جایی اینطوری برگشت میزنن تو این زمان )
    اگه قرار باشه هرکی تو تلگرام به من بگه این مبلغ رو پرداخت کنم برو برگشت بزن خوب هرکی میتونه بگه من صدهزار دادم من اون لحظه از کجا بدونم راسته یا دروغ؟گفتم تیکت بدید فاکتور تونو نگاه کردم ده هزار تومان بود من برگشت زدم
    برای ست شدن دامنه دامنه بین المللی کمتر از ده دقیقه ست میشه اما چون تمدید بود یه کم زمان برد
    شما میگید قصد پیگیری دارم منم گفتم توهین هاتونو یادتون بندازم کلا ببینید دنیا دست کیه

موفق باشید
    ویرایش توسط almandata : September 28th, 2016 در ساعت 11:06
    فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)