نوشته اصلی توسط
miladsafa
من در مورد شما حرف میزنم ولی شما گرفتید یه کانال دیگه رو. من نمیدونم چه ارتباطی داره ساسبند شدن هاست من با ساسبند شدن دامنه ی شما؟ من در موئرد یه چیز دیگه دارم حرف میزنم ولی شما مغلطه میکنید و میگید سایت شما ساسبند شده بود! در عجبم این استدلال رو چطوری شما میارید؟
هیچ تغییری حتی توی تیکت من هم اتفاق نیفتاد. حتی تبدیل تیکت به در حال رسیدگی. از طرفی توی تلگرام من درخواست داده بودم که قرار بود پرداخت بشه که نشد! شما یه چیزی رو بگید که بشه باور کرد!
یه دروغ دیگه. من اصن آی پی سرور شما رو روی دامنه ی خودم وارد نکردم! اثبات کنید که من آی پیم روی سرور شما بوده. چرا دروغ میگید برادر من. تا کجا میخوایید پیش برید؟
مطمئنم که بیشتر از این زمان بوده. با خودتون صادق باشید حداقل. کاری هم به زمانش ندارم ولی ارزش قائل نیستید برای خودتون. همین کافیه برای من که سرویس نگیرم ازتون
بله. کسی که حق مردم رو میخوره ( چه یک ریال چه هزار میلیارد) بهش میگن ***. این کار شما هم ***ی به حساب میاد.
امیدوارم کمی به جا تبلیغات روی کارتون تمرکز کنید و کیفیت رو بالا ببرید. مردم علاف شما نیستن سرویس بگیرن و معطل بمونن دو روز بعدشم مجبور شن با هزینه انتقال وجه پولشون رو به خاطر بی کفایتی شما بگیرن. وقت مردم ارزش داره عزیز