-
September 19th, 2016, 23:45
پاسخ : لطفا بخوانید (خیلی فوری) کپی کردن نام دامنه
حق با کسی هست ک دامنه رو ثبت کرده
- - - Updated - - -
حق با کسی هست ک دامنه رو ثبت کرده@@@@@@@@@@@
-
تعداد تشکر ها از Ali_faraji به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2016 23:45
# ADS
-
September 19th, 2016, 23:51
عضو انجمن
دوست عزیز دامنهای که شما برای من فرستادید تک سیلابی هست و به هیچ عنوان امکان ثبت شرکتی با این اسم وجود نداره.
این اطمینان رو بهتون میدم که پیگیری از مراجع قضایی هیچ نتیجهای نخواهد داشت. سعی کنید از در دوستی وارد بشید و با قیمت مناسب دامنه رو بخرید.
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2016, 23:59

نوشته اصلی توسط
clack
سلام .
خیلی قانونی رفته دامنه ثبت کرده .
شرکت شما هم در حال تاسیس هست .
خوب با پارتی بازی و گرفتن وکیل خوب و ... شاید بتونی کاری از پیش ببری .
ولی همه ی این کارا یعنی یه هزینه بیشتر از 1تومن

یا بیخیالش شو یا باهاش حرف بزن قانعش کن شاید باهات را امد .
نظر حذف شد.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
دوست عزیز دامنهای که شما برای من فرستادید تک سیلابی هست و به هیچ عنوان امکان ثبت شرکتی با این اسم وجود نداره.
این اطمینان رو بهتون میدم که پیگیری از مراجع قضایی هیچ نتیجهای نخواهد داشت. سعی کنید از در دوستی وارد بشید و با قیمت مناسب دامنه رو بخرید.
یعنی چی تک سیلابی هست؟
واقعا نمیشه با اون اسم ثبت کرد؟
ویرایش توسط davood_71 : September 26th, 2016 در ساعت 19:33
-
تعداد تشکر ها از davood_71 به دلیل پست مفید
-
September 20th, 2016, 00:59
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
davood_71
یه بار بهش گفتم
حالا اگر دوباره بهش بگم فکر میکنه چه خبره دیگه عمرا بیخیال اون دامنه بشه
- - - Updated - - -
یعنی چی تک سیلابی هست؟
واقعا نمیشه با اون اسم ثبت کرد؟
-درحال حاضر اسامی انتخابی برای شرکت ( نام شرکت ) باید دارای
۳ سیلاب (اسم خاص) باشد.
یعنی شما حتی قوانین ثبت شرکت ها را نمیدانید و این قدر از قانون بی اطلاع هستید بعد رفتید شکایت هم کردید ؟ میخواید به قاضی بابت شکایت و الاف کردن مردم و قانون چی بگید ؟ خیلی دامنه را دوست دارم و قبلا .com اون را ثبت کردم و ایشان نامرد هستند ؟
دامنه ها ساعت 12 شب معمولا آزاد میشن و تو سایت http://www.nic.ir/Just_Released قرار میگیرن و شما خوابیدی ایشان بیدار بوده ثبت کرده و نامردی معنی نداره ، تازه دامنه قبل از انتخاب شما هم توسط فرد دیگه ای که اصلا معلوم نیست همین فرد هست یا نه ثبت شده بود و خودتان میگید منتظر بودم آزاد بشه
اینجوری نه تنها محکوم خواهید شد که شاید اینبار ایشان شما را محکوم کنند بابت همین نامرد گفتن اون فرد میتونه بابت توهین ازتون شکایت کنه
https://sabtefarda.com/%D8%AB%D8%A8%...%A9%D8%AA.html
ویرایش توسط nima73 : September 20th, 2016 در ساعت 01:03
آمد سحری ندا زمیخانه مــــا
کـــای رند خراباتی دیوانه مــــا
برخیز که پر کنیم پیمانه زمی
زان پیش که پر کنند پیمانه ما
-
تعداد تشکر ها ازnima73 به دلیل پست مفید
-
September 20th, 2016, 07:29
عضو انجمن
سلام
دوست عزیز کسی که تو کار دامنست نمیخواد دامنه ها رو دستش باد کنه
مطمئن باش با قیمته خیلی خیلی پایین تر ازش بخری اگرم بلد نیستی چونه بزنی درخواست کن یکی از دوستان که بلده بره جلو
don't underestimate the power of a common man
-
تعداد تشکر ها ازdastrast به دلیل پست مفید
-
September 27th, 2016, 19:58
با سلام به همگی
میخواستم بگم به دوستان همیشه مشکلی براتون پیش اومد ، مثل من سریعا نرید شکایت کنید :D
قشنگ بشینید با شخص مورد نظر مذاکره کنید . البته اینم بگم اگر نمیتونید مذاکره کنید، بسپاریدش به یه شخصی که توی این کارا وارد هست (مثل من)
لازم میدونم همینجا از ایشون یه تشکر ویژه بکنم که واقعا دمشون گرم که مشکل من رو خیلی خوب حل کردن . با یه قیمتی که اصلا باورم نمیشد و با قیمت فوق العاده خیلی کم با شخص مورد نظر که دامنه رو خریده بود وارد مذاکره شدن و ایشون رو راضی کردن که به اون قیمت به بنده بفروشن و در نهایت اون شخصی که دامنه رو خریده بود ، با قیمت فوق العاده خیلی کم بهم فروختن و الان دامنه دیگه به اسم من شد و من با خیال راخت میتونم روی کارم سرمایه گذاری کنم (خیلی خوشحالم)
شخصی که لطف کردن ، واسطه گری کردن و با کسی که دامنه رو خرید وارد مذاکره شدن لینکش در زیر اومده :
dastrast
انشاءالله هم ایشون و هم کسی که دامنه رو خریده بود ، در زندگیشون همیشه موفق باشن و همیشه خدا هواشون رو داشته باشه
یادتون باشه دوست خیلی خوب ، خیلی کم پیدا میشه . قدر این دوستان رو باید دونست
با تشکر از زحمات بسیار خوب آقای پدارم کاردان در پروفایل (dastrast)
-
تعداد تشکر ها از davood_71 به دلیل پست مفید
-
September 27th, 2016, 20:05
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
davood_71
با سلام به همگی
میخواستم بگم به دوستان همیشه مشکلی براتون پیش اومد ، مثل من سریعا نرید شکایت کنید :D
قشنگ بشینید با شخص مورد نظر مذاکره کنید . البته اینم بگم اگر نمیتونید مذاکره کنید، بسپاریدش به یه شخصی که توی این کارا وارد هست (مثل من)
لازم میدونم همینجا از ایشون یه تشکر ویژه بکنم که واقعا دمشون گرم که مشکل من رو خیلی خوب حل کردن . با یه قیمتی که اصلا باورم نمیشد و با قیمت فوق العاده خیلی کم با شخص مورد نظر که دامنه رو خریده بود وارد مذاکره شدن و ایشون رو راضی کردن که به اون قیمت به بنده بفروشن و در نهایت اون شخصی که دامنه رو خریده بود ، با قیمت فوق العاده خیلی کم بهم فروختن و الان دامنه دیگه به اسم من شد و من با خیال راخت میتونم روی کارم سرمایه گذاری کنم (خیلی خوشحالم)
شخصی که لطف کردن ، واسطه گری کردن و با کسی که دامنه رو خرید وارد مذاکره شدن لینکش در زیر اومده :
dastrast
انشاءالله هم ایشون و هم کسی که دامنه رو خریده بود ، در زندگیشون همیشه موفق باشن و همیشه خدا هواشون رو داشته باشه
یادتون باشه دوست خیلی خوب ، خیلی کم پیدا میشه . قدر این دوستان رو باید دونست
با تشکر از زحمات بسیار خوب آقای پدارم کاردان در پروفایل (
dastrast)
سلام دوست عزیز
کنجکاو شدم با چه قیمتی قبول کردند بفروشند ؟ و اینکه اصلا ادرس دامنه چی هست ؟
موفق و موید
-
تعداد تشکر ها ازCaeZer به دلیل پست مفید
-
September 27th, 2016, 20:25
-
تعداد تشکر ها ازdavood_71 به دلیل پست مفید