برای من هیچ سودی نداره یه برند داغون رو بخوام تخریب کنم. به هیچ عنوان دبنال زدن یه شرکت هاستیگ هم نیستم که با تخریب شما به هدف خودم برسم. ریسلر هم برای مشتریان خودم میخواستم که با همون شرکت قبلی تمدید کردم

شما نگاهی به تاریخ عضویت خودتون و من بندازید متوجه میشید که سابقه ی حضور من گویای این مسئله هست که حداقل توی این انجمن بیشتر از شما حضور داشتم. من نمیدونم از کدوم سابقه حرف میزنید؟ اگر درخشان بود که این وضعیتش نبود! ( با توجه به اینکه به یکی از کاربران موضوع تاریخ عضویت رو گفتید الان لازم دونستم یادآوری کنم)
صد در صد دروغگو شمایید که توی همین چند تا پست همه چیز رو انکار کردید. بالاخره مردم آگاهند و میدونن خدمات کی بهتره! فقط من خواستم نظرم رو در باره کیفیت بد شما بدم! اگر تحمل ندارید پس کلاً کار نکنید تا ملتی از دست شما آسوده باشن
سایت من ساسبند نشده بود دوست عزیز. سایت شما ساسبند شده بود! شما حتی نمی تونید آی پی رو تشخیص بدید که اون whmcs رو کجا نصب شده!! من چی رو به شما ثابت کنم؟ دانش کم شما رو نمی تونم بیام ثابت کنم. خودتون خیلی واضح دارید دانشتون رو لو میدید که متاسفم براتون!
تیکت زدم. پیام فرستادم. چیزی دیگه ای هم هست بگید تا بفرستم. جالبه که شما این پست رو که ملت می بینن رو زیر 1 ساعت جواب میدید ولی تیکت رو میذارید به امان خدا.
هیچ ماست بندی نمیگه ماستش ترشه. من فقط وظیفه ی خودم تونستم توی انجمنی که این حق به کاربر داده میشه تا حرف بزنه نظرم رو اعلام کنم و بگم.
حالا تصمیم مردم با حرفای متناقض شما بر نمیگرده
با آرزوی کمی تأمل برای شما و پیروزی برای کاربران