نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: 90 درصد تخفیف | فروش ریسلر ، مستر ریسلر و آلفا مستر ریسلر |

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    322
    تشکر تشکر شده 
    1,221
    تشکر شده در
    903 پست

پیش فرض پاسخ : 90 درصد تخفیف | فروش ریسلر ، مستر ریسلر و آلفا مستر ریسلر |

نقل قول نوشته اصلی توسط miladsafa نمایش پست ها
    برای من هیچ سودی نداره یه برند داغون رو بخوام تخریب کنم. به هیچ عنوان دبنال زدن یه شرکت هاستیگ هم نیستم که با تخریب شما به هدف خودم برسم. ریسلر هم برای مشتریان خودم میخواستم که با همون شرکت قبلی تمدید کردم
    شما نگاهی به تاریخ عضویت خودتون و من بندازید متوجه میشید که سابقه ی حضور من گویای این مسئله هست که حداقل توی این انجمن بیشتر از شما حضور داشتم. من نمیدونم از کدوم سابقه حرف میزنید؟ اگر درخشان بود که این وضعیتش نبود! ( با توجه به اینکه به یکی از کاربران موضوع تاریخ عضویت رو گفتید الان لازم دونستم یادآوری کنم)

صد در صد دروغگو شمایید که توی همین چند تا پست همه چیز رو انکار کردید. بالاخره مردم آگاهند و میدونن خدمات کی بهتره! فقط من خواستم نظرم رو در باره کیفیت بد شما بدم! اگر تحمل ندارید پس کلاً کار نکنید تا ملتی از دست شما آسوده باشن

سایت من ساسبند نشده بود دوست عزیز. سایت شما ساسبند شده بود! شما حتی نمی تونید آی پی رو تشخیص بدید که اون whmcs رو کجا نصب شده!! من چی رو به شما ثابت کنم؟ دانش کم شما رو نمی تونم بیام ثابت کنم. خودتون خیلی واضح دارید دانشتون رو لو میدید که متاسفم براتون!

تیکت زدم. پیام فرستادم. چیزی دیگه ای هم هست بگید تا بفرستم. جالبه که شما این پست رو که ملت می بینن رو زیر 1 ساعت جواب میدید ولی تیکت رو میذارید به امان خدا.

هیچ ماست بندی نمیگه ماستش ترشه. من فقط وظیفه ی خودم تونستم توی انجمنی که این حق به کاربر داده میشه تا حرف بزنه نظرم رو اعلام کنم و بگم.
    حالا تصمیم مردم با حرفای متناقض شما بر نمیگرده

با آرزوی کمی تأمل برای شما و پیروزی برای کاربران
    جناب تاریخ من 2 سال پیشه

ایشون مال همون روز

تیکت ها زیر یک ساعت جواب داده میشه

برگشت وجه شما باید رفت باجه بانک که من قرار نیست هرلحظه شما گفتید برم در باجه سه ساعت وقتم بره

شما مییگید ساسپند نبودید؟

من اتفاقا برای دوستم از ساسپندی شما عکس گرفتم از سرور دیگه براتون عکس رو بفرستم؟خواستی بگید بفرستم

whois.cd از اینجا گرفتم ای پی هم معلوم بود

سابقه شما 11 پست هستش عضویت ملاکه براتون؟

من چیو انکار کردم؟کاش جرعت اینو داشتید قبل از برگشت این حرف هارو میزدید

وقت مرد نیستید و میگید ساسپند نبودم میخوام بهت ثابت کنم که چی بشه؟

روز خوش
    فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره

2. تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)