1. دامنه ی دات کام حداکثر سه ساعت طول میکشه ست بشه نه یک روز
2. سرویس نمایندگی خودکار ایجاد نمیشه و سرویس من معلق بود تا شما ایجادش کنید. چیزی بصورت خودکار ایجاد نشده بود!
3. من دامنه از یه شرکت دیگه سرویس گرفته بودم و دامنه رو اونجا ست بود نه روی سرور شما. اون whmcs هم از هاست قبلی بود. من فقط کنترل پنل رو از هاست شما باز کردم و کلی پیغام خطا داشتم که یکیش بد گیت وی بود. نگاهی به لاگ خودتون بندازید
4. اینکه بدون دلیل برگشت میزنید جزو تعهدات خودتون بوده. من با بقیه کار ندارم. شما می تونید این گزینه رو بردارید از روی سایتتون که مردم گول شعار تبلیغاتی رو نخورن. از طرفی هم من توضیح دادم مشکل از سمت شما بوده ولی گویا شما فقط توی ایران خوب کار میکنید! خسارت ناشی از وقت من رو کی میده؟ حالا اینکه منه مشتری از شما خسارت نخواستم رو می تونید پای راه اومدن مشتری بذارید
5. فرهنگ هر کسی یه طوریه. بعضی ها هم تمایل دارن از راه نادرست پول در بیارن که این هم ناشی از فرهنگ بد ایجاد شده توی جامعه س. زمانی که هزینه میکنم انتظار دارم سرویس خوب بگیرم نه اینکه بعد از کلی پیام دادن و منتظر موندن تهش هزینه کارمزد بانک هم از من کم بشه!!
البته به تاپیک نگاه کنید می بینید یک نفر دیگه هم ناراضی بوده پس فقط من نبودم! بهتر نیست به جای مغلطه کردن سرویس خوب بدید دست مردم یا کلاً از ایجاد سرویس صرف نظر کنید تا مردم بتونن سالم تر کار کنن؟؟