فقط در زمینه هاست های اشتراکی یکم شکست خورده هستیم ...
کلا بحث فروش هاست واقعا توی ایران مسخره شده چون هر کسی هاست ارایه میده بدون اینکه اصلا مشخص باشه چقدر تخصص و... داره و دارید ریسک میکنید بنظر من با این همه شرکت ریز و درشت
از sas استفاده کنیم بهتر نیست ؟
قطعا از نظر سرعت و پایداری بهتره منتها بحث هزینه و به صرفه بودن هست
اگه واستون می صرفه و میتونید هزینه کنید قطعا هارد هایsas بهتر هستند اما هزینه نهایی رو بالاتر میبرن
در مورد سرور اختصاصی یا مجازی هم به نظر من با یک سرور اختصاصی متوسط شروع کنید خ بهتره تا با یک سرور مجازی قوی تر شروع کنید
واستون آرزوی موفقیت مینم در شروع کسب و کارتون Performance-SummaryData.9.2013.png
ویرایش توسط Aria90 : September 24th, 2016 در ساعت 23:40
کلا بحث فروش هاست واقعا توی ایران مسخره شده چون هر کسی هاست ارایه میده بدون اینکه اصلا مشخص باشه چقدر تخصص و... داره و دارید ریسک میکنید بنظر من با این همه شرکت ریز و درشت
عزیز بنده کاملا با لینوکس و مباحث شبکه آشنا هستم و رشته تحصیلی بنده نیز it هست
عزیز چون ما می خواهیم حرفه ای کار کنیم پس به دنبال فردی حرفه ای تر از خودم هستم
چون قصد داریم سخت رقابت کنیم
انشالله اگر عمری بود و این پروژه را استارت زدیم تاپیک فروش محصولاتمان را نیز در انجمن میگذاریم و شما بیاید و تست کنید و متوجه حرف من خواهید شد
نوشته اصلی توسط aria90
قطعا از نظر سرعت و پایداری بهتره منتها بحث هزینه و به صرفه بودن هست
اگه واستون می صرفه و میتونید هزینه کنید قطعا هارد هایsas بهتر هستند اما هزینه نهایی رو بالاتر میبرن
همانطور که در این تاپیک بار ها گفتم ما قصد داریم حرفه ای سرویس دهی کنیم پس کیفیت و امنیت برایمان مهم تر از قیمت است
ویرایش توسط hoster : September 25th, 2016 در ساعت 07:38
عزیز بنده کاملا با لینوکس و مباحث شبکه آشنا هستم و رشته تحصیلی بنده نیز it هست
عزیز چون ما می خواهیم حرفه ای کار کنیم پس به دنبال فردی حرفه ای تر از خودم هستم
چون قصد داریم سخت رقابت کنیم
پیروز باشید
انشالله اگر عمری بود و این پروژه را استارت زدیم تاپیک فروش محصولاتمان را نیز در انجمن میگذاریم و شما بیاید و تست کنید و متوجه حرف من خواهید شد
حتما
همانطور که در این تاپیک بار ها گفتم ما قصد داریم حرفه ای سرویس دهی کنیم پس کیفیت و امنیت برایمان مهم تر از قیمت است
پس در استفاده از هارد های sas شک نکنید و همون رو استفاده کنید