با سلام
من می خواهم از سایت name.com خرید کنم.دامنه ای که می خواهم بخرم با پسوند im. است و هیچ جا تو ایران ساپورت نمی کنه.پس باید مستقیم بخرم.راحت ترین راهی که بتونم یک کارت اعتباری یا یک راهی که بتونم این خرید رو انجام بدهم چیست؟
با تشکر
ارادتمند
با سلام
من می خواهم از سایت name.com خرید کنم.دامنه ای که می خواهم بخرم با پسوند im. است و هیچ جا تو ایران ساپورت نمی کنه.پس باید مستقیم بخرم.راحت ترین راهی که بتونم یک کارت اعتباری یا یک راهی که بتونم این خرید رو انجام بدهم چیست؟
با تشکر
ارادتمند
بهترین از دوستانی که Credit Card دارن و کارشون خرید و فروش دامنه هست کمک بگیری (تو همین فروم درخواست بدی دوستان زیادی هستن)
!... Security is never complete
خب من همین جا یک جورایی درخواستم دادم دیگر.اگر کسی این کارو انجام می دهد اطلاع دهد.قیمت سالانه دامنه در name.com هفت دلار است.من برای چهار سال دامنه رو می خواهم.لطفا قیمت پیشنهادیتونم همین جا لطف کنین.چون با موبایل چک می کنم و سختمه برم رو پیغام خصوصی
ارادتمند
ثبت میکنیم، بعد 5 روز به پنل خودتون منتقل میکنیم ...
هزینه سال اول: 9500 تومان
هزینه تمدید: 22500 تومان
تماس: امضا ...
مرسی از شما 1eng.ir
یک میل با موضوع domain به eng.fakhraei@gmail.com ارسال کردم
به اشتباه پسوند رو Me. دیدم! واسه Im. قیمتا پایینتره:
ثبت: 8500
تمدید: 8500
خیلی ممنون.خب من 34 تومان بابت چهار سال ثبت را به چه طریقی واریز نمایم؟
من در قسمت انتقاد ها و پیشنهاد ها این رو نمی نویسم چون تعداد پست کافی ندارم.مدیران اگر صلاح دونستند خودشون انتقال بدهند.من از آقای 1eng.ir خرید کردم و بسیار از کار ایشون راضی هستم.جواب میل هام رو با حوصله و بسیار مودبانه دادند.با اینکه این کار سود زیادی برای ایشان نداشت وقت کافی گذاشتند.من بدون هیچ رسید و قراردادی مبلغ را به حسابشان واریز کردم.ولی با این حال با اینکه هیچ محدودیتی نداشتند به تمامی میل ها پاسخ داده و سر موقع به تعهدات خود عمل کردند.من کار کردن با ایشون رو توصیه می کنم
ارادتمند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)