-
September 8th, 2016, 00:58
پاسخ : اسکریپت فروشگاه ساز جهان استور ( ورژن جدید فروشگاه ساز کارت استور = ورژن های کارت استور ب صورت رایگان در تاپیک )
رفت ؟ :|
میخواستم بیام ببینم همکاری در فروش داره اسکریپتش یا نه 
دوستان کسی اسکریپت همکاری در فروش داره؟
مثل وبلاگ دهی باشه
-
تعداد تشکر ها از AHF-victory به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2016 00:58
# ADS
-
September 24th, 2016, 17:43
پاسخ : اسکریپت فروشگاه ساز جهان استور ( ورژن جدید فروشگاه ساز کارت استور = ورژن های کارت استور ب صورت رایگان در تاپیک )
از دوستان کسی اطلاع داره پسورد ادمین سایت رو چجوری میشه از طریق دیتابیس تغییر داد بنده هر کاری کردم از طریق دیتابیس نشد گفتم شاید راه به خصوصی هست که من بی خبرم!
-
تعداد تشکر ها از vpsmad به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2016, 15:29
حیف این سیستم فروشگاه اینطور پشتبیانی میشه من خودم دارم از این فروشگاه کارت استور یا همون جهان استور ورژن 2.0.2 استفاده می کنم قبلا کارت استور بود گرفتم چند سال پیش امکانات عالی با تفاوت به فریر
ای کاش پشتیبانی خوبی داشت بیشتر مشکلات ام خودم رفع کردم با تجربیات که داشتم ولی اگر فروشگاه ساز دیگه ای در همین حد باشه از یه شرکت دیگه پشتبیانی خوبی داشته باشه خیلی موفق میشه فروشگاه کارت کامل به غیر از فریر فکر نکنم داشته باشیم که رایگان ولی کامل و جالب نیست
ماژول درگاه بانک ها برای این سیستم پیدا نمی شه فقط بانک ملت پارسیان سامان و چندتای دیگه از قدیم ساخته شده بود هست
ویرایش توسط hamid1net : September 26th, 2016 در ساعت 15:34
-
تعداد تشکر ها از hamid1net به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2016, 16:02
عضو جدید
به زودی اسکریپت به فاز جدیدی میرسه
و پشتیبانی کامل خواهد شد
،،،
-
تعداد تشکر ها از DANG3R به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2016, 16:14
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
DANG3R
به زودی اسکریپت به فاز جدیدی میرسه
و پشتیبانی کامل خواهد شد
،،،
سلام
منظور شما این اسکریپت هست یا خودتون میخواید یک اسکریپت جدید طراحی کنید ؟
-
تعداد تشکر ها از CaeZer به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2016, 16:55
عضو جدید
سلام
مثل این که لینک های دانلود نسخه 3 اسکریپت خراب هست اگه کسی لینک ورژن 3 این اسکریپت خوب داره بی زحمت برای بنده ارسال کنه ممنون میشم
-
-
October 22nd, 2016, 13:46
لینک دانلود ورژن 3 کار نمی کنه لطفا کسانی که اسکریپت رو دارند برای بقیه آپلود کنند
من ورژن 2 این اسکریپت رو نصب کردم و مشکل من با این اسکریپت اینه که وقتی سرور ibs رو اضافه میکنم بعد از تکمیل فرم میگه :
خطا
مشکلی در اجرای عملیات به وجود آمد
لطفا منو راهنمایی کنید
ممنون از شما
ویرایش توسط reza_5756 : October 22nd, 2016 در ساعت 14:20
-
-
October 23rd, 2016, 23:35
پسورد ورود به مدیریت گم کردم چجوری بدستش بیارم
-
-
October 24th, 2016, 22:01
سلام دوستان لطفا کمک کنید بعد از پرداخت فاکتور فروش نمایش نمیده ورژن 2.0.2 لطفا اگه کسی میدونه لطف کمک کنه ممنون
-
-
October 27th, 2016, 11:27
دوستانی که ورژن 3 رو دارن برای بقیه هم بزارن استفاده کنیم
-