نقل قول نوشته اصلی توسط Majdict.com نمایش پست ها
با سلام
دوست عزیز در خصوص رایانش ابری باید بگم که هدف داشتن منابع نامحدود در مراکز مختلف دیتا سنترها هست که در نهایت شما هیچ محدودیتی در استفاده از سخت افزار براساس متریک زمان استفاده ندارین یعنی شما بر اساس مترسک استفاده از سخت افزار و نرم افزار هزینه پرداخت میکنید در رایانش ابری شما چهار سرویس اصلی می تونید دریافت کنیدDaas,Saas,Paas.Iaas که من توضیحات کامل در این مورد سرویس ها رو در همین فروم گذاشتم بنابراین در خصوص رایانش ابری می تونم این موارد رو عنوان کنم اما در مورد سی دی ان باید بگم که برنامه دولت یازدهم این بوده که کل زیر ساخت شبکه داخلی رو بر بستر سی دی ان راه اندازی کنه مشکلاتی در این حوزه وجود داره اما تا چه حد موفق شده که این زیر ساخت رو اماده کنه نمیدونم فقط تا اونجایی می دونم که در برخی از استانها این امر اتفاق افتاده اما تا چه حد به همدیگه لینک شدن یا ارتباط برقرار شده در جریان کامل نیستم شرکت هایی مثل افرانت،مرکز تحقیقات مخابرات و چند شرکت دیگه هم دارن تو این زمینه فعالیت می کنند.
با تشکر
شاد باشین

بسیار هم عالی . ممنون میشم لینک تاپیکی که در اون چهار مورد Daas,Saas,Paas.Iaas رو توضیح دادید رو به من بدید . یا اینکه توضیحاتی رو برای من ارسال کنید ...
آیا شما سرویس ارائه میدید در این زمینه ؟ و مورد دیگه هم اینکه بله درسته ، من قصد کاهش هزینه ها رو دارم . قصدم این هست که هزینه های کلی من کاهش پیدا کنه و در عین حال هم کیفیت بالایی رو تجربه کنم ...