منبعیاهو هک شدن سرورهای خود را تایید کرد/ اطلاعات حساب بیش از ۵۰۰ میلیون کاربر در سراسر جهان لو رفته است.
منبعیاهو هک شدن سرورهای خود را تایید کرد/ اطلاعات حساب بیش از ۵۰۰ میلیون کاربر در سراسر جهان لو رفته است.
جی میل هک شد یاهو هم که ....
ممنون از اطلاع رسانی شما![]()
درود
ممنون ولی فکر کنم عنوان درستی برای تاپیک انتخاب نکرده اید:
ظاهرا تاییدش تازه هست و عمل هک در اواخر سال 2014 صورت گرفته پس اگه جدیدا پسورد عوض شده باشه و ورود دو مرحله ای فعال و ... مشکل خاصی در مورد خود اکانت نباید باشه.
Account Security Issue FAQs
We have confirmed, based on a recent investigation, that a copy of certain user account information was stolen from our network in late 2014 by what we believe is a state-sponsored actor. The account information may have included names, email addresses, telephone numbers, dates of birth, hashed passwords (the vast majority with bcrypt) and, in some cases, encrypted or unencrypted security questions and answers. The ongoing investigation suggests that stolen information did not include unprotected passwords, payment card data, or bank account information; payment card data and bank account information are not stored in the system that the investigation has found to be affected.
و ظاهرا به اکانت های مربوطه نیز اطلاعیه ارسال میکنن:
What is Yahoo doing to protect my account?
We have taken action to protect our users, including:
- We are notifying affected users.
- We are asking affected users to promptly change their passwords and adopt alternate means of account verification.
- We invalidated unencrypted security questions and answers so that they cannot be used to access an account.
- We are recommending that all users who haven't changed their passwords since 2014 do so.
- We continue to enhance our systems that detect and prevent unauthorized access to user accounts.
- Our investigation into this matter continues.
منبع
و نیز سوال/پاسخ امنیتی رو ظاهرا موارد رمزنگاری نشده رو باطل کردن ولی بهتره خودتان نیز غیرفعال کنید:
Disable security questions.jpg
ویرایش توسط kool : September 23rd, 2016 در ساعت 02:49
..::| بیش از یک دهه |::..
از همون اولم یاهو در امنیت به شرکت گوگل نمیرسید و من همون اول جیمیل زدم
خلاصه به نظر من بهتره از جیمیل بگیرید
گلدن دانلود | Telegram: @GLDownload
گلدن دانلود | دانلود نرم افزار ، بازی ، مستند ، فیلم ، آهنگ و کارتون
www.GLDownload.iR
دوستدار کتاببلیان
زمان لوگین به ایمیل خود یاهو هو پایین لوگین می نویسه !
Account security issue
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
اواخر 2014 شایعاتی شده بود که یاهو هک شده و اطلاعات کاربران در ازای 3 بیت کوین فروخته میشود، یاهو هم این شایعات را تکذیب یا تایید نکرد تا دیروز که به صورت رسمی اعلام کرد اطلاعات 500 میلیون کاربر لو رفته است و در چند روز اخیر هم اگر در یاهو لاگین کرده باشد می بینید که درخواست تغییر رمز اکانت برای امن نگه داشتن اکانت میکند.
یاهو که بخش عمده ش به کمپانی واریزرن فروخته شد , همون موقع بعد از هک اینا اومدن سیستم امنیتی رو یکم دستکاری کردن و اینکار باعث شد بسیاری از کاربران که ایمیل ریکاوری نداشتن یا جواب سوال امنیتیشون رو فراموش کرده بودن دیگه با اکانت هاشون خداحافظی کنن , یاهو برای خیلی ها تموم شده هست , فقط یه نوستالژی برای دوران رشد اینترنتی ما بود من خودم هنوز از یاهو مسنجر استفاده میکنم البته اون کجا و این نسخه ی مسخره کجا
درود!
بله از 2 هفته پیش درخواست تغییر رمز عبور رو میکنن.ولی اینکه بیان از کاربرا بخوان رمزشونو عوض کنن چون 2 سال پیش حک شدن با عقل جور درنمیاد!
~ حتی پوکترین گردو هم خواهان شکسته شدن است ~ نیچه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)