-
September 23rd, 2016, 12:10
عضو انجمن
پاسخ : درخواست سرویس بر پایه " رایانش ابری " و " cdn "

نوشته اصلی توسط
ldda company
ضمن تشکر از تمامی عزیزانی که در تاپیک من شرکت کردن و سرویس هایی رو معرفی کردن و ما رو راهنمایی کردن ...
ببینید در خصوص " ابر آروان " من باهاشون تماس گرفتم اما پاسخ درستی نگرفتم . ضمنا من نمیدونم نحو کار سیستمش چجوری هست اصلا . بعد فکر کنم فقط شبکه توزیع محتوا رو ارائه میدادن نه هاست و فضای ابری ...
چقدر بودجه در نظر گرفتید؟
راهکار Private CDN + Private Cloud میتونم بهتون پیشنهاد بدم (از یک سرویس معتبر)
-
تعداد تشکر ها از2JZ به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2016 12:10
# ADS
-
September 23rd, 2016, 12:10

نوشته اصلی توسط
BuyHardware
سلام،
بستگی داره چقدر بخواید هزینه کنید.
شما بهتره از بچه های persiangig.com در این مورد ارسال کنید این شرکت اولین شرکتی بوده با توجه به سیستمی که داشته مجبور شده CDN استفاده کنه تو ایران و من شنیدم سرویس هم ارایه میده به جاهای خاص
ولی در کل شما اگه تو سه تا دیتا سنتر مشهور ایران یه کلاس ایپی بگیرید و به صورت anycast تبلیغ کنید محتوای استاتیک رو میتونید به راحتی با بالاترین سرعت برای کاربران به نمایش بزارید
منظور از ASN این هست Autonomous system
به پرشین گیگ هم پیام دادم تا ببینم چی پاسخ میدن . خیلی ممنون بابت معرفی این سرویس ...
چیزی که برای من جالب بود ، این بود که سرویس " ابر آروان " شبکه توزیع محتوای خودش رو در چندین استان کشور ارائه میکرد . در مورد پرشین گیگ هنوز نمیدونم چجوریه . ضمنا ظاهرا ابر آروان فضای ابری ارائه نمیده اما پرشین گیگ ارائه میده ...
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
2JZ
چقدر بودجه در نظر گرفتید؟
راهکار Private CDN + Private Cloud میتونم بهتون پیشنهاد بدم (از یک سرویس معتبر)
از نظر بودجه ، این مورد متغیر هست و میزان خاصی نیست که من بخوام بگم . یعنی میتونه تغییر داشته باشه . برای همین فعلا آفر و پیشنهادات رو دارم میگیرم .
ببینید چیزی که برای من مهم هست ، ارائه سرویس در داخل کشور هست که سرعت به حداکثر برسه . اما یه مورد خیلی مهم این هست که ما یه مجله آنلاین بین المللی هم در دستور کار داریم که در اون مورد باید CDN جهانی باشه .
-
تعداد تشکر ها از ldda company به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2016, 17:10
عضو جدید
ببینید دوست عزیز شما اصلا فنی و خیلی جزییاتی صحبت نمیکنید وگرنه دوستان کمکتون میکردند
شاید سرویس های http://www.micloud.ir/ هم به کارتون بیاد
- - - Updated - - -
در مورد CDN جهانی من فکر میکنم بهتری گزینه Amazon CloudFront هست برای شما
-
-
September 23rd, 2016, 17:28

نوشته اصلی توسط
buyhardware
ببینید دوست عزیز شما اصلا فنی و خیلی جزییاتی صحبت نمیکنید وگرنه دوستان کمکتون میکردند
شاید سرویس های
http://www.micloud.ir/ هم به کارتون بیاد
- - - updated - - -
در مورد cdn جهانی من فکر میکنم بهتری گزینه amazon cloudfront هست برای شما
خی ببینید من خودمم اطلاعات غنی در این مورد ندارم که بخوام اظهار نظر خاصی کنم . اما خب سعی کردم چیزی که میخوام رو در درخواستم گفته باشم .
در خصوص cdn جهانی هم ، قرار هست بعضی از پروژه های در دست ساخت ما ، هم در ایران فعالیت داشته باشند و هم در خارج که اینطوری به یک شکبه توزیع محتوا جهانی نیاز داریم ...
-
-
September 24th, 2016, 10:12
عضو انجمن
با سلام
دوست عزیز در خصوص رایانش ابری باید بگم که هدف داشتن منابع نامحدود در مراکز مختلف دیتا سنترها هست که در نهایت شما هیچ محدودیتی در استفاده از سخت افزار براساس متریک زمان استفاده ندارین یعنی شما بر اساس مترسک استفاده از سخت افزار و نرم افزار هزینه پرداخت میکنید در رایانش ابری شما چهار سرویس اصلی می تونید دریافت کنیدDaas,Saas,Paas.Iaas که من توضیحات کامل در این مورد سرویس ها رو در همین فروم گذاشتم بنابراین در خصوص رایانش ابری می تونم این موارد رو عنوان کنم اما در مورد سی دی ان باید بگم که برنامه دولت یازدهم این بوده که کل زیر ساخت شبکه داخلی رو بر بستر سی دی ان راه اندازی کنه مشکلاتی در این حوزه وجود داره اما تا چه حد موفق شده که این زیر ساخت رو اماده کنه نمیدونم فقط تا اونجایی می دونم که در برخی از استانها این امر اتفاق افتاده اما تا چه حد به همدیگه لینک شدن یا ارتباط برقرار شده در جریان کامل نیستم شرکت هایی مثل افرانت،مرکز تحقیقات مخابرات و چند شرکت دیگه هم دارن تو این زمینه فعالیت می کنند.
با تشکر
شاد باشین
Micloud.ir
اولین سرویس دهنده ی ارائه خدمات رایانش ابری PaaS , SaaS, DaaS و IaaS
-
تعداد تشکر ها از Majdict.com به دلیل پست مفید
-
September 24th, 2016, 11:28

نوشته اصلی توسط
Majdict.com
با سلام
دوست عزیز در خصوص رایانش ابری باید بگم که هدف داشتن منابع نامحدود در مراکز مختلف دیتا سنترها هست که در نهایت شما هیچ محدودیتی در استفاده از سخت افزار براساس متریک زمان استفاده ندارین یعنی شما بر اساس مترسک استفاده از سخت افزار و نرم افزار هزینه پرداخت میکنید در رایانش ابری شما چهار سرویس اصلی می تونید دریافت کنیدDaas,Saas,Paas.Iaas که من توضیحات کامل در این مورد سرویس ها رو در همین فروم گذاشتم بنابراین در خصوص رایانش ابری می تونم این موارد رو عنوان کنم اما در مورد سی دی ان باید بگم که برنامه دولت یازدهم این بوده که کل زیر ساخت شبکه داخلی رو بر بستر سی دی ان راه اندازی کنه مشکلاتی در این حوزه وجود داره اما تا چه حد موفق شده که این زیر ساخت رو اماده کنه نمیدونم فقط تا اونجایی می دونم که در برخی از استانها این امر اتفاق افتاده اما تا چه حد به همدیگه لینک شدن یا ارتباط برقرار شده در جریان کامل نیستم شرکت هایی مثل افرانت،مرکز تحقیقات مخابرات و چند شرکت دیگه هم دارن تو این زمینه فعالیت می کنند.
با تشکر
شاد باشین
بسیار هم عالی . ممنون میشم لینک تاپیکی که در اون چهار مورد Daas,Saas,Paas.Iaas رو توضیح دادید رو به من بدید . یا اینکه توضیحاتی رو برای من ارسال کنید ...
آیا شما سرویس ارائه میدید در این زمینه ؟ و مورد دیگه هم اینکه بله درسته ، من قصد کاهش هزینه ها رو دارم . قصدم این هست که هزینه های کلی من کاهش پیدا کنه و در عین حال هم کیفیت بالایی رو تجربه کنم ...
-
-
September 25th, 2016, 09:13
عضو انجمن
سلام دوست عزیز
می تونید از لینک های زیر اطلاعات و مقالاتی که در این مورد وجود داره رو ببینید و در صورت داشتن هر سوالی چنانچه قادر به پاسخگویی باشم خوشحال میشم کمکتون کنم
http://www.micloud.ir/software-as-a-service/
http://www.micloud.ir/category/%d9%8...4%d8%a7%d8%aa/
با تشکر
شاد باشین
Micloud.ir
اولین سرویس دهنده ی ارائه خدمات رایانش ابری PaaS , SaaS, DaaS و IaaS
-
-
October 3rd, 2016, 12:22

نوشته اصلی توسط
ldda company
ضمن تشکر از تمامی عزیزانی که در تاپیک من شرکت کردن و سرویس هایی رو معرفی کردن و ما رو راهنمایی کردن ...
ببینید در خصوص " ابر آروان " من باهاشون تماس گرفتم اما پاسخ درستی نگرفتم . ضمنا من نمیدونم نحو کار سیستمش چجوری هست اصلا . بعد فکر کنم فقط شبکه توزیع محتوا رو ارائه میدادن نه هاست و فضای ابری ...
سلام
می توانید از سرویس cdn شرکت افرانت استفاده کنید .(با بیش از 170 نقطه جهان و نقاط ایران )
81188366
- - - Updated - - -
شما می توانید از سرویس CDN شرکت افرانت استفاده کنید .
با سپاس
81188366
- - - Updated - - -
شما می توانید از سرویس CDN شرکت افرانت استفاده کنید .
با سپاس
81188366
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ldda company
سلام
می توانید از سرویس CDN شرکت افرانت استفاده کنید .(با بیش از 170 نقطه جهان و نقاط ایران )
81188366
-
-
October 3rd, 2016, 12:26
عضو جدید
شما نماینده این شرکت هستید؟
-
-
October 3rd, 2016, 12:41
درود مجدد خدمت تمامی دوستان عزیز ...
دیتاسنتر افرانت هم مگر cdn ارائه میده ؟ ممنون بابت توضیح دوستان ...
والا بعد از این مدت زمانی که گذشت هنوز نتونستم به نتیجه خاصی برسم .
-