-
September 22nd, 2016, 18:15
درخواست سرویس بر پایه " رایانش ابری " و " cdn "
به نام خداوند بخشنده مهربان
ضمن سلام خدمت دوستان عزیز ...
درخواست یک سرویس با یک سری امکانات ویژه دارم . قرار هست از امروز به بعد ، بعضی پروژه ها رو که امکان اجرای اونها بر این بستر وجود داره رو از این طریق به مرحله اجرا در بیاریم . از همین رو درخواستی دارم به شرح زیر :
1 ) فضای مورد نیاز : بین 1 تا 3 گیگابایت
2 ) بر اساس تکنولوژی رایانش ابری باشه . ( هاست و میزبانی وب مد نظر نیست . )
3 ) به شبکه توزیع محتوا داخل کشور برای افزایش حداکثری سرعت لود و بارگذاری سایت ها نیاز هست . پس CDN هم یک مورد دیگه از این درخواست هست .
4 ) کشور و محل سرویس : فقط ایران
5 ) امکان نصب SSL و بارگذاری سایت ها بر پایه این گواهی و پروتکل امن HTTPS
چند مورد مهم که باید توجه بشه بهش :
1 ) اگر خودتون به تنهایی cdn رو هم ارائه نمیدید ( یعنی فقط رایانش ابری رو ارائه میدید ) باید شبکه توزییع محتوا رو از طریق یک سرویس دهنده دیگه تهیه کنید برای ما .
2 ) اگر من جایی رو ه اشتباه فهمدم و یا به اشتباه توضیح دادم لطفا دوستان بگن تا منم از اشتباهم مطلع بشم .
3 ) از دوستانی هم که خودشون این سرویس ها رو ارائه نمیدن اما میشناسن ، درخواست میشه معرفی کنن .
ممنون ...
ویرایش توسط ldda company : September 22nd, 2016 در ساعت 18:21
-
-
September 22nd, 2016 18:15
# ADS
-
September 22nd, 2016, 18:21
عضو انجمن
پاسخ : درخواست سرویس بر پایه " رایانش ابری " و " cdn "

نوشته اصلی توسط
ldda company
به نام خداوند بخشنده مهربان
ضمن سلام خدمت دوستان عزیز ...
درخواست یک سرویس با یک سری امکانات ویژه دارم . قرار هست از امروز به بعد ، بعضی پروژه ها رو که امکان اجرای اونها بر این بستر وجود داره رو از این طریق به مرحله اجرا در بیاریم . از همین رو درخواستی دارم به شرح زیر :
1 ) فضای مورد نیاز : بین 1 تا 3 گیگابایت
2 ) بر اساس تکنولوژی رایانش ابری باشه . ( هاست و میزبانی وب مد نظر نیست . )
3 ) به شبکه توزیع محتوا داخل کشور برای افزایش حداکثری سرعت لود و بارگذاری سایت ها نیاز هست . پس CDN هم یک مورد دیگه از این درخواست هست .
4 ) کشور و محل سرویس : فقط ایران
چند مورد مهم که باید توجه بشه بهش :
1 ) اگر خودتون به تنهایی cdn رو هم ارائه نمیدید ( یعنی فقط رایانش ابری رو ارائه میدید ) باید شبکه توزییع محتوا رو از طریق یک سرویس دهنده دیگه تهیه کنید برای ما .
2 ) اگر من جایی رو ه اشتباه فهمدم و یا به اشتباه توضیح دادم لطفا دوستان بگن تا منم از اشتباهم مطلع بشم .
3 ) از دوستانی هم که خودشون این سرویس ها رو ارائه نمیدن اما میشناسن ، درخواست میشه معرفی کنن .
ممنون ...
سلام
سرویس cdn رو می تونیم از مایروسافت آژور بهتون ارائه بدیم
فضای رایانش ابری رو هم متوجه نشدم ! منظورتون فضا هست چی هست هر سرویس بخواین از آزور می تونیم در اختیارتون بزاریم
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
-
تعداد تشکر ها از speednet به دلیل پست مفید
-
September 22nd, 2016, 18:30

نوشته اصلی توسط
speednet
سلام
سرویس cdn رو می تونیم از مایروسافت آژور بهتون ارائه بدیم
فضای رایانش ابری رو هم متوجه نشدم ! منظورتون فضا هست چی هست هر سرویس بخواین از آزور می تونیم در اختیارتون بزاریم
ببینید من خودمم شاید به درستی مفهوم رایانش ابری رو درک نکرده باشم . برای همین این تاپیک رو ایجاد کردم تا هم آفر بگیرم و هم اینکه دوستانی که ارائه میدن این سرویس رو ، توضیحاتی در این زمینه بدن .
تعریفی کلی از " رایانش ابری " :
رایانش ابری، محاسباتی است که توسط گروه بسیاری از سرورهای از راه دور (remote) که با یکدیگر شبکه هستند انجام می گیرد که منجر به ذخیره سازی متمرکز داده ها و دسترسی آنلاین به سرویس ها و منابع کامپیوتری می گردد؛ به طور ساده تر رایانش ابری دستیابی به منابع محاسباتی از طریق اینترنت است و در عمل به جای اینکه شما اطلاعات را بر روی هارد دیسک خود نگه دارید و یا برنامه های کاربردی مورد نیازتان را به طور مستمر به روزرسانی نمایید، شما از سرویسی بر روی اینترنت به منظور برآوردن نیازهایی مشابه موارد مذکور استفاده می نمایید.رایانش ابری یک الگوی محاسباتی است که در آن تعداد بسیار زیادی از سیستم ها به صورت شبکه های خصوصی (private) و یا عمومی (public) به یکدیگر متصل شده اند تا زیرساخت پویا و مقیاس پذیری را برای برنامه های کاربردی، ذخیره داده ها و فایل ها فراهم آورند. با ظهور این تکنولوژی، هزینه محاسبات، میزبانی برنامه های کاربردی، ذخیره سازی محتوا و تحویل سرویس ها به طور قابل توجهی کاهش یافته است. ایده محاسبات ابری در اصل بر مبنای "استفاده مجدد از قابلیت های فناوری" است
.الان من به مقدار فضا ( بین 1 تا 3 گیگ نهایتا ) بر اساس این تکنولوژی نیاز مندم . ضمنا در کنارش به یک شبکه توزیع محتوا ( CDN ) هم نیاز داریم . ضمنا همونطور که گفته شد تمامی این موارد باید در داخل کشور باشن .
-
تعداد تشکر ها از ldda company به دلیل پست مفید
-
September 22nd, 2016, 20:22
عضو انجمن
سلام و عرض ادب.
دوست عزیز در خصوص رایانش ابری و شبکه تحویل محتوا فکر میکنم کمی بیشتر باید مطالعه و بررسی کنید.
مثلا cdn که فرمودید باید در ایران باشه، در حال حاضر با توجه به زیرساخت شبکهای ایران امکان تفکیک درخواستها با توجه به ASN وجود نداره و فقط باید به IPL بسنده کرد. پس عملا cdn داخلی تو ایران وجود نداره. تنها شبکه تحویل محتوایی که میتونید استفاده کنید به صورت geo location و به صورت نودهای داخلی و خارجی هست.
لطفا هدفتون از این خرید رو بفرمایید که بتونیم راهنمایی کنیم.
-
تعداد تشکر ها ازhamid.soltani92 به دلیل پست مفید
-
September 22nd, 2016, 21:25

نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
سلام و عرض ادب.
دوست عزیز در خصوص رایانش ابری و شبکه تحویل محتوا فکر میکنم کمی بیشتر باید مطالعه و بررسی کنید.
مثلا cdn که فرمودید باید در ایران باشه، در حال حاضر با توجه به زیرساخت شبکهای ایران امکان تفکیک درخواستها با توجه به asn وجود نداره و فقط باید به ipl بسنده کرد. پس عملا cdn داخلی تو ایران وجود نداره. تنها شبکه تحویل محتوایی که میتونید استفاده کنید به صورت geo location و به صورت نودهای داخلی و خارجی هست.
لطفا هدفتون از این خرید رو بفرمایید که بتونیم راهنمایی کنیم.
ضمن تشکر از شما ، ببنید هدف من از به کار بردن این سیستم ، این هست که نهایت سرعت بارگذاری و لود رو برای کاربرانم در داخل کشور فراهم کنم . چندین پروژه در دست ساخت دارم از جمله یه سرویس وبلاگ دهی که میخوام تمامی محتوای اون به بهترین شکل ممکن در نقاط مختلف ایران نمایش داده بشه . جالا در مورد اینکه این سرویس تو ایران وجود داره یا خیر والا من خودم هم اطمینان خاصی ندارم اما آخرین اخباری که خونده بودم حاکی از این بود که این سرویس در چندین استان کشور با همکاری مخابرات ایران و ورزات ارتباطات محیا شده ...
حالا همه این ها به کنار ، من حتی سرویس دهنده خاصی رو هم در این زمینه نمیشناسم که بتونه کمکم کنه . برای همین از دوستان درخواست کرده بودم در همون پست اولی که اگر سرویس دهنده داخلی رو میشناسن که در زمینه cdn فعالیت میکنه و کارشون هم حره ای هست و میتونن نیاز های منو برطرف کنن ، خبر بدن بهم ...
-
-
September 22nd, 2016, 22:45
عضو جدید
سلام،
بستگی داره چقدر بخواید هزینه کنید.
شما بهتره از بچه های persiangig.com در این مورد ارسال کنید این شرکت اولین شرکتی بوده با توجه به سیستمی که داشته مجبور شده CDN استفاده کنه تو ایران و من شنیدم سرویس هم ارایه میده به جاهای خاص
ولی در کل شما اگه تو سه تا دیتا سنتر مشهور ایران یه کلاس ایپی بگیرید و به صورت anycast تبلیغ کنید محتوای استاتیک رو میتونید به راحتی با بالاترین سرعت برای کاربران به نمایش بزارید
منظور از ASN این هست Autonomous system
-
تعداد تشکر ها ازBuyHardware به دلیل پست مفید
-
September 22nd, 2016, 22:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
BuyHardware
سلام،
بستگی داره چقدر بخواید هزینه کنید.
شما بهتره از بچه های persiangig.com در این مورد ارسال کنید این شرکت اولین شرکتی بوده با توجه به سیستمی که داشته مجبور شده CDN استفاده کنه تو ایران و من شنیدم سرویس هم ارایه میده به جاهای خاص
ولی در کل شما اگه تو سه تا دیتا سنتر مشهور ایران یه کلاس ایپی بگیرید و به صورت anycast تبلیغ کنید محتوای استاتیک رو میتونید به راحتی با بالاترین سرعت برای کاربران به نمایش بزارید
منظور از ASN این هست Autonomous system
CDN فکر نکنم نیاز به مجوز داشته باشه !! شما از کلود فلر سی دی ان بگیر استفاده کن از مایکروسافت از ovh کسی به شما نمیگه چرا استفاده کردی ؟!
ویرایش توسط speednet : September 22nd, 2016 در ساعت 22:54
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
-
-
September 22nd, 2016, 22:54
عضو جدید
-
-
September 23rd, 2016, 00:01
عضو انجمن
دوست گرامی آروان کلود ( arvancloud.com ) این امکان رو برای شما فراهم می کند.
در تماس باشید
-
تعداد تشکر ها از m2n به دلیل پست مفید
-
September 23rd, 2016, 12:00

نوشته اصلی توسط
m2n
دوست گرامی آروان کلود ( arvancloud.com ) این امکان رو برای شما فراهم می کند.
در تماس باشید
ضمن تشکر از تمامی عزیزانی که در تاپیک من شرکت کردن و سرویس هایی رو معرفی کردن و ما رو راهنمایی کردن ...
ببینید در خصوص " ابر آروان " من باهاشون تماس گرفتم اما پاسخ درستی نگرفتم . ضمنا من نمیدونم نحو کار سیستمش چجوری هست اصلا . بعد فکر کنم فقط شبکه توزیع محتوا رو ارائه میدادن نه هاست و فضای ابری ...
-