صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 14 , از مجموع 14

موضوع: راهنمایی در مورد خرید مودم وایرلس

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در مورد خرید مودم وایرلس

نقل قول نوشته اصلی توسط T.Toosi نمایش پست ها
    دوستان این مدل asus دانلود مستر هم داره ؟

http://www.digikala.com/Product/DKP-...tab-techspecs/
    نه ظاهراً نداره ببینید اینکه دیجی کالا N14U که جدیدتر از اینی که شما لینک دادی هست رو موجود نداره به معنای قدیمی بودنش نیست.
    من قبل از عید چندین ماه قبلش خریدم 120 تومن الان N14U بخواید بخرید مسلماً 150 به بالا قیمت داره.

این لینک مشخصات مودمی که گفتید: https://www.asus.com/Networking/DSLN...enna/overview/
    متاسفانه اصلاً اسمی از Download Master نیامده.
    ولی این لینک مدل N14U که قشنگ یه بخش با عنوان Download and stream anywhere که زیرش هم نوشته Download Master توضیح داده: https://www.asus.com/Networking/DSLN14U/overview/

2. تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم T.Toosi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    278
    تشکر تشکر شده 
    2,936
    تشکر شده در
    1,329 پست

یک N14U با قیمت 130ت تهیه کردم هر 10 مین دیسکانکت میشد، کشیدم انداختم دور همون مودم aztech پنجاه تومنی رو وصل کردم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    30
    تشکر شده در
    26 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
    سلام
    من Asus DSL-N14U رو از بازار کامپیوتر ایران بالاتر از چهار راه ولیعصر خریدم 120 تومن و کاملاً راضیم قبلش D-Link 2730U که 80 هزار تومان خریده بودم داشتم اما همش مشکل داشت.
    اما این جدیده که گرفتم علاوه بر پایداری بالاتری که داره امکانات جالب زیر هم داره:

Download Master
    این ویژگی عالیه با این ویژگی شما می تونید یه فلش USB یا هارد اکسترنال وصل کنید به مودم و تو پنل خود مودم چند تا لینک دانلود بدید تا مودم خودش روی اون محل ذخیره سازی USB که وصل شده دانلود کنه.یعنی نیاز به کامپیوتر هم نداره شما کلاً تمامی دستگاه های رایانه ای مثل کامپیوتر و موبایل و... هم خاموش کنید مودم فقط روشن باشه با این ویژگی خودش دانلود هاتون هم انجام میده فقط سرعت دانلود متوسطی داره و مثل IDM نیستش که همینش به نظر من مزیته چون من طی طول روز هم بزنم دانلود تاثیر آن چنانی پیش نمیاد که بقیه کسایی که به مودم وصل هستن ناراحت بشن

3G/4G Support
    با این ویژگی که بازم با درگاه USB مودم هستش می تونید یه گوشی اندرویدی که رو سیم کارتش اینترنت 3G یا 4G گرفتید رو با کابل USB به مودم وصل کنید و اینترنت گوشی رو سراسر خونه با وایرلس به اشتراک بذارید.علاوه بر گوشی اندرویدی مودم های 3G که به صورت فلش USB هستن و خودشون ذاتاً Wi-Fi ندارن هم میشه با این ویژگی تبدیل به مودم Wi-Fi دارشون کرد.

سایر ویژگی هاش شاید زیاد قابل توجه نباشه ولی مثلاً ویژگی هایی مثل استفاده از فضای ابری خود Asus یا فایروال و تنظیمات امنیتی پیشرفته یا بلک لیست کلمات خاص در سایت ها و آدرس URL ها و... هم داره تازه بلک لیستش طوریه که مثل این مودم در پیت ها یه چیزی رو مسدود کنی به طرف نشون نمیده که مثلاً این سایت توسط مودم مسدود شده که طرف بفهمه نه بلکه Server not found خود مرورگر رو نشون میده که طرف فکر میکنه تقصیر شرکت اینترنت هستش که اون سایته رو نمیاره

سلام
    داداش ما از همین مودم گرفتیم
    یه مشکلی بود که اخرشم نفهمیدم چیه الانم 6 ماهه داره خاک میخوره!
    مثلا 4 تا لپتاپ و 1 سیستم و چند عدد گوشی بهش وصل هست
    بعد چند روز wifi کلا مثلا برای یکی از لپتاپ ها نه وصل میشد و نه دیده میشد!
    بعد چند روز لپتاپ بعد!
    بعد چند روز بعدی!

کلا اون دستگاه دیگه وایفای رو نمیدید
    فقط با ریست کردن درتس میشد و باز دوباره!
    فایوال و... هم همه رو خاموش کردم!
    حل نشد
    شما به همچین مشکلی نخوردین؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط T.Toosi نمایش پست ها
    یک N14U با قیمت 130ت تهیه کردم هر 10 مین دیسکانکت میشد، کشیدم انداختم دور همون مودم aztech پنجاه تومنی رو وصل کردم
    البته شما که استادی ولی این مودم نیاز به کانفیگ سختی داره تا مشکلی نداشته باشه.
    یکم لاگ هاش رو بررسی میکردید متوجه میشدید دلیل Disconnect ها چی می تونست باشه.

اگر هم کلاً مودم ایراد سخت افزاری داشت خب گارانتی داره چرا میندازید دور ببرید گارانتی چشمشون کور باید درست کنن

نقل قول نوشته اصلی توسط esmaeil95 نمایش پست ها
    سلام
    داداش ما از همین مودم گرفتیم
    یه مشکلی بود که اخرشم نفهمیدم چیه الانم 6 ماهه داره خاک میخوره!
    مثلا 4 تا لپتاپ و 1 سیستم و چند عدد گوشی بهش وصل هست
    بعد چند روز wifi کلا مثلا برای یکی از لپتاپ ها نه وصل میشد و نه دیده میشد!
    بعد چند روز لپتاپ بعد!
    بعد چند روز بعدی!

کلا اون دستگاه دیگه وایفای رو نمیدید
    فقط با ریست کردن درتس میشد و باز دوباره!
    فایوال و... هم همه رو خاموش کردم!
    حل نشد
    شما به همچین مشکلی نخوردین؟
    برای من اوایل فقط با گوشی های Sony چنین مشکلی بود که الکی میزد وایرلسم در دسترس نیست ولی تو تاپیک هام ببینید یه تاپیک در این مورد هست که یکی پیشنهاد داد Wireless band رو از روی Auto روی یه عدد بذارم که درست شد و از اون موقع دیگه مشکلی ندارم.
    همانطور که گفتم در تنظیم این مودم باید دقت داشته باشید چون تنظیمات خیلی زیادی هم داره ممکنه یه تغییر اشتباه کلاً بهم بریزه ولی خب Wizard خودش هم اکثر شرکت های اینترنتی رو داره اما بازم احتمال اینکه کاملاً سازگار با اون شرکته نشه هست.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)