دوستان سلام وقتتون بخیر
گاهی اوقات در برخی از وبسایت ها علی رغم تغییر آی پی،مک آدرس و حذف کوکی های مرورگر ،وبسایت مقصد باز هم متوجه میشه که من کاربر قبل از این تغییراتم.
از چه روشی متوجه میشن و راه حل چیست؟
با تشکر
دوستان سلام وقتتون بخیر
گاهی اوقات در برخی از وبسایت ها علی رغم تغییر آی پی،مک آدرس و حذف کوکی های مرورگر ،وبسایت مقصد باز هم متوجه میشه که من کاربر قبل از این تغییراتم.
از چه روشی متوجه میشن و راه حل چیست؟
با تشکر
ممنون از راهنماییتون
زمانی که مرورگرو عوض میکنم متوجه نمیشه،مثلا از کروم میرم به موزیلا،ولی اگر دوباره به همون مرورگر برگردم هرکار میکنم تشخیص میده،یک بار باز و بسته هم کردم ولی تاثیری نداشت
درود؛
هیستوری و کوکی هارا را کامل حذف کنید. مشکل حل خواهد شد.
مورد دوم تغییر آیپی آدرس است که میتوانید انجام دهید.
با تشکر.
ServerSaz.com | Fast and Reliable VPS, Dedicated Server █
24x7x365 Technical Support - 99.9% Uptime Guarantee █
Join us on Telegram | Live Chat █
در کروم از incognito و در فایرفاکس می تونید از private browsing استفاده کنید.
آدرس سایت را برای بررسی بفرستید.
دنیای 0 و 1 نشد نداره !!!
من این کارو ۶-۷ سال پیش با asp.net و c# انجام دادم.
سریال هارد دیسک کاربر رو می گرفتم .....!
یه عدد یکتا هست.
اما بعید می دونم الان کسی این روش رو بکار بگیره
این تاپیک اگر چه نسبتاً قدیمی هست اما بد نیست پاسخ داده بشه شاید بدرد دوستان دیگه هم بخوره.
در حال حاضر سریال نامبر هارد و موارد مشابه رو از طریق مرورگر نمی تونید دریافت کنید وگرنه ریسک امنیتی بزرگی بود. تنها راه ممکن استفاده از ActiveX یا اپلت جاوا یا موارد مشابه بود که فقط IE ساپورت میکرد و اون هم در ورژن های بسیار قدیمی به صورت پیش فرض فعال بود. همون ۷ سال پیش آن هم فقط در IE میسر بود.
کوکی تنها راه ذخیره اطلاعات برای ترکینگ نیست. روش های متعدد دیگری از تولید fingerprint بر اساس صد ها پارامتر مختلف تا storage های مرورگر برای این کار وجود دارد. بنابراین طبیعی است با حذف کوکی در آن مرورگر هنوز شناخته می شوید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)