-
September 19th, 2016, 21:35
پاسخ : لطفا بخوانید (خیلی فوری) کپی کردن نام دامنه
دوست عزیز حال ایشون یک دامنه ثبت کردن هزاران پسوند وجود دارد فردا یکی دیگه بخواد ثبت کنه شما میرید شکایت ؟
-
تعداد تشکر ها ازCYCLONER به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2016 21:35
# ADS
-
September 19th, 2016, 21:40

نوشته اصلی توسط
xwoman2
ببینید چرا فکر میکنید اون شخص با علم به اینکه این برند شده خریده؟چرا فکر میکنید قصد اخاذی از شما رو داره ؟
خیلیها هستن دامنه های رنک دار رو به محض خالی شدن ثبت می کنن.
بحث سرعت مطرح هست.
نظر حذف شد.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
CYCLONER
دوست عزیز حال ایشون یک دامنه ثبت کردن هزاران پسوند وجود دارد فردا یکی دیگه بخواد ثبت کنه شما میرید شکایت ؟
اصل کاری هارو من خریدم
فقط آی آر مونده
آی آر هم اصل کاری هست ، چون داخل ایران کار میکنه
وگرنه com , net, org , info خریداری شده
بقیش رو هم بگیره مهم نیست
مهم همون آی آر هست
شما بیشتر آی رو بهش اعتماد میکنید یا مثلا us؟
درسته us مورد قبول تر هست ولی خب توی ایران رایج نیست
و کسی اونو نمیشناسه فکر میکنن سایت تقلبی هست
ویرایش توسط davood_71 : September 26th, 2016 در ساعت 19:01
-
تعداد تشکر ها از davood_71 به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2016, 22:55
عضو دائم
حق با کسی هست که دامنه را ثبت کرده و شما هیچ حقی ندارید. مگر آنکه دامنه را از او خریداری نمایید
-
تعداد تشکر ها ازsazsaz به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2016, 23:13
عضو انجمن
با سلام،
حدودا پارسال برای یکی از دوستان دقیقا مشابه این مورد پیش اومد و کار به پیگیری قانونی رسید،
و مراجع قضایی بیان کردن که، دامنه ای که توسط شخص دیگری ثبت شده و شما متقاضی هستید؛
باید اسناد و مدارک مرتبط با اینکه " نام دامنه به عنوان برند ثبت شده که مالیک آن به نام خودتان باشد "
را بیارید.
اگر ارزش بالایی نام دامنه مورد نظر براتون داره،
شما تنها راهی که طبق تجربه به نظر بنده دارید، اینکه هزینه کنید و نام مربوطه رو ثبت کنید که پس از آن از علامت ® هم می تونید استفاده کنید
و از طریق مراجع ذیصلاح اقدام به گرفتن حکم تغییر مالیکت دامنه کنید.
-
تعداد تشکر ها ازViraHost.com به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2016, 23:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
davood_71
سلام
وقت همگی بخیر
لطفا تا آخر بخونید ، و ممنون میشم راهنماییم کنید
من یه سایت دارم که توی مهر ماه ثبتش کردم و دامنه های .com , .net , org , .info رو براش ثبت کردم
.ir دست یشخص دیگه بود و ماه ها صبر کردم تا بالاخره توی 28 تیر ماه منقضی شد
ولی از اونور توی گفتن باید دوم ماه هم صبر کنی تا دامنه ازاد شه و بشه خرید
منم صبر کدم و هر روز چک میکردم
حالا یه فرد خیلی نامرد ، واقعا بهش میگم نامرد چون همه چی رو فقط به چشم خودش میبینه
پا شده رفته به محض ازاد شدن دامنه اونو خریده
من که صبح پا شدم ببینم ازاد شده که من بگیرمش دیدم اون شخص گرفته
تحقیق کردم دیدم این شخص از اونایی هست که کلی دامنه به اسم های خیلی خوب میخره و به قیمت گرون میفروشه
زنگ زدم بهش میگه یک میلیون تومان میفروشه
رفتم پلیس فتا گفتن برو دادگاه شکایت کن
رفتم دادگاه شکایت کردم ، دادستان دستور داد به پلیس فتا که اشخاص و شخص باید تحقیق شوند
میخواستم بدونم چیکار باید بکنم تا اون دامنه رو بهم بده؟ درسته اون قانونی ثبت کرده ولی خب یکی این پشت منتظرش بوده
از اونورم ، اسم اون دامنه روی یه سایت هست ، خب اونم رفته ثبت کرده توی گوگل اون اسم رو سرچ کنی تداخل سئو و .... پیش میاد و کلی اعتبار میاد پایین
کل دامنه های بین الملی رو خریدم ولی ایشون فقط . آی آر رو دارن
پلیس فتا میگه باید یه مدرک بیاری که نشون بده اون اسم مال تو هست، میگم whois هست میگه قبلو ولی یه مدرک بهتر مثل سند شرکت
خب شرکت من در حال تاسیس هست ، از طریق رسانه نشر دیجیتال در حال گرفتن مجوز هستم ، و الان من و همکارم منتظریم که سئو پیشینه بیاد و برای رسانه نشر دیجیتال بفرستیم که مجوز رو بده و بر اساس اون مجوز ما شرکت رو ثبت کنیم
توی ساماندهی همون مهر ماه ثبت شده
دوستان آیا راهی هست بشه جلوی این فرد رو گرفت و دامنه رو به اسم خودم بکنم؟ درسته قانونی خریده ولی خب داره از اعتبار دامنه اصلی سوء استفاده میکنه
مثل این میمونه دیجیکالا رو یکی بره دات آی آر رو ثبت کنه به قیمت 1 تومن بفروشه
خب وقتی سرچ بزنی دیجیکالا دیگه فقط یه نفر نیست ، میشه دو تا دامنه مختلف
اینم الان جریانش اینه
همه مراحل شکایت انجام شده و فقط باید چهارشنبه برم مدارک رو ببرم پلیس فتا که بفرستن پیش قاضی
راهی هست؟ ترو خدا هر راهی به ذهنتون میرسه بهم بگید
با تشکر از همتون
سلام .
خیلی قانونی رفته دامنه ثبت کرده .
شرکت شما هم در حال تاسیس هست .
خوب با پارتی بازی و گرفتن وکیل خوب و ... شاید بتونی کاری از پیش ببری .
ولی همه ی این کارا یعنی یه هزینه بیشتر از 1تومن 
یا بیخیالش شو یا باهاش حرف بزن قانعش کن شاید باهات را امد .
✪ ورود به فروشگاه فارس۷
✪ فروش ویژه VPS ایران = هاستینگ ,سرور دانلود ,سرور گیم و...
✪ Telegram ID : Fars7COM # Yah0o ID : G8W8 # Tell : 0919-188 88 49
-
تعداد تشکر ها ازclack به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2016, 23:19
عضو انجمن
تنها کاری متونی بکنی خرید دامنه هست ! کارش خلاف قانون نیست . دامنه که آزاد شد همه میتونن ثبت کنن . بعضی ها کارشون همینه.
مراحل قانونی درسر داره و بی نتیجه !
باید اسم دامنه هم اسم شرکت باشه و ...
خودم دوتا دامنه داشتم ir و net . کسی که com , org داشت اومد گفت دامنه ها را بده . میریم شکایت میکنم .رفت و نتیجه نگرفت . آخرش. جفتش دادم 800 بهش !
بعدش شما مثلا ثبت کردید webhostingtalk.ir فردا یکی میاد ثبت میکنه web-hosting-talk.ir یا روشهای دیگه که وجود داره برای ثبت دامنه . یه سلا دیگه صبر کن ازاد شد بخر . احتمالش زیاده اون نتونه تو این مدت بفروشه و بیخیال میشه !
تو هم ک دامنه های دیگه را داری و داری با اونها کار میکنی مطمئنا مشکلی با سئو نخواهی داشت چون دامنه بیکار میمونه
-
تعداد تشکر ها ازk-pax به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2016, 23:25

نوشته اصلی توسط
k-pax
تنها کاری متونی بکنی خرید دامنه هست ! کارش خلاف قانون نیست . دامنه که آزاد شد همه میتونن ثبت کنن . بعضی ها کارشون همینه.
مراحل قانونی درسر داره و بی نتیجه !
باید اسم دامنه هم اسم شرکت باشه و ...
خودم دوتا دامنه داشتم ir و net . کسی که com , org داشت اومد گفت دامنه ها را بده . میریم شکایت میکنم .رفت و نتیجه نگرفت . آخرش. جفتش دادم 800 بهش !
بعدش شما مثلا ثبت کردید webhostingtalk.ir فردا یکی میاد ثبت میکنه web-hosting-talk.ir یا روشهای دیگه که وجود داره برای ثبت دامنه . یه سلا دیگه صبر کن ازاد شد بخر . احتمالش زیاده اون نتونه تو این مدت بفروشه و بیخیال میشه !
تو هم ک دامنه های دیگه را داری و داری با اونها کار میکنی مطمئنا مشکلی با سئو نخواهی داشت چون دامنه بیکار میمونه
اره بیخیالش میشم ، تا یه سال دیگه انشاءالله که تمدیدش نکنه دیگه کرد هم دیگه چیکار میتونم بکنم
-
تعداد تشکر ها ازdavood_71 به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2016, 23:26
از لحاظ قانونی اون شخص مالک تمام و کمال دامنه است. حتی اگر با علم به نیت شما، اون دامنه رو خریداری کرده باشه، مادامی که شما شرکت ثبت شده نداشته باشید، نمی تونید شکایتی مبنی بر حق مالکیت انجام بدید.
البته توجه داشته باشید که شرکت شما می بایست با همان نام و قبل از تاریخ خرید ایشون ثبت می شد. استناد به این که شما همه پسوندها رو خریدید، اصلاً وجاهت قانونی نداره.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
تعداد تشکر ها از Reza G به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2016, 23:29
این چه جور شکایت خنده داریه باز. طرف دامنه رو ثبت کرده و به طور قانونی مالک دامنه هست شما میخواید شکایت کنید ازش : ))))) نمیدونم چه مشکلیه که تو این مملکت همه تا یه اتفاقی بیوفته میرن شکایت میکنن
-
تعداد تشکر ها ازSickMind به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2016, 23:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
davood_71
اره بیخیالش میشم ، تا یه سال دیگه انشاءالله که تمدیدش نکنه دیگه کرد هم دیگه چیکار میتونم بکنم
نام دومین برام پی ام کن ببینم به چه طریقی ثبت شده یا شات whois بعد از ثبت برام ارسال کنید.
-
تعداد تشکر ها از ipsat به دلیل پست مفید