-
September 18th, 2016, 07:23
عضو انجمن
پاسخ : آیا دامنه ملی فوق ، 30 میلیون تومان ارزش دارد؟!!؟
بیا یه دامنه ۸ حرفی org بهت میدم با ۱۳ سال سابقه ۱ میلیون :D
-
-
September 18th, 2016 07:23
# ADS
-
September 18th, 2016, 10:16
بستگی داره داره دامنه چی باشه . شما هم که دامنه را معین نکردید
دامنه داشتیم که 150 میلیون هم فروش رفته . ظاهرا دوستان در اینجا به تجارت دامنه اشنا نیستند
اگر هدف شما مشخص است و این توانایی را در ان میبینید که با سرمایه گذاری درست میتوانید در زمان تعریف شده برگشت سرمایه را تضمین کنید 30 میلیون چیزی نیست
این حرف خیلی جالب است با .... تومن بیا دامنه ثبت کن . اگر اینجوری بود که اصلا این همه دامنه در دنیا نه فقط ایران ثبت نمیشد و این همه سایت فروش دامنه که حتی بصورت مزایده هم برگزار میشه فعال نبودند
- - - Updated - - -
البته دامنه های که برند هستند و مالکیت مادی و معنوی انها مشخص است بیشتر از پول ثبت هزینه نکنید چون مالک اخر شما نیستید
- - - Updated - - -
فراموش کردم بگم . دامنه pay.ir حدود دوماه پیش 150 میلیون فروش رفت
-
تعداد تشکر ها از mibfa به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2016, 10:32
عضو انجمن
من وقتی وارد سایتی میشم که دامنه بین المللی داره com net org یجورایی احساس میکنم کارشون حرفه ایه
وقتی دامنه ir هست احتمالش هست که خیلی زود سایت بسته بشه و بره پی کارش
و وقتی دامنه in هست احساس میکنم سایت قبلا فیلـتر شده و دوباره دامنه دیگه کار کرده
چرا از دامنه نت که مطمعنن حرفه ای تر و زیبا تره استفاده نمیکنید
و این که جدیدا دامنه سه حرفی مد شده اصلا جالب نیست و یه کلمه معنا دار خیلی بهتر به یاد میمونه تا سه حرفی بدون معنی
و نظرم در مورد تجارت دامنه منفیه و پولش پول نیست مگر خودت دامنه ای داشته باشی و گرون بفروشیش نه بیفتی تو کار دامنه
-
تعداد تشکر ها ازkeyhan7 به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2016, 11:00
تو زبان فارسی خیلی از دامنه ها آزاده
شرکت بزرگی به اسم گوگل اومد دامنه google رو خودش ثبت کرد و نرفت دامنه googol رو بخره . حتی واتس اپ که اومده از یه کلمه ترکیبی یا مشابه waht's up برای اسمش انتخاب کرد به اسم whatsapp و نرفت دامنه whatsup.com رو بخره و...
ویرایش توسط Admin-D : September 18th, 2016 در ساعت 11:04
-
تعداد تشکر ها از Admin-D به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2016, 11:11
عضو دائم
سی میلیون ؟؟؟
یعنی الان سایتی که می خوای بزنی سی میلیون ماهانه درآمد داره ؟
هیچ عقل سلیمی این قیمت را قبول نمی کنه
اگر کسی اینو با این قیمت بخره توی عقلش شک دارم
-
تعداد تشکر ها از sazsaz به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2016, 11:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sazsaz
سی میلیون ؟؟؟
یعنی الان سایتی که می خوای بزنی سی میلیون ماهانه درآمد داره ؟
هیچ عقل سلیمی این قیمت را قبول نمی کنه
اگر کسی اینو با این قیمت بخره توی عقلش شک دارم
دوست عزيز دامنه جز مهم ترين ركن ها هست ولي نه اينكه مثلا روي دامنه apple.ir
اينا كار كني يك دامنه جديد نو اوري شده بايد كار كني كه در خارج هم معروف نباشه
-
-
September 18th, 2016, 11:24

نوشته اصلی توسط
keyhan7
من وقتی وارد سایتی میشم که دامنه بین المللی داره com net org یجورایی احساس میکنم کارشون حرفه ایه
وقتی دامنه ir هست احتمالش هست که خیلی زود سایت بسته بشه و بره پی کارش
و وقتی دامنه in هست احساس میکنم سایت قبلا فیلـتر شده و دوباره دامنه دیگه کار کرده
چرا از دامنه نت که مطمعنن حرفه ای تر و زیبا تره استفاده نمیکنید
و این که جدیدا دامنه سه حرفی مد شده اصلا جالب نیست و یه کلمه معنا دار خیلی بهتر به یاد میمونه تا سه حرفی بدون معنی
و نظرم در مورد تجارت دامنه منفیه و پولش پول نیست مگر خودت دامنه ای داشته باشی و گرون بفروشیش نه بیفتی تو کار دامنه
این نظر شما است و اصلا از نظر ما که عمری تو وب بودیم و هستیم نیست
پسوند دامنه ارتباطی به حرفه ای بودن و نبودن نداره و یک امر سلیقه ای و حاکمیتی است که افراد بر اساس یکی از ان موارد پسوند دامنه را انتخاب میکنند
دامنه in ها اگر این وضعش شده دلیل بیشترش ما ایرانی ها هستیم
-
-
September 18th, 2016, 11:34

نوشته اصلی توسط
mibfa
پسوند دامنه ارتباطی به حرفه ای بودن و نبودن نداره و یک امر سلیقه ای و حاکمیتی است که افراد بر اساس یکی از ان موارد پسوند دامنه را انتخاب میکنند
البته ربطی به عمری بودن پای نت هم نداره و کلاً سلیقه است.
من خودم با اینکه اکثر TLD ها رو می دونم ولی همچنان به سایت با پسوند COM. بیشتر اعتماد میکنم تا سایت با پسوند IN.
دیگه فرهنگ جا افتاده هم هست و نمیشه توسط اعتقاد یکی دو نفر تغییرش داد.
درباره IR. هم اگه مثل مثلاً parsijoo.ir پسوند COM. هم داشته باشه تازه اعتبار دو چندانی داره ولی اگه مثلاً مثل دامنه vidahost.ir من پسوند COM. تازه یه سایت هم حیطه روش باشه اصلاً ارزش نداره از نظر من.
-
تعداد تشکر ها ازiHSG به دلیل پست مفید
-
September 18th, 2016, 14:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mibfa
در اصل دامنه ها هیچ فرقی شاید نداشته باشن اینو همه قبول دارن ولی همین ما ایرانی ها و یا هر چیز دیگه باعث میشه تا یه سری دامنه از ارزش بیوفته یا ارزش زیادی داشته باشه مثلا com یا in فرقی ندارن در اصل ولی ما هستیم که به com ارزش دادیم و همچین کاربران بیشتر عموم مردم هستن نه افرادی که عمری تو وب هستند و عموم باید بپسندن
-
تعداد تشکر ها از keyhan7 به دلیل پست مفید
-
September 19th, 2016, 15:54
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mibfa
بستگی داره داره دامنه چی باشه . شما هم که دامنه را معین نکردید
دامنه داشتیم که 150 میلیون هم فروش رفته . ظاهرا دوستان در اینجا به تجارت دامنه اشنا نیستند
اگر هدف شما مشخص است و این توانایی را در ان میبینید که با سرمایه گذاری درست میتوانید در زمان تعریف شده برگشت سرمایه را تضمین کنید 30 میلیون چیزی نیست
این حرف خیلی جالب است با .... تومن بیا دامنه ثبت کن . اگر اینجوری بود که اصلا این همه دامنه در دنیا نه فقط ایران ثبت نمیشد و این همه سایت فروش دامنه که حتی بصورت مزایده هم برگزار میشه فعال نبودند
- - - Updated - - -
البته دامنه های که برند هستند و مالکیت مادی و معنوی انها مشخص است بیشتر از پول ثبت هزینه نکنید چون مالک اخر شما نیستید
- - - Updated - - -
فراموش کردم بگم . دامنه pay.ir حدود دوماه پیش 150 میلیون فروش رفت
سلام
دقیقا همینطور هست
متاسفانه عادت داریم در هر موردی حتی وقتی هیچ اطلاعاتی نداریم با جدیت تمام نظر بدیم !!!
بازار دامین در ایران نسبت به خارج بسیار ضعیف تر هست اما با این وجود تعداد قابل توجهی دامینر داریم که البته در این انجمن فعالیت زیادی ازشون ندیدم
-