صفحه 33 از 38 نخستنخست ... 23293031323334353637 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 321 تا 330 , از مجموع 393

موضوع: فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید omid68 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    124
    تشکر شده در
    99 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی

با سلام دوستان
    1-اگر صرفاً به سایتی که میگه ما شرکتیم و دارای اعتبار می باشیم به خواهید اعتماد کنید .که کلاهتون پس معرکه است
    2- هر کدوم از دوستان که ادعا شرکت بودن می کنند شما می توانید تقاضای قرارداد کتبی نمایید
    3-اینگونه سایت ها معمولاً بعد از اینکه پول زیادی از مردم می گیرن به فکر این می افتن که ما که پول رو گرفتیم و سود خودمون هم کردیم .پس چرا خودمون رو اذیت کنیم .خیلی راحت زیره همه چیز می زنن

2. تعداد تشکر ها ازomid68 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    11 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط omid68 نمایش پست ها
    با سلام دوستان
    1-اگر صرفاً به سایتی که میگه ما شرکتیم و دارای اعتبار می باشیم به خواهید اعتماد کنید .که کلاهتون پس معرکه است
    2- هر کدوم از دوستان که ادعا شرکت بودن می کنند شما می توانید تقاضای قرارداد کتبی نمایید
    3-اینگونه سایت ها معمولاً بعد از اینکه پول زیادی از مردم می گیرن به فکر این می افتن که ما که پول رو گرفتیم و سود خودمون هم کردیم .پس چرا خودمون رو اذیت کنیم .خیلی راحت زیره همه چیز می زنن
    با سلام جسارتا دوست عزیز
    کی پول شما رو خورده الان ؟
    من ایمیل کردم به نوین وی پی اس بعد سرویس جایگزین به من دادند
    در مورد اطلاعاتم پرسیدم که چطوری میتونم به دستشون بیارم
    فرموند ما با دیتا سنتر در حال مذاکره هستیم که فعلا به این تفاهم رسیدم
    که دیتا سنتر برای بکاپ سرویس هر مشترک با سماجت زیاد ما در کم کردن
    هزینه قرار به 20 دلار شده که این هم منوط بر این است که مورد قبول شما باشد
    حالا دیگه فکر نکنم این وسط کلاه برداری شده دوستان یه مقدار با انصاف تر
    به قضیه نگاه کنیم در ضمن من وکیل وصی نوین وی پی اس هم نیستم
    فقط خواستم آنچه که واقعیت بوده رو ابراز کنم

موفقیت تمام دوستان در تمامی عرصه های زندگی رو از خدا خواستارم

عضو جدید omid68 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    124
    تشکر شده در
    99 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط fox_young نمایش پست ها
    با سلام جسارتا دوست عزیز
    کی پول شما رو خورده الان ؟
    من ایمیل کردم به نوین وی پی اس بعد سرویس جایگزین به من دادند
    در مورد اطلاعاتم پرسیدم که چطوری میتونم به دستشون بیارم
    فرموند ما با دیتا سنتر در حال مذاکره هستیم که فعلا به این تفاهم رسیدم
    که دیتا سنتر برای بکاپ سرویس هر مشترک با سماجت زیاد ما در کم کردن
    هزینه قرار به 20 دلار شده که این هم منوط بر این است که مورد قبول شما باشد
    حالا دیگه فکر نکنم این وسط کلاه برداری شده دوستان یه مقدار با انصاف تر
    به قضیه نگاه کنیم در ضمن من وکیل وصی نوین وی پی اس هم نیستم
    فقط خواستم آنچه که واقعیت بوده رو ابراز کنم

موفقیت تمام دوستان در تمامی عرصه های زندگی رو از خدا خواستارم
    من هم دشمن کسی نیستم فقط یاد اور شدم .اگر هر کس گفت من شرکتم باور نکنید و اگر لازم بود قرار داد کتبی بنویسید.منظورم به شخص خاصی نبود

5. تعداد تشکر ها ازomid68 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    88
    تشکر تشکر شده 
    213
    تشکر شده در
    140 پست

بی خیال ایشون و سرویس بشید . کاملا کلاهبردار هستند

7. تعداد تشکر ها از__coma__ به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    88
    تشکر تشکر شده 
    213
    تشکر شده در
    140 پست

تا 24 ساعت اگر سرویس جایگزین من ارائه نشه شکایت خواهم کرد !

9. تعداد تشکر ها از __coma__ به دلیل پست مفید

msm

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    94
    تشکر تشکر شده 
    21
    تشکر شده در
    19 پست

هنوز به شما ندادند؟
    تعجبه!

مال من رو دادند انصافا سرعتش از آمریکا بهتره ولی سوئیس هست!

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

Post پاسخ : فروش ویژه VDS آمریکا با امکانات عالی ، پورت 1GBit شرکت رسمی

جالبه که با سماجت تمام قبل سرازیر شدن شاکی ها به اینجا باز هم مدعی بودند که از روز قبل میل داده اند و باز هم مدعی بودند که همکارشان به صورت دستی این میل را ارسال کرده است و این دروغ را برای همه تکرار کردند.
    به بنده هم ابتدا عرض کردند با 20 دلار مشکل حل می شود .من هم راضی بودم.این طور که پیداست همه راضی بودند.خوب اگر مشکل مالی داشتید از همه 20 دلار را درفات میکردید اما حاصل زحمات و آبروی دیگران را بر باد نمی دادید.چرا باز پشمیون شدند و باز هم به دروغ به همه گفتند که "دیگر مشترپیان بک آپ گرفتند و حاضر به پرداخت 20 دلار نیستند" .این جمله جای تعجب داره.
    حالا هم که مشاهده کردند هر روز تعداد شاکی ها افزایش پیدا کرده است دیگر در این فروم آفتابی نمی شوند.ای کاش شهامت این را داشتند حداقل ...
    از مدیران محترم فروم خواهشمند هستم که اقدامات لازم در خصوص اکانت و بسته شدن آی پی این کلاهبردار ها انجام دهند.
    بنده با شعبه دوم دادسرای ویژه مبارزه با جرائم رایانه ای مذاکره ای داشتم.
    اگر تعداد شاکی ها بالا باشه و دادخواست به امضای همه برسه و مدارک همه موجود باشه عرض کردند پرونده با دستور ویژه به اداره مبارزه به جرائم رایانه ای پلیس آگاهی برای انجام تحقیقات و شناسایی کلاهبردار ها ارسال خواهد شد.
    شماره های همراه آقای مسیح نظری(صاحب قبلی) ، شرکتی که پنل اس ام اس فروخته ،اطلاعات آیپی ،مدارکی که برای اخد شماره ثبت شرکت ارائه داده اند ، صاحبان شماره حساب های بانکی که ما صورتحساب را پرداخت میکردیم و ..... برای شناسایی متهمین کافی هستند.
    فقط عرض کردم نیازمند اتحاد و همراهی و پیگیری دوستان هستش .
    ویرایش توسط Ramin : February 18th, 2011 در ساعت 22:52

12. تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید

msm

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    11 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
    جالبه که با سماجت تمام قبل سرازیر شدن شاکی ها به اینجا باز هم مدعی بودند که از روز قبل میل داده اند و باز هم مدعی بودند که همکارشان به صورت دستی این میل را ارسال کرده است و این دروغ را برای همه تکرار کردند.
    به بنده هم ابتدا عرض کردند با 20 دلار مشکل حل می شود .من هم راضی بودم.این طور که پیداست همه راضی بودند.خوب اگر مشکل مالی داشتید از همه 20 دلار را درفات میکردید اما حاصل زحمات و آبروی دیگران را بر باد نمی دادید.چرا باز پشمیون شدند و باز هم به دروغ به همه گفتند که "دیگر مشترپیان بک آپ گرفتند و حاضر به پرداخت 20 دلار نیستند" .این جمله جای تعجب داره.
    حالا هم که مشاهده کردند هر روز تعداد شاکی ها افزایش پیدا کرده است دیگر در این فروم آفتابی نمی شوند.ای کاش شهامت این را داشتند حداقل ...
    از مدیران محترم فروم خواهشمند هستم که اقدامات لازم در خصوص اکانت و بسته شدن آی پی این کلاهبردار ها انجام دهند.
    بنده با شعبه دوم دادسرای ویژه مبارزه با جرائم رایانه ای مذاکره ای داشتم.
    اگر تعداد شاکی ها بالا باشه و دادخواست به امضای همه برسه و مدارک همه موجود باشه عرض کردند پرونده با دستور ویژه به اداره مبارزه به جرائم رایانه ای پلیس آگاهی برای انجام تحقیقات و شناسایی کلاهبردار ها ارسال خواهد شد.
    شماره های همراه آقای مسیح نظری(صاحب قبلی) ، شرکتی که پنل اس ام اس فروخته ،اطلاعات آیپی ،مدارکی که برای اخد شماره ثبت شرکت ارائه داده اند ، صاحبان شماره حساب های بانکی که ما صورتحساب را پرداخت میکردیم و ..... برای شناسایی متهمین کافی هستند.
    فقط عرض کردم نیازمند اتحاد و همراهی و پیگیری دوستان هستش .
    با سلام دوست عزیز شما فکر نمیکنید که خیلی دارید تند میرید احتمالا همین طور است به فرض اینکه شکایت شد فکر میکنی الان چند نفر شاکی هستن درسته کمتر از 10 نفر که در تاپیک متن هایی بلند بالایی ازشون دیده میشه هر صفحه چند متن , آخر که چی آیا به نظر شما اینا محکوم میشن من به طور یقین می گویم که نه خبری از محکومیت اینا وجود نداره آقایون نوین فقط با استناد به قوانین سایت در هنگام ثبت نام می توانند راحت از زیر تمام دغدغه های ما در برن و ما می مونیم و سرگردانی حالا هم اگر محکوم بشوند شما حساب کنید بیشترین مبلغی که اینا باید پرداخت کنند در قبال خسارت چقدره و ما باید چه مقدار خرج کنیم و هی پیگیر شکایت و این چیزا بشویم حالا نمیدونم من که شاید پولم از پارو بالا میره ولی وقتم اصلا؛ در پایان به تمام دوستای عزیز میخوام بگم که به جایی اینکه این هم داد و هوار راه بیندازیم بهتره در یک فضای سالم که همان ایمیل کردن به شرکت می باشد پیگیر مشکل خود باشیم و از این همه جنجال که معلوم نیست اخر و عاقبتی هم داشته باشد پرهیز کنیم البته باید بگم که سرویس جایگزین رو دوستان نوین محبت کردن و به من دادن قبلا هم گفته بودم این چند خط هم برای دفاع یا شکایت از هیچ کس نگاشته نشده و صرفا جهت راهنمایی شما دوستان که خودتون استاد بنده ی حقیر هستین نوشتم داشت فراموشم میشد که لینک قوانین شرکت که دوستای نوین به من دادن براتون بگذارم بر این قرار است ی با آرزوی طلوعی دوباره و بر امدن خورشید از پشت تمام هراسها

مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط fox_young نمایش پست ها
    با سلام دوست عزیز شما فکر نمیکنید که خیلی دارید تند میرید احتمالا همین طور است به فرض اینکه شکایت شد فکر میکنی الان چند نفر شاکی هستن درسته کمتر از 10 نفر که در تاپیک متن هایی بلند بالایی ازشون دیده میشه هر صفحه چند متن , آخر که چی آیا به نظر شما اینا محکوم میشن من به طور یقین می گویم که نه خبری از محکومیت اینا وجود نداره آقایون نوین فقط با استناد به قوانین سایت در هنگام ثبت نام می توانند راحت از زیر تمام دغدغه های ما در برن و ما می مونیم و سرگردانی حالا هم اگر محکوم بشوند شما حساب کنید بیشترین مبلغی که اینا باید پرداخت کنند در قبال خسارت چقدره و ما باید چه مقدار خرج کنیم و هی پیگیر شکایت و این چیزا بشویم حالا نمیدونم من که شاید پولم از پارو بالا میره ولی وقتم اصلا؛ در پایان به تمام دوستای عزیز میخوام بگم که به جایی اینکه این هم داد و هوار راه بیندازیم بهتره در یک فضای سالم که همان ایمیل کردن به شرکت می باشد پیگیر مشکل خود باشیم و از این همه جنجال که معلوم نیست اخر و عاقبتی هم داشته باشد پرهیز کنیم البته باید بگم که سرویس جایگزین رو دوستان نوین محبت کردن و به من دادن قبلا هم گفته بودم این چند خط هم برای دفاع یا شکایت از هیچ کس نگاشته نشده و صرفا جهت راهنمایی شما دوستان که خودتون استاد بنده ی حقیر هستین نوشتم داشت فراموشم میشد که لینک قوانین شرکت که دوستای نوین به من دادن براتون بگذارم بر این قرار است ����ی� � ������ با آرزوی طلوعی دوباره و بر امدن خورشید از پشت تمام هراسها
    از حضور دوستان عذر خواهی میکنم بنده اما باید چند نکته را به عرض شما برسانم.

اول: اینکه اطمینان داشته باشید که هیچ کس نمیداند شما از همان طرف هستید تنها با تغییر هویت اقدام به ارئه صحبت ها شرکت نوین میکنید
    دوم :اینکه اگر از جنبه مثبت نگاه کنیم بر فرض شما از طرف این شرکت نیستید .به گفته خودتان سرویس جایگزین دریافت کرده اید و راضی هستید پس دلیلی بنده نمیبینم که به من شما پاسخ بدهید چرا که وکیل وصی این شرکت نیستید و .... /اگر به قول خودتان طزف حق هستید و دوست دارید حمایت کنید فقط در شرایطی که مسولین این شرکت در مقابل شاکی ها سکوت کرده اند و با خیر کردن وی پی اس قصد آرام کردن اوضاع را دارند باز هم شما وظیفه ای برای پاسخگویی ندارید چرا که صاحبان اصلی سکوت کرده اند و شما نقش زبان کسی را بازی نمکیند.هر کس احتمالا نحوه دفاع از خودش را کاملا اطلاع داره.
    سوم: اینکه اگر کسی تند میره یا آروم باز هم باید خدمت شما عرض کنم که ..... به همان دلایل بالا
    چهارم : به قول شما موضوع در فضای دوستانه و یا باز هم به قول شما ایمیل و تیکت به هیچ عنوان حل نشد (به دلیل سماجت شرکت محترم و پافشاری بر عدم وجود کوتاهی و اشتباه از سمت این شرکت محترم و....)
    پنجم:دوست عزیز خداقل میتونم با اطمینان به شما عرض کنم برای شخص بنده به هیچ عنوان این مبالغ ناچیز ارزشی ندارد که به خاطر این مبالغ دست به هر کاری اعم از دروغ ، کلاهبرداری و .... بزنم تنها هدف از این صحبت ها دریافت به قوول شما خسارت نیست بلکه هدف توجیه این موضوع به دوستان هستش که حق گرفتنی هست هر کاری نتیجه ای داره.بازی کردن با آبروی دیگران نتیجه ای دارد .به مسخره گرفتن دیگران نتیجه ای دارد .. فرض کردن دیگران نتیجه دارد و.....
    شما که از قوانین صحبت کردید به خدمتون عارض هستم که بنده دلیل شرایط کاری و شغل و ... با این مکان ها ممکنه ممکنه زیاد سر و کار داشته باشم .و اگر قرار بر کاری باشه مطمئن باشید تمام جوانب در نظر گرفته خواهد شد
    در پایان از نیت شما که همان راهنمایی می باشد کمال تشکر را دارم

15. تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید

msm

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

من هم تا فردا حواب درستی ندهند پیگیر شکایت میشم که یاد بگیرن نخوان اینطوری کلاه برداری کنند.

17. تعداد تشکر ها از jangbogo به دلیل پست مفید

msm

صفحه 33 از 38 نخستنخست ... 23293031323334353637 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)