حالا که همه """جان"" شدند.و حالا که در پیغام شخصی 4 تا 4 تا وی پی اس خیر میشه به عنوان حق سکوت و پست ندادن در این تاپیک و حالا که هیچ جوابی برای سوال های من نیست باید عرض کنم:
1- برای خودم متاسف هستم به خاطر اعتمادی که به شما داشتم به صرف شرکت بودن و تبلیغات کاذب و عنوان "شرکت" .
2- برای این فروم متاسف هستم و مدیران اینجا .چون اگر منطق داشته باشند و اگر اعتقدی به حق داشته باشند با مطالعه چند صفحه آخر این تاپیک و پست های همه میتونن قضاوت کنند و اجازه و یا عدم اجازه پیشروی این تاپیک را بدهند.(با دکمه "گزارش پست خلاف" همین پست این موضوع را گزارش کنید.اگر منطقی داشتند و حقی وجود داشت قضاوت میکنند.اگر نه که هیچ

حالا که بخشی برای فروش قرار دادند باید مکانی هم برای صحبت مشتریانی که به وسیله ی همین فروم خریدی انجام داده ایند وجود داشته باشه
3- برای شما متاسف هستم که برای اندک مبلغ و سود هر چند ناچیز به دست هر کاری میزنید.از در.. و انکار تا حق سکوت و باند بازی و.........

در آخر عرض کنم نیاز نبود سرویس من را شخصا حذف کنید.در پست های قبلی هم عرض کردم ارزشی برای من نداره در حال حاضر که چیزی ندارم و همه ی اطلاعات از بین رفته .
اگر هم روزی نیاز به وی پی اس داشته باشم .مطمئن باشید دیگه با این داستان ها حتما از شما سرویسی خریداری نمیکردم .نیاز نبود مثل بچه ها
با حذف سرویس من خودتون را آرام کنید.

برای من 12 یا 20 یا 30 این مبالغ اصلا ارزشی نداره و حاضر نیستم برای این مبالغ دست به
هر کاری بزنم

امیدورام به صورت بدتر ضرر این کار را بعدا بدهید.اینجا هم کسی طرف دار حق نباشه باز هم یک شاهد همیشه هست

موفق باشید آقای محترم