مجازی ساز ما esxi 4.1 است .
مجازی ساز ما esxi 4.1 است .
ویرایش توسط novinvps.com : December 7th, 2010 در ساعت 15:24
اقا الان دو روزه این سرور من خاموشه پس چرا کسی جواب نمیده
سلام
یه دو سری از وی پی اس ها به خاطر داشتن ابیوس از طرف دیتاسنتر مسدود شدند
به واحد پشتیبانی ایمیل بزنید تا معلوم بشه کی هستید و اخطاریه دیتاسنتر بهتون ارسال بشه تا اقدام لازم به عمل اورید
در حال حاضر ظرفیت سرویس های ما تکمیل هستش و تا اطلاع ثانوی سرویس جدید قبول نمیکنیمسلام من میخوام از شما خرید کنم یک شماره تماس بدید
عباس زاده.
فکر میکنم قیمت های بسیار مناسب آقای عباسزاده در مقابل خدمات بی نظیرشون خیلی ها رو داره ناراحت میکنه ...
این رسم مردونگی نیست به جای تخریب رقابت کنین ...
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------
سرویسهای نوین وی پی اس حرف نداره ...
D;
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:53 PM ----------
اصلا جالب نیست![]()
ببخشید آقای عباسزاده من خودم از شما یه سرویس گرفتم و کاملا راضی هستم سرویس من اروپا سوئیس هست الان اینقدر تعریف کردم ازتونکه دوستم حسین هم میخواد از شما یه سرویس بگیره دیگه تو تیکت مزاحم نشدم خواستم همینجا بپرسم که یه چیز عمومیه شاید به درد دوستان هم بخوره !
دوستم حسین میخواد از سرویس های آمریکا ی شما بگیره تو پستهای قبلی اشاره کردین که به دلیل تحریم و ... سرویس های آمریکامون از کار افتاده الان میخواستم بپرسم:
آیا همین الان از دیتاسنتر آمریکا فروش دارین؟
اگه جواب مثبت باشه در اسرع وقت هزینش و کارت به کارت واریز میکنم و شماره بازیابیش و براتون تیکت میکنم.
منتظر پاسخ شما هستم.
سپاس فراوان![]()
شما شماره تلفن یرای پشتیبانی ندارید ؟ عجیبه
شما چرا تلفن برای پشتیبانی در سایتتون ندارید؟
نفیس وی پی اس وابسته به شرکت نفیس گستر| NaFiS VPS
فکر نمی کنید اسپم کردن خلاف انجمن هستش ؟
خوبه که در بخش فروش پست ها حساب نمیشن
کدام پشتیبانی بهتر هستش ؟
1- ارائه شماره تلفن که هیچ وقت نشه پاسخگویی کرد؟
2- یا ارائه ایمیلی که بشه در هر زمان پاسخگویی کرد و سوال مشتری بی جواب نمونه؟
لطفا راه کار بهتری بیندیشید برای افزایش پست هاتون
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
در حال حاضر خیر
آقا این کلاهبرداریه به من نه ایمیلی دادید نه تیکتی !
الان براتون تیکت دادم لطفا پیگیر باشین و خواهشا برای تماس با خودتون یه شماره ی درست حسابی قرار بدین این چه وضعش هست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)