چرا انقدر زندگی رو سخت میکنید؟ مگه چقدر زنده هستید که می خواین اینطوری سخت زندگی کنید؟
اینطوری که با رمزنگاری صحبت کنید حتی اگه آدم خوبی هم باشید یکی راپورت بده گفتگو های مشکوک دارید و پلیس بفهمه الکی بهتون گیر میده و مجبورتون میکنه جلوی چشم خودش رمزگشایی رو انجام بدید چون به صورت منطقی هیچ وقت مثلاً دو تا بچه مدرسه ای برای حرف های چرت و پرت خودشون از رمزنگاری استفاده نمیکنن و پلیس در این جور مواقع می دونه مسلماً یه اطلاعات خیلی خاص و مهمی (مثلاً مثل جاسوسی اطلاعات مهم مملکت و ارسال اون به خارج از کشور) هست و سر همین قضیه هرگز نمیگذره.بعد فکر نکنید تو کشور اسلامی زندگی میکنید پلیس میاد محترمانه در مسائل مهم باهاتون رفتار میکنه نه خیر من خودم پدرم و عموم نظامی هستن و قشنگ با محیط نظام آشنام اونا مورد مهمی گیر بیارن اگه طرف همکاری نکنه پدرش رو در میارن یکی تعریف میکرد یکی از اقوامش ظاهراً کار سیاسی میکرده که خانواده خبر نداشتن دقیقاً چی کار ولی یه روز این فامیلشون میره جایی دیگه بر نمی گرده و اینا حتی بعد چند وقت مجلس ختم هم میگیرن اما 6 سال بعد یارو بر می گرده ادعا میکنه یه کسایی به خاطر امنیت ملی منو برده بودن جایی داشتن شکنجه میکردن و حتی مکانش هم یاد گرفتم بیاید بریم اثبات کنم اما میره اون جا می بینه هیچی نیست و همسایه های اون جا هم میگن اون جا 10 سال بیشتره که خالیه!!!
منظور اینه که درسته ما پلیس امنیت ملی مثل فدرال آمریکا نداریم اما بهتره هرگز تو مسائلی که پلیس فکر کنه امنیت ملی تو خطره و... نقش نداشته باشیم چون پلیس کشور اسلامی ما هم در موارد مهم خشونت بسیار بالایی داره ولی خب تو اخبار تلویزیون و سریال های پلیسی که نشون نمیدن.