سلام
با توجه به اینکه مدیریت سرور دردسرهای زیادی داره میشه مثلا هاستی با منابع تضمینی داشت؟
سلام
با توجه به اینکه مدیریت سرور دردسرهای زیادی داره میشه مثلا هاستی با منابع تضمینی داشت؟
سلام بله مدیر سرور میتونه دسترسی شمارو در سیپنل جوری مشخص کنه که بتونید درصد استفاده از منابع کلی سرور رو ببینید و اگر از کلود لینوکس هم استفاده نکنه برای محدود کردند شما یقیین دارید منابع سرور مال شماست
الان سرور های ما لود سی پی یو هرگز از 5 بالا تر نرفته و از کلود هم استفاده نمیکنیم پس منابع به صورت کامل میتونه در اختیار سایتتون باشه
بله امکان اختصاص منابع به کاربر وجود داره و مدیر سرور میتونه این کار رو انجام بده ، استفاده از کلاد لینوکس هم به این امر کمک میکنه
{ Live in the moment }
...
تعریف دوستان از منابع اختصاصی مثل اینکه متفاوت هست !
اختصاصی یعنی رزرو شده ، یعنی شما ۱ گیگ رمی ک ب کاربر اختصاص دادید فقط مال اون کاربر باشه و کس دیگری ازش استفاده نکنه !
حالا با این تعریف ، cloudlinux منابع رزرو شده ب کاربر میده ؟؟؟ :|
- خیر ! LVE Manager در cloudlinux منابع رو محدود میکنه ، نه اینکه منابع رزرو شده ب کاربر بده !
یعنی شمای کاربر از اون ۱ گیگ رمی ک در سی پنل میبینی یک مگابایت هم بیشتر نمیتونی مصرف کنی ... همین ! رزروی در کار نیست.
With LVE Manager, you can:
- Limit resources per single account
- Create and apply default packages
- View usage history per account
- Identify abusers and take corrective actions
- Identify top users and upsell to higher-end plans
https://www.cloudlinux.com/index.php/lve-manager
هاستینگ اشتراکی اسمش روش هست، منابع سرور اشتراکی هست.
اگر ب دنبال منابع تضمین شده و اختصاصی هستید باید از سرور مجازی یا اختصاصی استفاده کنید ، اگر هم از مدیریت سرور سر رشته ندارید ، سرور مدیریت شده بگیرید.
ویرایش توسط OmidX : September 16th, 2016 در ساعت 03:08
...Zzzz...
هاست ها همه اشتراکی هست و اگر کسی گفت اختصاصی شک نکن دروغ میگه
اگر اختصاصی بخواید باید از سرور مجازی استفاده کنید
درود
توصیه این هست یک سرور مجازی مثلا با 4 گیگ رم و 50 گیگ هارد ssd تهیه کنید و با مدیر سرور صحبت کنید ک سرور رو کانفیگ شده و مدیریت شده بهتون بده و همچنین پشتیبانی ماهاه رو داشته باشه با مبلغ توافقی
افراد زیادی این کار رو انجام میدن.داخل تاپیک درخواست سرور مجازی اعلام کنید
کلاد لینوکس تضمین منابع نداره محدودیت منابع داره اما رزرو نمکینه هیچ هاستی رزرو نمیکنه !! چن هاست اسمش روی خودشه
خب من الان فرضا یه هاست لینوکس دارم.
داخل سی پنل مقدار رم رو زده ۲۰۴۸ مگ
مگه من نمی تونم تا ۲۰۴۸ مگابایتشو استفاده کنم و وقتی پر شد سایت خطای ۵۰۰ برگردونه؟؟
اگر قراره اونجا بزنه ۲۰۴۸ مگ و من نتونم همشو استفاده کنم خب دیگه چه کاریه!!!همون اشتراکی مثل قدیم هم همینه.تازه اگر سرور خلوت باشه منابع بیشتری هم در اختیار هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)