نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin نمایش پست ها
صحبت شما صحیح است دوست عزیز. بنده از یک مدل از همین برند استفاده کرده ام در فریمور قدیمی این قابلیت را نداشته است. ولی به هر حال بازهم فکر نمی کنم این قابلیت مثلا به اندازه idm برای دانلودرهای حرفه ای کاربردی باشد. زیرا پردازنده این دستگاه ها در حدی نیست که بتواند چندین لینک همزمان را فرضاً از 8 نقطه شروع به دانلود کند و پس از کامل شدن هر یک آنرا در فضای متصل به پورت usb ذخیره کند. Idm به دلیل دانلود چندین لینک همزمان از چند نقطه کل پهنای باند سرویس را در زمان دانلود زیر بار می برد . اما برای مودم این امر در حال حاضر شدنی نیست.همچنین در صورت قطع شدن دانلود به هر دلیل در اواسط کار و ...... اگر بررسی کنید بازهم مشکلات زیادی (با وجود اضافه شدن زمان آغاز و پایان) در این مدلها وجود دارد. به هر حال این مورد هم می تواند یک امتیاز برای خرید برخی افراد محسوب شود. اما به نظر بنده مورد مهم تر کیفیت و پایداری دستگاه است ( در بخش ارتباط ثابت و سیار مودم )

گفته های بنده در پست قبل نیز در حد پیشنهاد بود . استارتر محترم درخواست راهنمایی کرده بودند و در حدود قیمتی بنده مدلی را معرفی نمودم

در مورد مثل IDM نبودن که خودمم گفتم همانطور که گفتم استفاده خیلی کمی از کل سرعت شما داره مثلاً من که حداکثر سرعتم 64 کیلوبایت در ثانیه هستش این شاید 25 الی 30 کیلوبایت سرعت دانلود داشته باشه یعنی تقریباً سرعت دانلودش مثل فایرفاکس و کروم هستش نه دانلود منیجر
اما درباره قطعی برای من پیش آمده کلاً برق خونه رفته (تو منطقه ما تقریباً حداقل 1 بار در هفته برق میره) اما باز روشن کردم تونستم از ادامه فایل Resume کنم و در نهایت فایل rar دانلود شده مشکلی نداشت حالا شاید به قول شما در فریمور های قبلیش مشکل داشته چون ظاهراً N14U آخرین نسل فریمور دانلود مستر رو داره.

راستی یه ویژگی جالب Auto Update هم مودم داره که خودش هر روز چک میکنه اگه Asus آپدیت داده بشه خبر میده و میگه محتویات آپدیت چیه مثلاً میگه آپدیت Security Fix هستش و با یه دکمه اتومات از سایت asus دانلود و آپدیت میکنه 5 دقیقه هم زمان نمی بره تازه اونم با نت فلج من اما وقتی D-Link داشتم باید دستی میرفتم تو سایت D-Link فریمور جدید رو دانلود میکردم و دستی تو مودم بارگذاری میکردم.البته این Asus یه ذره بد قول هم هست چون چند ماه پیش تو بخش اعلاناتش نوشته بود منتظر آپدیت شگفت انگیز باشید ولی هنوز که هنوزه آپدیت شگفت انگیزه نیامده البته از موقعی که خریدم 2 بار آپدیت جدید آمده اما این شگفت انگیزش که نمی دونم قراره چی کار کنه چندین ماهه که می خواد بیاد