سلام من میخوام نمایدنگی whm بدم همون reseller host واسه این که بهش دی ان اس اختصاصی بدم آیا ای پی اضافه لازمه ؟
یک آموزش کامل اگه میشه لطف کنید
سلام من میخوام نمایدنگی whm بدم همون reseller host واسه این که بهش دی ان اس اختصاصی بدم آیا ای پی اضافه لازمه ؟
یک آموزش کامل اگه میشه لطف کنید
۱- در WHM به بخش Reseller Center وارد شوید .
۲- در کادر Reseller Modification و از فیلد Select a Reseller نام رسلر مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید .
۳- بر روی گزینه Edit reseller privileges & nameserver کلیک کرده و در انتهای صفحه جدید باز شده ، در بخش name server میتوانید هر دو DNS جدید مورد نظر رو نوشته و ذخیره کنید .
۴- اکنون از بخش Edit DNS zone برای هر یک از ns های ایجاد شده یک A Record با مقدار IP سرور ایجاد کنید .
موفق باشید .
یعنی باید ای پی جدید واسه دادن رسلر داشته باشم ؟
میخوام دی ان اس دامینشو بهش بدم
الزامی نیست .
میتونید از ip خود سرور استفاده کنید .
لطفا تیک هایی که باید تو Edit reseller privileges & nameserver بزنم رو بگید
من تا مرحله ماقبل آخرش رفتم... حالا مشکلم در Edit DNS Zone هست... میشه یکی راهنمایی ام کنه
تو این صفحه چیکار باید بکنم:: http://uploadtak.ir/images/2mc8v19m0udx807kxrw0.jpg
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
nobody?!
!تی ان تی هاست نیازی به معرفی نداره!
!مخصوصا از وقتی که کاربران فاقد شعور علت پست دادن من رو تبلیغات میدونستن!
به قسمت add dns zone برید و با نام دامنه و IP سرورتون بسازید
for ex :
کد:ns1.yourresellerdomain.com - server IP ns2.yourresellerdomain.com - server IP
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
اون طوری که در سایر تاپیک ها دیدم
استفاده از Edit dns Zone عاقلانه تر از استفاده از Add dns zone هست... علتش رو هم نوشتن ولی من دیگه اونجاهاش رو کپی نکردمD:
!تی ان تی هاست نیازی به معرفی نداره!
!مخصوصا از وقتی که کاربران فاقد شعور علت پست دادن من رو تبلیغات میدونستن!
عاقلانه تره ؟!
اسمش روشه ! Edit و Add یکیه ؟!
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)