همه کسایی که فعال بودند در اون زمان خبر دارند چه حمایت هایی از ایشون برای بالا بودن آپارات شد. اصلا آپاراتی باید می بود که مردم صداشون در نیاد. حالا ایشون همونطور که گفتم فرصت طلب.
همه جای دنیا کسی که در همه موارد بهتر هست میاد بالا میشه یکی مثل فیسبوک و گوگل و یوتیوب و ... اینجا هرکی زودتر یه کاری رو شروع کنه و یا با استفاده از بند پ.
کیفیت کار، دانش، شعور و ... هیچ نقشی نداره ظاهرا.
شما هر کار بزرگی بخواید انجام بدید هی باید سنگ بندازن جلو پاتون مگر این که بله چشم قربان بگید و به شکلی که آقا ها دوست دارند فعالیت کنید. ایشون خودشون هم می دونه در فضای رقابت هیچ جایگاهی نداره. بعد دیده اوضاع داره بازتر میشه و 4 تا شبکه خارجی شروع به فعالیت کردند و بقیه هم تمایل از خودشون نشون میدن به دست و پا زدن افتاده که بلکه کسی دستش رو بگیره یا اگر کسی نگرفت حداقل بگه تقصیر بقیه بود نه بی کفایتی من.
همونطور که گفتم ایشون حرف زیاد میزنه. کسی اگر نزدیک هست به ایشون بهش بگه جای این کارا بشینه سرویسشون رو از این وضعیت فاجعه که هنوز یک پلیر برای خودشون ندارن نجات بده که البته خوب احتمالا ایشون اینکاره نیست وگرنه نیاز به حرف زدن نداشتند و عمل می کردند در عوض.
سومین مورد کلوب بود.