-
September 10th, 2016, 19:18
عضو جدید
تمدید نشدن اینماد
سلام
من وبسایت دانلود موسیقی آرامش بخش و خرید دیویدی موسیقی آرامش بخش دارم. بعد از سه سال که اینماد داشتم الان برام تمدید نمی کنن. میگن باید از ارشاد مجوز بگیری! درگاه فعلی من ملت است. آیا با تمدید نشدن نماد درگاه ملت رو می بندن برام؟ اگر آری ، کدام درگاه پرداخت نماد نمی خاد؟
-
-
September 10th, 2016 19:18
# ADS
-
September 10th, 2016, 20:00
عضو انجمن
پاسخ : تمدید نشدن اینماد

نوشته اصلی توسط
metti44
سلام
من وبسایت دانلود موسیقی آرامش بخش و خرید دیویدی موسیقی آرامش بخش دارم. بعد از سه سال که اینماد داشتم الان برام تمدید نمی کنن. میگن باید از ارشاد مجوز بگیری! درگاه فعلی من ملت است. آیا با تمدید نشدن نماد درگاه ملت رو می بندن برام؟ اگر آری ، کدام درگاه پرداخت نماد نمی خاد؟
سلام وقت بخیر
همه درگاه های بانکی زیر نظر شاپرک نماد از الزامات هستش.
با تمدید نشدن نماد هم شک نکنید یه روزی بسته میشه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
ویرایش توسط omid1991 : September 10th, 2016 در ساعت 20:02
-
تعداد تشکر ها از omid1991 به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2016, 20:17
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
metti44
سلام
درود دوست عزیز از درگاه های واسط استفاده کنید
-
تعداد تشکر ها از 8110829 به دلیل پست مفید
-
September 11th, 2016, 15:47
عضو جدید
میتونید از شرکت ایرانکیش تهیه کنید چون تاجائی که اطلاع داریم و در قراردادشون ذکر شده درصورت عدم درخواست طرفین به فسخ ، قرارداد درگاه بصورت خودکار تمدید میشه
ولی حتمن برای گرفتنش بار اول نماد لازم هست
صفحه شخصی دریافت پول ( درگاه و کارتخوان مجازی آنلاین )
آسان ، ساده ، سریع ، بدون نیاز به نصب
A-Bank.ir
-
تعداد تشکر ها از peyman_m به دلیل پست مفید
-
September 11th, 2016, 16:06

نوشته اصلی توسط
peyman_m
میتونید از شرکت ایرانکیش تهیه کنید چون تاجائی که اطلاع داریم و در قراردادشون ذکر شده درصورت عدم درخواست طرفین به فسخ ، قرارداد درگاه بصورت خودکار تمدید میشه
ولی حتمن برای گرفتنش بار اول نماد لازم هست
دوست من این فرمایش شما در تمامی psp ها صدق میکنه. شما قرارداد یک ساله میبندید اما عملا تا وقتی که خودتون درخواست لغو ندید چیزی لغو نمیشه
البته نمادتون منقضی بشه درگاه رو میبندید (دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره)
استارتر عزیز ، اگر سایتتون براتون مهمه برید دنبال جواز از ارشاد
اینطور که فرمودید موسیقی غیر مجاز ندارید. پس نباید مشکلی داشته باشید
کمی شاید دوندگی داشته باشه ولی خوب مشکلی پیش نمیاد!
وضعیت درگاه های واسط هم زیاد مشخص نیست... کلا هم پیشنهاد نمیکنم از درگاه واسط استفاده کنید
-
تعداد تشکر ها از m_dg_farari به دلیل پست مفید
-
September 27th, 2016, 12:18
عضو جدید
ممنون از همه. مشکلم حل شد. قربون همه تون
-