-
September 8th, 2016, 11:11
عضو جدید
افتتاح حساب خارجی
سلام خسته نباشید
به من از آمریکا قرار ماهیانه ۵ هزار دلار واریز بشه ولی به علت تحریم ها به حساب ایران واریز نمی کنن.
می خواستم ببینم آیا امکانش هست حساب خارجی با هویت خودم باز بشه؟
یا اینکه کسی می تونه شماره حساب بده بگم به اون واریز بشه بعد معادل تومان رو به حساب من واریز کنن؟
باتشکر
-
-
September 8th, 2016 11:11
# ADS
-
September 8th, 2016, 11:37
عضو انجمن
پاسخ : افتتاح حساب خارجی
درود. قربان با يوزر sarvar آقاى جعفرى در تماس باشيد. اى دى تلگرامشون هم sarvarjafari ، براتون يك حساب پى پال باز ميكنند با هويت خارجى ، ميتونين بگيد به پى پالتون واريز بشه و ايشون برداشت ميكنن هزينه رو ( قبلش هم هماهنگ بكنين )
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
-
تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید
-
September 8th, 2016, 11:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Farid Saadat
درود. قربان با يوزر sarvar آقاى جعفرى در تماس باشيد. اى دى تلگرامشون هم sarvarjafari ، براتون يك حساب پى پال باز ميكنند با هويت خارجى ، ميتونين بگيد به پى پالتون واريز بشه و ايشون برداشت ميكنن هزينه رو ( قبلش هم هماهنگ بكنين )
مرسی از راهنماییتون
-
-
September 8th, 2016, 20:44
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
rezachess
سلام خسته نباشید
به من از آمریکا قرار ماهیانه ۵ هزار دلار واریز بشه ولی به علت تحریم ها به حساب ایران واریز نمی کنن.
می خواستم ببینم آیا امکانش هست حساب خارجی با هویت خودم باز بشه؟
یا اینکه کسی می تونه شماره حساب بده بگم به اون واریز بشه بعد معادل تومان رو به حساب من واریز کنن؟
باتشکر
درود!
واریز این مقدار پول به paypal ی که Genuine نیست کار غاقلانه ای نمیتونه باشه.شاید راه مناسب این باشه که برید یه کشور دیگه مثلا امارات و توی شعبه یک بانک بین المللی اروپایی مانند UBS سوئیس یه حساب باز کنید.همون امارات میتونین تبدیلش کنین به ریال یا هر کاری که دلتون میخواد...!
پیروز باشید!
~ حتی پوکترین گردو هم خواهان شکسته شدن است ~ نیچه
-
-
September 8th, 2016, 21:01
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Meistero
درود!
واریز این مقدار پول به paypal ی که Genuine نیست کار غاقلانه ای نمیتونه باشه.شاید راه مناسب این باشه که برید یه کشور دیگه مثلا امارات و توی شعبه یک بانک بین المللی اروپایی مانند UBS سوئیس یه حساب باز کنید.همون امارات میتونین تبدیلش کنین به ریال یا هر کاری که دلتون میخواد...!
پیروز باشید!
خوب نه این برای من اصن ممکن نیست!
-
-
September 9th, 2016, 04:55
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
rezachess
خوب نه این برای من اصن ممکن نیست!
مشکلی نیست!...شما یه صرافی رسمی و معتبر پیدا کن و بپرس چنین سرویسی میتونن بهتون بدن که پول به حساب خارجیسون واریز بشه و اونها بجاش بهتون بنرخ خرید دلار,ریال بدن!اگر منبع پولتون معتبر باشه از خداشونم هست.
-
-
September 9th, 2016, 06:41
عضو انجمن
سلام دوسته عزیز چون خودم چند روزه درگیر این قضایا هستم تجربم رو بهتون میگم
اگر به پی پال این مقدار پول رو بریزید احتمال زیاد داره مالیاته بالا(حتی گاهی تا 20 درصد) بهش بخوره
کسی هم از خارج از کشور واستون حساب باز نمیکنه معادلش تومان شما دریافت کنید حتی آشنای شما چون خود کارای انتقالش هزینه بر هست
بهترین راه اینه با کسانی که تو کار انتقال پول هستن و اعتبار کافی دارن هماهنگ کنید
که هم دوستان توی انجمن هستن اینکارو میکنن هم صرافی ها
موفق باشید
don't underestimate the power of a common man
-
-
September 9th, 2016, 07:19
عضو دائم
باسلام
در صورت تمایل لطفا با بنده در تماس باشید
راه مورد نظر و عرض خواهم کرد
پیروز باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
September 9th, 2016, 10:58
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Meistero
مشکلی نیست!...شما یه صرافی رسمی و معتبر پیدا کن و بپرس چنین سرویسی میتونن بهتون بدن که پول به حساب خارجیسون واریز بشه و اونها بجاش بهتون بنرخ خرید دلار,ریال بدن!اگر منبع پولتون معتبر باشه از خداشونم هست.
من به چندتا صرافی زنگ زدم همه می گفتن انجام نمیدن!
منبع پولم معتبره یه شرکت تو آمریکاست که مشکلی نداره!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
dastrast
سلام دوسته عزیز چون خودم چند روزه درگیر این قضایا هستم تجربم رو بهتون میگم
اگر به پی پال این مقدار پول رو بریزید احتمال زیاد داره مالیاته بالا(حتی گاهی تا 20 درصد) بهش بخوره
کسی هم از خارج از کشور واستون حساب باز نمیکنه معادلش تومان شما دریافت کنید حتی آشنای شما چون خود کارای انتقالش هزینه بر هست
بهترین راه اینه با کسانی که تو کار انتقال پول هستن و اعتبار کافی دارن هماهنگ کنید
که هم دوستان توی انجمن هستن اینکارو میکنن هم صرافی ها
موفق باشید
آره منم بیشتر تلاش دارم از همین روش استفاده کنم.
-
-
September 9th, 2016, 15:56
عضو جدید
بسیار خوب.اگر هنوز راه مطمئنی پیدا نکردین اینو هم امتحان کنید فوقش یه ایمیل میزنید دیگه:
آقای دکتر هائری که در لوس آنجلس هستن فرد شناخته شده ایند.و با برخی صرافیها در ایران کار میکنند.بهشون ایمیل بزنین و داستان رو بگید.بویژه بگین دقیقا چه کسی یا شرکتی و به چه دلیلی میخواد این پرداختهای ماهیانه رو انجام بده.طبیعتا هر انتقالی هزینه خودش رو داره که بایستی بپردازین.دست کم اینه که کلاه بردار نیست.
اینم صفحه آگهی شون توی اطلاعات تجاری اونجاست:
http://www.5050100.info/profile.aspx?id=225631
پیروز باشید!
-