عزیز مطمئن باش کسی شکایت نمیکنه چون تو حیطه هاستینگ نه شکایت مشتری به جایی میرسه نه این هاستینگ ها (البته مگر اینکه هاستینگ اعتباری در حد hostdl.com یا parsdata.com داشته باشه و شما واقعاً کار خیلی بدی کرده باشید که آره اون موقع به خاطر اعتبارشون هم شده شکایتشون رسیدگی میشه اما بدونید اون معروف ها مثل این دو تا هم که مثال زدم هرگز به خاطر یه مشتری برای خودشون داستان درست نمیکنن).
پس اصلاً نترسید منم چند سال پیش که اولین سرور عمرم رو می خریدم مشکلی مشابه برام پیش آمد که طرف تهدید شکایت و... میکرد اما همش کشکه و فقط می خوان با این روش شما رو بترسونن وگرنه حداکثر کاری که می تونن کنن اینه که فقط اطلاعات شما رو حذف کنن.
متاسفانه تو کشور ما هم این اتفاقات کوچک رسیدگی نمیشه یا اگه کفش آهنی بپوشید و بخواید هر طور که شده حتماً رسیدگی هم بشه باید 10 برابر مبلغ هاست و سرور رو برای رسیدگی شکایت خرج کنیدبه همین دلیله که اکثراً فقط تهدید به شکایت میکنن و آخرش هم با فوش و فوش کشی تمومش میکنن
اما من پیشنهاد میکنم به جای اینکه بیاید بگید حروم خور و... (حتی اگه واقعاً هم باشن) بهتره تو این جور مسائل ترفند های سیاستی به خرج بدید و حتی شده الکی هم تعریف کنید مثلاً من بودم میگفتم "جناب رنجبر متاسفانه حساب کلش آو کلنش من توسط پسر داییم هک شده بود و هر چی دوست داشت برای خودش داشت ارسال میکرد و متاسفانه از کلن شما هم لفت داده تازه الان حساب دست من افتاده اگر میشه لطفاً منو دوباره تو کلن جوین کنید و هاست هم مجدد فعال کنید چون منم حق رو به شما میدم این پسر داییم به خدا خیلی آدم بی شعوریه و اصلاً نمیگه من نون و نمک شما رو خوردم و باید با شما خیلی بهتر از اینا رفتار کنم."
بله تو جامعه ما باید زرنگ باشی تا با پنبه سر ببری وگرنه فوش و فوش کشی و اهانت به طرف مطمئن باش هرگز به جایی نمیرسی.