-
September 8th, 2016, 12:17
پاسخ : چگونه سایت ساسپند شده سی پنل را انتقال سرور بدیم
ما که نمیدونم شما با هم چه توافقی کردید در ابتدا , اگر دلیل ساسپند کردن ایشون مصرف بیشتر از حد مجاز شما بوده , ایشون موظف هست بکاپ شما را بده و بگه به سرور دیگه ای منتقل کنید.
ولی اگر موضوع مالی است. یعنی شما بدهی مالی دارید به میزبان داستانش فرق میکنه .
در هر صورت لینک این تاپیک را بهش بدید اگر مقصر نباشه اینجا توضیح میده . #
-
-
September 8th, 2016 12:17
# ADS
-
September 8th, 2016, 12:51
عضو جدید
لینکه تایپیک رو دادم اما هی میگه میرم شکایت میکنم! من نه به ایشون فحش دادم نه اهانت فقط گفتم اگر نمیخواین کلاه برداری کنید پولمو بدید و ایشون هی میگه شکایت نمیدونم از چی میخواد شکایت کنه در ضمن سایتشون قوانین نداره هنگامه ثبت نام!!
بنابراین نمیتونه از خودش رو سایتش قانون بزاره در ضمن به نظرتون چطور میتونه ازم شکایت کنه؟اگر من در این انجمن بگم که سایتشون بده میتونه شکایت کنه؟مثلا اگر وبلاگ بزنم همه جا نشر بدم که ازم اینقدر پول گرفته
میشه شکایت کنه؟
گلدن دانلود | Telegram: @GLDownload
گلدن دانلود | دانلود نرم افزار ، بازی ، مستند ، فیلم ، آهنگ و کارتون
www.GLDownload.iR
-
-
September 8th, 2016, 12:59
سعی کنید موضوع را دوستانه حل کنید.یک شرکت حرفه ای هم دوست نداره اعتبارش زیر سوال بره. پس هم شما و هم اون شرکت میزبان بهتره موضوع را سریع و دوستانه حل کنید
اگر قصد حل کردن مشکل را ندارید. این حق برای هر 2 طرف وجود دارد که با مدارک کامل و جامع موضوع را طریق مراجعه قانونی پیگیری نماید.
-
-
September 8th, 2016, 13:03
عضو جدید
خیلی ممنونم از راهنمایی شما عزیزان مخصوصا nima4u من خیلی سعی کردم دوستانه حل کنم چندبار پیام فرستادم التماس کردم اما بازم نمیده و میگه ادامه بدید شکایت الانم میگه شکایت اما خب من قصد شکایت ندارم سنه منم 16 هست تازه چند ماه مونده بشم 17 و به سنه قانونی هم نرسیدم که بخواد ازم شکایت کنه
اگر شکایت کنه اونوقت میتونم از حقم دفاع کنم یا اینکه منم الان شکایت کنم؟
گلدن دانلود | Telegram: @GLDownload
گلدن دانلود | دانلود نرم افزار ، بازی ، مستند ، فیلم ، آهنگ و کارتون
www.GLDownload.iR
-
-
September 8th, 2016, 15:17
-
تعداد تشکر ها ازiHSG به دلیل پست مفید