فالکون بعنوان یک اکستنشن برای php نصب میشهاز این که با C داره توسعه داده میشه خیلی خوشم اومده . دوستان نظرتون در مورد فالکون و مقایسش با بقیه چیه ؟ من به یک فریم ورکی نیاز دارم که بتونه کد های تکراریمو کم کنه + یک سری امکانات و اپشن هایی باحال بهم بده که نرم براشون خودم 100 خط بنویسم . و سرعتش وحشنام برام مهمه + امنیتش هم همینطور
که این موجب میشه هسته فریم ورک پیش کامپایل شده باشه و مسلما در لایه فریم ورک سرعت قابل ملاحضه ای حس میکنید
اما این باعث میشه که نتونید کلاسهای هسته رو ببینید چون دیگه سورس php اون در دسترس نیست
این ممکنه در مواردی که نیاز به override کردن یک سری متدهای هسته فریم ورک داره براتون مشکل ساز بشه .
تقریبا اکثر فریم ورک ها این امکان رو دارنمن به یک فریم ورکی نیاز دارم که بتونه کد های تکراریمو کم کنه + یک سری امکانات و اپشن هایی باحال بهم بده که نرم براشون خودم 100 خط بنویسم . و سرعتش وحشنام برام مهمه + امنیتش هم همینطور
بهتره برای انتخاب یک فریم ورک صرفا به یک یا دو پارامتر اکتفا نکنید
همچنین چیزی به اسم بهترین فریم ورک وجود نداره ، اگر وجود داشت باید سایر فریم ورک ها نابود میشدن و کلیه افراد فقط روی یک فریم ورک متحد کار میکردند که میبینید تنوع بسیار زیاد فریم ورک ها اینو کذب میکنه
در اصل الان کارکردن با فریم ورک ها سلیقه ای شده
ببینید با ساختار چه فریم ورکی راحتتر هستید با اون کارکنید .