-
September 6th, 2016, 10:45
عضو جدید
پاسخ : تجربه ی هاستینگ
اتفاقا بنده توی هزینه کردن کم نذاشتم !
الان روی سرور خودم که هستم با کانفیگ هایی که کردم مثل کش و ... مصرف منابع خیلی پایینه !
نمیدونم روی چه حسابی میگفتن که منابعتون مصرفش بالاست و هی پول میگرفتن !
من خودم کانفیگ سی پنل رو بصورت حرفه ای بلدم ولی وقت منیج سرور ندارم ، اگه اینجوره منم باید بیام یه دامین ثبت کنم پشمک هاستینگ
Don't believe anything you hear
...Real eyes realize real lies
(Tupac Shakur)
-
تعداد تشکر ها از GoodMistake به دلیل پست مفید
-
September 6th, 2016 10:45
# ADS
-
September 6th, 2016, 10:48
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
GoodMistake
اتفاقا بنده توی هزینه کردن کم نذاشتم !
الان روی سرور خودم که هستم با کانفیگ هایی که کردم مثل کش و ... مصرف منابع خیلی پایینه !
نمیدونم روی چه حسابی میگفتن که منابعتون مصرفش بالاست و هی پول میگرفتن !
من خودم کانفیگ سی پنل رو بصورت حرفه ای بلدم ولی وقت منیج سرور ندارم ، اگه اینجوره منم باید بیام یه دامین ثبت کنم پشمک هاستینگ
ممکنه یکی از پلن هایی که تهیه فرمودید و معرفی بفرمایید؟
سرویس + منابع و مبلغ پرداختی ماهیانه
سپاس از شما
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
September 6th, 2016, 11:13
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
viasky
ممکنه یکی از پلن هایی که تهیه فرمودید و معرفی بفرمایید؟
سرویس + منابع و مبلغ پرداختی ماهیانه
سپاس از شما
یک هاست 2 گیگ ماهانه تهیه کردم که روی پلنش 4 گیگابایت رم تعریف شده بود
ماهانه 50 هزار تومان بابتش پرداخت میکردم !
(Tupac Shakur)
-
تعداد تشکر ها از GoodMistake به دلیل پست مفید
-
September 6th, 2016, 11:36
عضو دائم
متاسفانه همیشه تر و خشک با هم میسوزه..چند تا هاستینگ بی مسعولیت میاد کاری میکنه انهایی که درست کار میکنند و مسعولیت پزیرند رو هم خراب میکنه و باعث میشه مشتری ها به همه هاستینگ ها بی اعتماد بشوند...
من خودم شاید از 90 درصد بچه های همینجا در قالب ناشناس هاستینگ تهیه کردم و تست هم کردم.متاسفانه بعضی هاشون با اینکه قدیمی کار هستند سرویسهاشون کیفیتش افتضاح هستند.ولی بعضیهاشون واقعا عالی هستند و به من باشه میگم تو حقشون بی انصافی شده..اتفااق الان از یکی از دوستان با اینکه سرویس ارزانی گرفتم چند ماهه واقعا راضی هستم.اینی که شما میگید چون سرویس خارجی هست خوبه اصلا درست نیست.وگرنه بودند حتی دیتاسنترهایی که بلاهایی سر مشتری ها و هاستینگها اوردند!!
-
-
September 6th, 2016, 11:43
عضو دائم
بله بنده هم در گذشته حدودا 5 سال پیش یک هاست تهیه کرده بودم از یک شرکت خارجی که متاسفانه آپ تایم مناسبی نداشت
درواقع خارجی بودن تضمین کیفیت نمی تونه باشه
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
September 6th, 2016, 14:05
عضو جدید
من با چند تا هاستینگ خارجی کار کردم !
اتفاقا کیفیت بالایی داشتن و حداقل قانونمند هستن !
و تنها مشکلی که باهاشون داشتم مشکل تحریم بوده
(Tupac Shakur)
-