سلام
من می خوام بدونم کسی که نمایندگی از نیک داره و دامنه ای در اختیارش هست می تونه مشخصات holder رو تغییر بده ؟ منظورم بعد از زمانی هست که پروسه ثبت توسط نیک تائید
شده...
سلام
من می خوام بدونم کسی که نمایندگی از نیک داره و دامنه ای در اختیارش هست می تونه مشخصات holder رو تغییر بده ؟ منظورم بعد از زمانی هست که پروسه ثبت توسط نیک تائید
شده...
تغییر مشخصات Holder فقط توسط صاحب امتیاز امکان پذیر میباشد.
مرسی
چند سال پیش یه نماینده نیک برای من دامینی ثبت کرده ولی تمام مشخصات holder ای که در who is ثبت شده بنام من نیست.ازش خواستم اونو به خودم منتقل کنه ( تو نیک ثبت نام کردم شناسه گرفتم ) موقع انتقال
نیک اجازه نداد... گفته که این دامنه متعلق به شخصی که می خواید منتقل کنید نیست... حالا سوال من اینه که
شخصی که الان دامنه دستش هست می تونه مشخصات holder رو تغییر بده... یا اینکه فقط باید توسط خود نیک
انجام بشه؟
تغییر رابط مالی ، رابط فنی و رابط اداری توسط صاحب امتیاز قابل انجام است ، اما تغییر مالکیت و صاحب امتیاز فقط باید توسط irnic تایید شود .
قبلا شما میتوانستید کد انتقال دامنه را از مالک دریافت کنید و درخواست انتقال آنرا از طریق پنل ارسال نمایید تا irnic آنرا منتقل کند ، اما با توجه به تغییر قوانین nic مبنی بر انتقال مالکیت کلیه دامنه ها به نمایندگان از بهمن ماه ، هم اکنون امکان انتقال مالکیت وجود ندارد و معمولا تایید نمیشود .
برای این منظور که شما بتوانید به دامنه دسترسی داشته باشید، میتوانید شناسه کاربری خود را در nic به مالک فعلی اعلام کنید تا شما را رابط اداری و فنی و مالی دامنه قرار دهد تا شما نیز به دامنه دسترسی داشته باشید.
اگر منظورتون از مشخصات اطلاعات شخصی handle هست باید شما به صورت کتبی درخواستش رو به نیک ارسال کنید.
از اطلاعاتت ممنونم حتما ازش می خوام که دسترسی منو به دامنه فراهم کنه
مشکل سر مالکیت دامنه هست. من می خوام اون دامنه تحت مالکیت و کنترل 100% خودم باشه.کسی که الان دامنه دستش هست مشکلی برای انتقال نداره ولی اشکال اینجاست که موقع ثبت تمام اطلاعات منو وارد نکرده و حالا نیک منو مالک دامنه نمیشناسه...
اینجا رو بخونید: http://www.webhostingtalk.ir/f25/5614/
فکر می کنم این کار هزینه بر داره
جان ؟! ؟!
کی همچین حرفیو زده ؟! / از قانون جدیدشون تا امروز حداقل 12 تا دامین منتقل کردم! بدون مشکل!
تاپیک آپدیت شد (با توجه به قانون جدید ایرنیک): آموزش: چگونه یک دامنه ir را به یک هندل دیگر منتقل کنیم.
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
فکر کردن نداره! 1 یونیت هزینه داره! 2000 تومان! ...
پ.ن: سعی کنیم با دلیل و مدرک صحبت کنم!
من هم الان دقیقا همین مشکل رو دارم . چند سال پیش دامینی با پسوند Ir ثبت کردم ولی با یه اسم جعلی ( شخصی با این مشخصات اصلا تو ایران وجود خارجی نداره !) توی هندل یه شرکتی الان که می خوام به نیک هندل خودم ببرم .شرکتی که دومینم توی نیک هندلشه مشکلی برای ترانزفر نداره .
چاره کار چیه ؟
---------- Post added at 06:18 AM ---------- Previous post was at 06:13 AM ----------
فکر کنم با توضیحاتی که 1eng.ir دادن :
http://www.webhostingtalk.ir/f25/5614/#post157566
دیگه مشکلی برای انتقال وجود نداشته باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)