سلام من یک تاپیک انتقاد دارم از یکی از کاربر های فروم مدرک هم گذاشتم ولی نمیدونم چرا تایید نمیشه ؟
سلام من یک تاپیک انتقاد دارم از یکی از کاربر های فروم مدرک هم گذاشتم ولی نمیدونم چرا تایید نمیشه ؟
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
معمولا
dj7xp
یا همون آقا Amir
![]()
مدیران اصلی و ارشد!
تا اونجا كه مي دونم مديران ارشد يا كلانتر سايت.
براي پيگيري يك پ.خ به يكي از مديران ارشد بديد تا رسيدگي كنند سريع تر به جواب ميرسيد.
به تازگی هیچکس!
مدیریت جدیدا فقط پاک میکنن!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
تاپیک شما رو دیشب دیدم اما عکسش برام لود نشد و به همین دلیل تایید نشد و گذاشتم مدیران دیگه اگه دیدن تایید کنن. (فعلا تایید میکنم تا مدارک دقیقتری بذارید.)
بعد هم شما هنوز چند ساعت نشده تاپیک زدید که چرا تاپیکم تایید نشد. بهتره یکم صبور باشید.
من هم تاپیک شما رو دیدم اما عکسی که گذاشتید به صورت thumb قرار دادید و سایزش همونه.
مدارکتون رو به صورت پیغام خصوصی برای یکی از مدیران ارسال کنید تا بررسی بشه.
پ.ن خطاب به...: خوب نیست آدم وقتی از چیزی اطلاع نداره قضاوت الکی کنه!
با تشکر انجام شد
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
ببخشید ، اگر از افرادی و یا شرکت هایی که به انجمن آگهی دادند هم انتقاد بشه ، تایید می شه یا افرادی که باهاشون رفیقید ؟
چون چند ماه پیش یک انتقاد زدم تایید نشد ، با اینکه مستند بود ؟!! می خوام ببینم کلا قانونش چجوره ؟
لینک تاپیک یا عنوانش رو برام ارسال کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)