-
June 28th, 2009, 15:13
عضو دائم
پاسخ : سوال در مورد vps لینوکس
مهمترین نکته ای رو که الان دقیقا باید بدونم اینه که برای فروم های سنگین (پربازدید، کاربر زیاد ،پست ها و تاپیک های زیاد، با سیستم vb مانند p30world و ...) حداقل چه نوع سروری و با چه امکاناتی مورد نیازه به طوری که هیچ وقت ارور نده... بعدش تصمیم به بررسی پلن ها بگیرم، لطفا راهنمایی کنید
-
-
June 28th, 2009 15:13
# ADS
-
June 28th, 2009, 15:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mehriz
این امکاناتی که شما نام بردین همراه پنل مورد نظرتون نصب میشن.
خب بله
ولی خب برای اینکه خیال دوستمون راحت بشه گفتم
-
-
June 28th, 2009, 15:39
عضو دائم
مهمترین نکته ای رو که الان دقیقا باید بدونم اینه که برای فروم های سنگین (پربازدید، کاربر زیاد ،پست ها و تاپیک های زیاد، با سیستم vb مانند p30world و ...) حداقل چه نوع سروری و با چه امکاناتی مورد نیازه به طوری که هیچ وقت ارور نده... بعدش تصمیم به بررسی پلن ها بگیرم، لطفا راهنمایی کنید
پی سی ورلد یه سرور اختصاصی قوی داره
شما آدرس سایتتون + میانگین بازدید روزانه تون رو بدید تا ببینم چقدر رم براتون خوبه
سیستم عامل که سنت او اس خوبه
ایشون هم درست میگن نسخه جدید ال ایکس ادمین اسمش کلکسوئه
-
تعداد تشکر ها از Arashdn به دلیل پست مفید
-
June 28th, 2009, 15:50
مدیر کل
باید مشاوره کنید تو این مورد
ممکنه با یه وی پی اس کارتون راه بیفته ولی بازم بستگی داره به سایتدون
در مورد مدل وب سرور هم بهترین راه همین kloxo هست
چون بخوای دستی تنظیم کنید اصلا به صرفه نیست
سایتدون رو بدید چک کنم بهتون خبر میدم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید
-
June 28th, 2009, 15:54
عضو دائم
آدرس www.iran-far.com فعلا روی hostmonster هاست اشتراکیه ولی به ارور افتاده می خوام منتقلش کنم رو یه سرور مجزا
-
-
June 28th, 2009, 16:04
مدیر کل
شما با یه سرور با کنترل kloxo کارت راه میفته
سرور حدود 1 گیگ رم
به یه وی پی اس با همین اینفو هم کارت راه میفته ولی اگه توانایشو داری یه سرور ارزون بخر با یه گیگ رم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
-
-
June 28th, 2009, 16:12
عضو دائم
می تونم اول یه vps با 512 مگ رم بگیرم موقتا یا با 512 جواب نمی ده؟
-
-
June 28th, 2009, 16:20
مدیر کل
ببینید اگه واقعا 512 مگ رو بهتون بده جواب کار رو میده
ولی بستگی به اون کسی داری که میخوای ازش بگیری
ولی یه چیز بگم
سایتدو فدای یه تفاوت قیمت نکن
ارتباط مستقیم با من :
-
-
June 28th, 2009, 16:39
عضو دائم
مسلما من همیشه هاست و سرور رو از خارجی ها می خرم چون هیچ وقت دروغ نمی گن
همین سایت رو از hostmonster.com بهترین هاست جهان خریدم، خودم هم باهاشون انگلیسی صحبت می کنم و سریعا همون موقع پشتیبانی رو انجام می دن، و اگه بخوام سرور هم بخرم از سایت های معتبر خارجی می خرم.
از راهنمایی تمامی عزیزانی که کمک کردند به خصوص M4$T3R عزیز تشکر می کنم، پاسخ خود را یافتم.
-
-
June 28th, 2009, 16:52
مدیر کل
ارتباط مستقیم با من :
-