سلام وقت بخیر
دوستان عزیز یک سایت فیلم و سریال با آرشیوی قوی هست..میخوام در تم سایت تغییراتی ایجاد کنیم...
بنظرتون برای این سایت cms اختصاصی طراحی کنیم یا قالب وردپرس اختصاصی طراحی کنیم؟؟
نظرتون چیه دوستان..
با تشکر
سلام وقت بخیر
دوستان عزیز یک سایت فیلم و سریال با آرشیوی قوی هست..میخوام در تم سایت تغییراتی ایجاد کنیم...
بنظرتون برای این سایت cms اختصاصی طراحی کنیم یا قالب وردپرس اختصاصی طراحی کنیم؟؟
نظرتون چیه دوستان..
با تشکر
اگر یک سایت دانلودی ساده است از همان وردپرس استفاده کنید.
نظر من نیز روی وردپرس هست.
طراحی قالب وردپرس | طراحی وبسایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
تماس با من: i.alivakili@gmail.com ، 0912 932 8839 ، تلگرام: redgraphic@
به نظر من cms اختصاصی وقتی بدرد می خوره که خودتون زبان اون cms رو بلد باشید وگرنه هر تغییری بخواید بدید باید دست به دامن برنامه نویسش بشید.
وردپرس از این جهت بهتره که نیاز به دانش برنامه نویسی نداره و هر امکانی هم بخواید با نصب کلی افزونه می تونید پیاده سازی کنید.
سلام به نظر بنده طبق تجربه ای که داشتم قالب اخصاصی وردپرس خیلی بهتر هستش
بخواید سی ام اس اختصاصی برای شما نوشته بشه هزیه خیلی سنگین و زمان زیادی می بره
و به مرور زمان باگ های متوجه میشید که برطرف بشه خیلی داستان پیش میاد
قالب اختصاصی وردپرس خیلی بهتر می باشد.
سرور مجازی, سرور مجازی ایران, طراحی سایت
تهران، آیت الله کاشانی، پلاک 17 | تماس : 44045229-021 | تلگرام : 09227504547
ورود به سایت نگارنوین !
طراحی سایت با CMS اختصاصی تخصص ماست اما در خصوص موضوع کار شما، بهتر است بر روی همان وردپرس تمرکز کنید. در صورتی که نیاز بود تماس بگیرید تا راهنمایی لازم ارائه شود.
از وردپرس استفاده كنين خيلى بهتره. ٢ تا از فوايدش :
١- منبع آموزشى براش زياد موجوده و ميتونين مشكلاتتون رو راحت حل كنيد + افزونه هايى كه وجود داره بسيار متعدد هستن
٢- بالخره شما قراره نويسنده بگيريد ، ٩٩٪ نويسنده ها به وردپرس وارد هستن و طبيعى هست كه كار با ورد پرس رو انتخاب ميكنن تا بتونن كيفيت مناسب ترى بهتون تحويل بدن
پيروز باشيد
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
اگر نیاز به تعداد زیادی قابلیت های اختصاصی دارید سی ام اس اختصاصی
اما برای یک سایت ساده که قرار هست برای مدت طولانی به یک شیوه ثابت فعالیت کنه و قرار نیست تغییرات چندانی داشته باشه وردپرس
بعید می بینم وردپرس نتونه خواسته شما را برآورده کنه
نزدیک به 40 هزار افزونه داره و کلی انعطاف .
یک قالب مشکل شما را رفع می کنه
cms اختصاصی تحت یک فریمورک مثل لاراول
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)