صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 27 , از مجموع 27

موضوع: نداشتن نماد اعتماد و داشتن درگاه پرداخت اختصاصی

عضو جدید riranet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    68
    تشکر شده در
    57 پست

پیش فرض پاسخ : نداشتن نماد اعتماد و داشتن درگاه پرداخت اختصاصی

نقل قول نوشته اصلی توسط k-pax نمایش پست ها

بانک برای ارائه درگاه سخت میگیرن ! مثلا من چون اجاره نامه و سند نداشتم درگاه ندادن با حالی که نماد داشتیم
    به قول دوستمون یدونه سوری تهیه کنید حله. بنظر من هم برید سراغ بانک پارسیان یا پاسارگاد. پارسیان رو یادمه یه هقته بعد نماد گرفتن خودشون زنگ زده بودن اصرار که بیا بهت درگاه بدیم!
    پاسارگاد حسنش اینکه یه قرار داد می بنده و تمام. مدارک رو هم کپی ش رو براشون بفرستی کافیه.
    ولی مثلا سامان رو من برای یکی از سایت هام دارم، پوستم رو کنده! اولا که قاننشون این بود که حتما همه مدارک کپی برابر اصل بشه( که یه هزینه ای الکی رو مجبور شدیم پرداخت کنیم). دوم اینکه همین که فروش میاد پایین زنگ میزنند میپرستند چی شده؟ داستان چیه؟! نکنه یه درگاه دیگه هم فعال کردی؟!
    و امسالم که خواستم تمدیدش کنم، باز مدارک ازم خواستند که براشون بفرستم. در صورتی که پاسارگاد خودش اتوماتیک تمدید کرد رفت.

2. تعداد تشکر ها از riranet به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط webhosts نمایش پست ها
    سلام
    این دیگه مربوط به سیاست های بانک هست...
    مثل این میمونه که یک سایت از کومودو ssl بگیره و یک سایت دیگه از digicert بگیره!
    هر شخص یا شرکتی با استفاده از اطلاعات یا تجربه ای که داره ، از یک شرکت ssl تهیه میکنه...
    نه آخه من فکر میکردم چون زیر دامنه های خود شاپرک حساب میشن باید خود شاپرک هم SSL داشته باشه و قبلش چون همه شون دارای SSL معمولی TurkTrust بودن فکر میکردم خود شاپرک یه SSL از نوع WildCard برای زیر دامنه ها خریده اما وقتی این آدرس https://pep.shaparak.ir رو دیدم که متمایزه تعجب کردم.
    آخه ببینید تو نام شرکت که برای لایسنس EV این آدرس ثبت شده نوشته SHAPARAK ELECTRONIC CARD NETWORK PAYMENT CO. (PJS) خب اگه خود بانک پاسارگاد SSL متمایز گرفته پس چطور به جای گرفتن با اسم مثلاً PASARGAD BANK با اسم شاپرک گرفته؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    30
    تشکر شده در
    26 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
    نه آخه من فکر میکردم چون زیر دامنه های خود شاپرک حساب میشن باید خود شاپرک هم SSL داشته باشه و قبلش چون همه شون دارای SSL معمولی TurkTrust بودن فکر میکردم خود شاپرک یه SSL از نوع WildCard برای زیر دامنه ها خریده اما وقتی این آدرس https://pep.shaparak.ir رو دیدم که متمایزه تعجب کردم.
    آخه ببینید تو نام شرکت که برای لایسنس EV این آدرس ثبت شده نوشته SHAPARAK ELECTRONIC CARD NETWORK PAYMENT CO. (PJS) خب اگه خود بانک پاسارگاد SSL متمایز گرفته پس چطور به جای گرفتن با اسم مثلاً PASARGAD BANK با اسم شاپرک گرفته؟
    ssl سراسری و روی دامین shaparak.ir تنظیم شده
    کل درگاه ها ssl اشون تغییر کرده
    ویرایش توسط esmaeil95 : September 4th, 2016 در ساعت 15:45

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط esmaeil95 نمایش پست ها
    ssl سراسری و روی دامین shaparak.ir تنظیم شده
    کل درگاه ها ssl اشون تغییر کرده
    ولی برای من که هنوز سایر درگاه ها روی SSL معمولی از شرکت TurkTrust هستن:

- - - Updated - - -

در صورتی که فقط پارسارگاد SSL از نوع EV از شرکت CertPlus داره:

می دونم چیز مهمی نیست اما همین قضیه باعث میشه آدم تفاوت بین درگاه ها یکم براش مشکوک بشه
    ویرایش توسط iHSG : September 5th, 2016 در ساعت 01:46

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    30
    تشکر شده در
    26 پست

- - - Updated - - -

می دونم چیز مهمی نیست اما همین قضیه باعث میشه آدم تفاوت بین درگاه ها یکم براش مشکوک بشه
    ssl که ست کردن زمان می برده روی همه ساب دامین ها تنظیم کنن
    الان پارسیان هم عوض شد

8. تعداد تشکر ها از esmaeil95 به دلیل پست مفید

عضو انجمن rahyarco آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    147
    تشکر شده در
    119 پست

- - - Updated - - -

شرکت شاپرک در راستای بهبود کیفیت و امنیت پرداخت‌های اینترنتی کشور، گواهینامه‌های امنیت دیجیتال درگاه‌های پرداخت اینترنتی را ارتقا داد.

به گزارش سرویس فناوری اطلاعات و ارتباطات خبرگزاری تسنیم، در دوران سخت تحریم‌های ظالمانه غرب علیه ایران، صدور گواهینامه‌های امنیتی دیجیتال رسمی برای دامنه‌های ایران (.ir) توسط کمپانی ترکیه‌ای "ترک تراست" صورت می گرفت که بسیاری از درگاه‌های اینترنتی زیرساختی و مهم کشور از این گواهینامه استفاده می‌کردند.
    برخی از گوشی‌ها و تبلت‌های قدیمی به دلیل عدم امکان به روزرسانی مرورگرهای آنها، با گواهینامه‌های صادرشده از این کمپانی سازگار نبودند و به اشتباه خطایی امنیتی نمایش می‌دادند و موجب نگرانی کاربران می‌شدند.
    شاپرک با مشاهده این مشکل، پس از بررسی تامین کنندگان مختلف گواهینامه‌های دیجیتال، توانسته گواهینامه امنیت دیجیتال درگاه‌های پرداخت اینترنتی کشور را از تامین کننده دیگری دریافت کند که از ابتدای مردادماه سالجاری این گواهینامه‌ها در اختیار همه شرکت‌های خدمات پرداخت قرار گرفته است.
    با تسریع در به کارگیری گواهینامه امنیت دیجیتال جدید توسط شرکت‌های خدمات پرداخت کشور، مشکل خطای اشتباهی گوشی‌های قدیمی نیز رفع می‌شود و کاربران و شهروندان با احساس امنیت بیشتری می‌توانند علمیات پرداخت اینترنتی خود را انجام دهند.
    گفته شده شاپرک در آینده نیز برای درگاه‌های پرداخت اینترنتی جدید از این گواهینامه امنیتی استفاده خواهد کرد.
    منبع : خبرگزاری تسنیم.

نقل قول نوشته اصلی توسط peym@n نمایش پست ها
    سلام دوستان وقت بخیر
    جریان این درگاه پرداخت های واسط تازه کار چیه?
    اینا چطور نه نماد دارن نه هیچی از ملت و سامان اینا درگاه اختصاصی دارند؟
    الان تمامی کسایی گه از اسگریپت اقای فخر ابادی استفاده میکنند همون xpay به این صورت میباشد.
    ممنون میشم اگر اطاعاتی در این ضمینه دارید محبت بفرمائید.
    گرفتن درگاه برای سایت نماد دار و استفاده مجوز آن برای سایت های دیگر یا واسط قرار دادن درگاه سایت نماد دار برای دیگر سایت ها ترفندی برای دور زدن ندادن نماد برای سایت های پرداخت واسط بود که اکثراً از آن استفاده کردند ، یکی از دلایلی که درگاه های بانکی در حال اضافه کردن آدرس سایت پذیرنده به صفحه پرداخت اینترنتی هستند سوء استفاده هایی بود که به همین روش انجام می شود . قطعاً شرکت های قدیمی که در این زمینه فعالیت می کنند ارتباط های مستقیم با بانک ها دارند و بی نیاز به داشتن نماد بودند اما همانطور که مشخص هست سایت های بزرگ هم مجبور به گرفتن نماد شدند و به مرور زمان این قانون برای همه سایت های مطرح هم اعمال خواهد می شود . با حساسیت هایی که موجود هست قطعاً هر روش جدیدی که استفاده می کنند پیگیری می شود و عمر درگاه های این چنینی در چند ماه یا چند هفته خلاصه می شود .

10. تعداد تشکر ها از rahyarco به دلیل پست مفید

عضو جدید Omnia آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    19
    تشکر شده در
    16 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط riranet نمایش پست ها
    به قول دوستمون یدونه سوری تهیه کنید حله. بنظر من هم برید سراغ بانک پارسیان یا پاسارگاد. پارسیان رو یادمه یه هقته بعد نماد گرفتن خودشون زنگ زده بودن اصرار که بیا بهت درگاه بدیم!
    پاسارگاد حسنش اینکه یه قرار داد می بنده و تمام. مدارک رو هم کپی ش رو براشون بفرستی کافیه.
    ولی مثلا سامان رو من برای یکی از سایت هام دارم، پوستم رو کنده! اولا که قاننشون این بود که حتما همه مدارک کپی برابر اصل بشه( که یه هزینه ای الکی رو مجبور شدیم پرداخت کنیم). دوم اینکه همین که فروش میاد پایین زنگ میزنند میپرستند چی شده؟ داستان چیه؟! نکنه یه درگاه دیگه هم فعال کردی؟!
    و امسالم که خواستم تمدیدش کنم، باز مدارک ازم خواستند که براشون بفرستم. در صورتی که پاسارگاد خودش اتوماتیک تمدید کرد رفت.
    درود بر شما. ما درگاه سامان داریم اما هیچ‌وقت چنین تماس‌هایی با ما گرفته نمی‌شود. فروش شما بالای میلیون در روز است؟ البته اگر دوست دارید پاسخ بدهید. سپاس.

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)