صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 50

موضوع: مشکل در با یکی از هاستینگ ها در تمدید دامنه

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    439
    تشکر تشکر شده 
    354
    تشکر شده در
    281 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل در با یکی از هاستینگ ها در تمدید دامنه

خوب شما یه تیکت بزن به خود دایرکت آی برات انتقال میده دیگه
    اطلاعات این پنل رو ارسال کن یه کاستمر هم تو پنل جدید بساز ایمل و کاستمر جدید رو بهشون بده بگو Move کنید اینجا همین
    24 ساعت بعدش انتقال میده واسه منم پیش اومده بود

2. تعداد تشکر ها از 1Mizban به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن behrooz_iri آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    697
    تشکر شده در
    421 پست

فکر کنم کاربر mehdi24 یه زمانی اونجا کار میکرد ( فکر کنم ) ببین میتونه برات کاری بکنه
    Je vous aime wht , pour ses spammeurs
    اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    208 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط behrooz_iri نمایش پست ها
    فکر کنم کاربر mehdi24 یه زمانی اونجا کار میکرد ( فکر کنم ) ببین میتونه برات کاری بکنه
    سربازي هستند ايشون
    ----------------------------------------------------------
    دوستان واقعا جاي تاسف داره..

عضو انجمن sshiran آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    117
    تشکر تشکر شده 
    144
    تشکر شده در
    109 پست

شما میتنید راحت دومین رو ترنسفر کنید این همه دنگ فنگ نداره فقط صداشو در نیارید و کاستومر رو تغییر بدید رو ایمیل خودتون همین.
    تلگرام : @ramiz_jv

عضو انجمن behrooz_iri آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    697
    تشکر شده در
    421 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط NiceIran.net نمایش پست ها
    سربازي هستند ايشون
    ماشا الله سالم و سلامت الان تو wht هستند
    Je vous aime wht , pour ses spammeurs
    اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,897
    تشکر تشکر شده 
    8,821
    تشکر شده در
    4,186 پست

1. دامین رو نمیشه ترنسفر/move کرد! / اصلاً دسترسی به کنترل پنل خود دامین امکان پذیر نیست (ارورشم گذاشتم، دلیلشم گفتم)
    2. هیچ پیچوندنی و کلاهبـرداری و ... در کار نیست! نه نیاز به شلوغ کردنه و نه نیاز به تاسف خوردن! / راهشم قبلاً گفتم! باید ریسلر اصلی به دایرکتی تیکت بزنه که همچین وضعی واسه دامین پیش اومده، بعد از 2 روز (به دلیل ساپورت فوق العاده حرفه ای دایرکتی) مشکل برطرف میشه! / نیازی به بحث بیشتر نیست!

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    5 پست

53 پاسخ : مشکل در با یکی از هاستینگ ها در تمدید دامنه

با سلام خدمت تمامی کاربران و مدیران محترم این انجمن

1- جناب آقای حسام آشنا آیا به غیر از اینه که شما چیزی جز یک کاربر آماتور در اینترنت نبودید و با استفاده و کمک مایا تونسید تا به اینجا برسید ؟

2- آیا غیر از اینه که شما به دلیل ارزشها و خدمات بی نظیری که ما در اختیار شما گذاشتیم به اینجا رسیدید ؟

3- آیا غیر از اینه که ما پنل شما رو شارژ کردیم و شما پول اونو هرگز پرداخت نکردید ؟ ما به کاربران خود احترام میگذارم و به دلیل اعتمادی که به شما داشتیم پنل شما رو قبل پرداخت پول به میزان قابل توجهی شارژ کردیم ؟

4- آیا غیر از اینه که شما هرگز پولی رو که ما براتون پنل دایرکتی رو شارژ کردیم به ما پرداخت نکردید ؟

5- آیا غیر از اینه که 3 ماه به شما حتی تذکر هم ندادیم که پول رو واریز کنید و گفتیم اشکال نداره خودش میاد پولو میده ؟ اما هیچ وقت اون پول به ما برنگشت ؟

6- آیا غیر از اینه که سرویسهایی چون ساب رسیلری، رسیلری هاست، رسیلری دامنه و.... را به شما با تخفیفات ویژه ارائه دادیم ؟

7- آیا غیر از اینه که شما از کاربران خود پول دریافت کردید و سرویس مورد نظر رو بهشون ندادید و منجر شد تا کاربران شما مستقیما به دایرکتی ایمیل بزنن ؟

8- آیا غیر از اینه که شما قوانین شرکت رو زیر پا گذاشتید و با تماس با شرکت به اپراتور شرکت بی احترامی کردید ؟

بعد از پاسخ به سوالات بالا، به این فکر کنید که اگر مایا نبود، وست دیتا در اینترنت جایی نداشت ؟!!!

only mayahost.net

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    185
    تشکر تشکر شده 
    975
    تشکر شده در
    703 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mayaco نمایش پست ها
    با سلام خدمت تمامی کاربران و مدیران محترم این انجمن

1- جناب آقای حسام آشنا آیا به غیر از اینه که شما چیزی جز یک کاربر آماتور در اینترنت نبودید و با استفاده و کمک مایا تونسید تا به اینجا برسید ؟

2- آیا غیر از اینه که شما به دلیل ارزشها و خدمات بی نظیری که ما در اختیار شما گذاشتیم به اینجا رسیدید ؟

3- آیا غیر از اینه که ما پنل شما رو شارژ کردیم و شما پول اونو هرگز پرداخت نکردید ؟ ما به کاربران خود احترام میگذارم و به دلیل اعتمادی که به شما داشتیم پنل شما رو قبل پرداخت پول به میزان قابل توجهی شارژ کردیم ؟

4- آیا غیر از اینه که شما هرگز پولی رو که ما براتون پنل دایرکتی رو شارژ کردیم به ما پرداخت نکردید ؟

5- آیا غیر از اینه که 3 ماه به شما حتی تذکر هم ندادیم که پول رو واریز کنید و گفتیم اشکال نداره خودش میاد پولو میده ؟ اما هیچ وقت اون پول به ما برنگشت ؟

6- آیا غیر از اینه که سرویسهایی چون ساب رسیلری، رسیلری هاست، رسیلری دامنه و.... را به شما با تخفیفات ویژه ارائه دادیم ؟

7- آیا غیر از اینه که شما از کاربران خود پول دریافت کردید و سرویس مورد نظر رو بهشون ندادید و منجر شد تا کاربران شما مستقیما به دایرکتی ایمیل بزنن ؟

8- آیا غیر از اینه که شما قوانین شرکت رو زیر پا گذاشتید و با تماس با شرکت به اپراتور شرکت بی احترامی کردید ؟

بعد از پاسخ به سوالات بالا، به این فکر کنید که اگر مایا نبود، وست دیتا در اینترنت جایی نداشت ؟!!!

only mayahost.net
    1 - درسته وقتی من شروع به هاستینگ کردم چیزی بلد نبودم و قسمتی از کارم با کمک شما به اینجا رسیدم
    2 - شما هر خدماتی دادید هزینش رو گرفتید یادم نمیاد چیزی رایگان داده باشید
    3-شما بگید کی برای بنده شارژ کردید من پرداخت نکردم که منم بدونم
    4 - http://www.up.p30day.com/images/9996...1102123410.jpg
    این عکس نگاه کنید شما به قول خودتون حتی 2بار اشتباهی شارژ کردید بنده پرداخت کردم و از طرز جواب دادن معلومه چقدر احترام میزارید
    5- بگید کی این کار انجام دادید بنده بدونم
    شما به بنده سفارش طراحی بنر دادید با هم توافق کردیم 20 هزار تومان بعد از تحویل گفتید من بابت این بنر ها 10 هزار بیشتر نمیدم
    6 - تا جایی که بنده یادم هست به بهونه اینکه مصرف شما از منابع سرور بالاست بابت ریسلر 20 گیگ از بنده ماهی 120 هزار تومان میگرفتی اگر دوستان به حرف بنده شک دارند تیکت ها در سیستم مایا هست عکس بگیرم بزارم
    7- اینکه کاربران به دایرکتی شکایت کردند بخاطر مسدود کردن ریسلر دامنه توسط شما بود
    اگر شک دارید از کسی که شکایت کرده دعوت کنم بیاد اینجا بگه
    8 - بله بی احترامی کردم و بعدش هم معذرت خواهی کردم و شما هم کم به بنده بی احترامی نکردید

شما که پشتیبانی مشتریان بنده ندادید و برای بنده در اینترنت تبلیغ نکردید خودم زحمت کشیدم کارم به اینجا رسید از شما فقط یک ریسلر داشتم
    یادتون رفته 15 روز عید سرور داون بود
    تا یکی از یوزر هام یکم دیداس میشد ساسپند میکردید
    و هزینه ریسلر دوبله میگرفتید به این بهونه که مصرف بالاس

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    5 پست

دوست عزیز اون کسی که باعث میشد شما بتونید 20، 30 تا سایت پر بازدید موزیک رو روی نمایندگیتون پشتیبانی کنید ما بودیم اونوقت انتظار داشتید به جای فشاری که شما روی سرور میاوردید ما ازتون فقط 20 هزار تومان بگیریم ؟

شما اگه به هزینه ای که میدادید شک داشتید باید سرور اختصاصی میگرفتید تا ببینید میتونید منیج کنید یا نه !!!!!!! کی براتون سرور منیج میکرد که بتونید اینجوری سایتهایتون رو پشتیبانی کنید ؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    185
    تشکر تشکر شده 
    975
    تشکر شده در
    703 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mayaco نمایش پست ها
    دوست عزیز اون کسی که باعث میشد شما بتونید 20، 30 تا سایت پر بازدید موزیک رو روی نمایندگیتون پشتیبانی کنید ما بودیم اونوقت انتظار داشتید به جای فشاری که شما روی سرور میاوردید ما ازتون فقط 20 هزار تومان بگیریم ؟

شما اگه به هزینه ای که میدادید شک داشتید باید سرور اختصاصی میگرفتید تا ببینید میتونید منیج کنید یا نه !!!!!!! کی براتون سرور منیج میکرد که بتونید اینجوری سایتهایتون رو پشتیبانی کنید ؟
    من که همون سایت ها رو انتقال دادم روی یک سرور اختصاصی سرور دادم خوب منیج کردن مصرف رم روی 300 مگابایت الی 500 مگابایت بود !!

صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)