سلام
البته نمی دونم درسته یا نه اما پارسال که با اپراتور آسیاتک درباره سرویس اینترنت ملی خودشون سوال میکردم و میگفتم چطوریه میگفت فقط دامنه های IR. باز میشن منم میگفتم ولی من شنیدم هاستش باید روی ایران باشه تا باز بشه ها ولی گفتش نه ربطی به هاستش نداره سایر سرویس های اینترنت ملی رو نمی دونیم ولی این سرویس ما فقط دامنه های IR. رو باز میکنه!!! البته الان رو نمی دونم چطوری شده.
به نظر من که تا وقتی اینترنت ملی اجباری نشه مطمئن باشید هیچ کس (شاید به جز ارگان های رسمی) سراغ اینترنت ملی نمیرن.مگه همه با سایت های خارج از کشور فســاد میکنن؟؟؟ شاید یارو بخواد یه لینک stackoverflow.com رو باز کنه یعنی فــساد؟؟؟ یا اگه به موقعیت هاست باشه سایت هایی که با CloudFlare هستن همه آی پی آمریکا رو بر می گردونن مثل همین انجمن پس یعنی این انجمنم دیگه نباید بیایم؟؟؟ به نظر من همون سیستم فــیلترینگ هوشمند که الان چند ساله قرار بود رو همه سایت ها راه بیفته رو اجرا کنن خیلی عالی میشه مثلاً فکر کنید فیس بوک و توئیتر، یوتیوب و... هم باز بشن و فقط صفحات غیراخلاقی شون فــیلتر باشن به خدا اینطوری هم استفاده خیلی ها از فــیلترشکن کم یا حتی قطع میشه هم خیلی سوء استفاده گر هایی که از موقعیت مسدود بودن فلان سایت خارجی برای سودجویی خودشون از مردم هم استفاده میکردن ریشه کن میشن