سرویس های اینترانت از خیلی وقت پیش ارائه میشدن
اما اکثر isp ها فقط به مشترکان حقوقی مانند ادارات و مدارس ارائه میکردند
تنها شرکتی که به عموم ارائه میکرده همین آسیاتک بوده
اتفاقا ابتدا قیمتهاشون بسیار ارزان تر از قیمت هایی که الان درج شده بود
در حدی که اکثر کاربران یک وی پی ان از سرور ایران میگرفتند که هم به اینترنت و هم به اینترانت وصل بود و در اصل میتونستند سرویس هاشون رو به اینترنت نامحدود تبدیل کنند
اما بعد ها قیمت رو افزایش دادند و صرفه این کار کمتر شد
سرعت هاشون هم طبق تجربهای که بنده در دی 93 داشتم، دقیقا سرعت اسمی بود تا حجمی که قید شده
برای مثال پلن 512 کیلوبیت تا حجم 40 گیگابایت، دقیقا سرعت 64 کیلوبایت رو میداد و بعد از 40 گیگابایت کمتر میشد
شما هم موفق باشید![]()
اینکه میخوان تشویق کنن ترافیک به خارج کمتر بشه خیلی خوبه اما باید هزینش خیلی کم باشه و سرعت بالایی داشته باشه تا استقبال بشه اگه قرار باشه با اینترنت فرق آنچنانی نداشته باشه کسی نمیخره
درود!
عزیزان متوجه اصل قضیه نشدن ,... اینکه بجز ایران فقط 2 کشور در دنیا دنبال این کار رفتن خود گویای همه چیز هست: کره شمالی و کوبا
که اینکار باعث ایزوله شدن بیشتر کشور عزیزمان بویژه در بخش اینترنت میشه!...بقیه کشورها اگر خواستن سرمایه گذاری بکنن روی گسترش و بهبود کیفیت و سرعت اینترنت و دسترسی همگانی و آسونتر کاربران بهش هزینه کردن!...و سودشم بردن
تا بعد
~ حتی پوکترین گردو هم خواهان شکسته شدن است ~ نیچه
اینکه چرا فقط روی شبکه ملی سرمایه گذاری میکنن جای سوال داره خودش .
سلام
البته نمی دونم درسته یا نه اما پارسال که با اپراتور آسیاتک درباره سرویس اینترنت ملی خودشون سوال میکردم و میگفتم چطوریه میگفت فقط دامنه های IR. باز میشن منم میگفتم ولی من شنیدم هاستش باید روی ایران باشه تا باز بشه ها ولی گفتش نه ربطی به هاستش نداره سایر سرویس های اینترنت ملی رو نمی دونیم ولی این سرویس ما فقط دامنه های IR. رو باز میکنه!!! البته الان رو نمی دونم چطوری شده.
به نظر من که تا وقتی اینترنت ملی اجباری نشه مطمئن باشید هیچ کس (شاید به جز ارگان های رسمی) سراغ اینترنت ملی نمیرن.مگه همه با سایت های خارج از کشور فســاد میکنن؟؟؟ شاید یارو بخواد یه لینک stackoverflow.com رو باز کنه یعنی فــساد؟؟؟ یا اگه به موقعیت هاست باشه سایت هایی که با CloudFlare هستن همه آی پی آمریکا رو بر می گردونن مثل همین انجمن پس یعنی این انجمنم دیگه نباید بیایم؟؟؟ به نظر من همون سیستم فــیلترینگ هوشمند که الان چند ساله قرار بود رو همه سایت ها راه بیفته رو اجرا کنن خیلی عالی میشه مثلاً فکر کنید فیس بوک و توئیتر، یوتیوب و... هم باز بشن و فقط صفحات غیراخلاقی شون فــیلتر باشن به خدا اینطوری هم استفاده خیلی ها از فــیلترشکن کم یا حتی قطع میشه هم خیلی سوء استفاده گر هایی که از موقعیت مسدود بودن فلان سایت خارجی برای سودجویی خودشون از مردم هم استفاده میکردن ریشه کن میشن![]()
آمریکا هم اینترنت ملی داره اما برای ارتش استفاده میکنن نه برای مردم . !
نمیدونم ینی اینقد سخته اینکار ها . بودجه رو میزاشتن برای بهبود پهنای باند اینترنت خارج . این چیلترینگ هوشمند مگه چقد وقت میبره ؟ این همه برنامه نویس داریم با 4 تا if و else ساده میشه درست کرد اینو . بخدا من موندم چی میکنن اینا .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)